hes back Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina KampeR. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : He ' s Back [AMXBans] Powod : ' NIEUMISZ BEZ WH ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 1526677764 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.96.162.28 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Bez ssów czy demka, wpadł, zbanował jakiś kamper z zadatkami na analfabetę. Wnoszę o ub za bezpodstawnego bana, a to że nie masz demka, bo coś tam to mnie nie obchodzi, nie ma dowodów nie ma bana, elo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Bez ssów czy demka, wpadł, zbanował jakiś kamper z zadatkami na analfabetę. Wnoszę o ub za bezpodstawnego bana, a to że nie masz demka, bo coś tam to mnie nie obchodzi, nie ma dowodów nie ma bana, elo. ty panie kozak spokonie...sprawa bedzie wyjaśniona napewno...wiec wyluzuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 hes back nie popłacz się, demko będzie z hltv jak zechce mu się wstawić chociaż niema po co. A po 2 specjalnie sie chowałem przed tobą żeby sprawdzić czy masz wh bo mi kamper pisał. Wiec wpierdalaj czitować gdzie inndziej!!! Elo i jeszcze raz wypierdalaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Zanim zaczniesz osądzać, to przedstaw dowody. Ty się chowałeś i na tej podstawie, że cie znalazłem dostałem perma. Chcę widzieć rozpisane demo na którym będą zaznaczone podejrzane akcje, a jak nie wstawi to czekam na ub. Żałosnym jest osąd na podstawie widzimisię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Na chuj mi jakieś dowody jaki widziałem że jesteś odpalony? Zresztą on sam to zauważył i sam podjął decyzje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Dobra, czekam na wypowiedź admina/moderatora, a nie pachołków forumowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 pachołków forumowych. :super: z zadatkami na analfabetę :nono: No nie zrobił SS ,a nie iem kto się podoła sprawdzaniu. Czekamy na wypowiedź KampeR'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ssy to podstawa, w innym wypadku musi byc unban... No chyba,ze ktos demko ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KampeR Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ok weszlem wczoraj na server bo NobeQ mnie prosil zebym sperawdzil innego zioma ban polecial bez ssow bo byl nosteam potem troche zaczlem grac i zginolem w miejscach gdzie normalnie przeciwnik mnie niewidzial weszlem na spekta i zaczolem ogladac danego gracza napisalem nobqowi na privie ze ma sie schowac tak zeby ziomek musial szukac problem byl w tym ze w druzynie nobqa bylo 2ch a on sam mimo to bylo widac ze wiedzial gdzie sa przeciwnicy nawet kiedy nobek pocichu wszedl po drabinie zaplecami danego gracza ten sie obrucil i ga ubil. mozna sprawdzic demo jestem pewien na 100% ze byl odpalony. Co do ssow jest ugadane przez rade nosteam nietrzeba robic ss bo bedziemy jako admini 24 na dobe spedzali czas na spekcie i oglondali czy ktos niema wh bo 70% graczy na nosteam sa odpaleni. Dlamnie ban za wh zostaje reszta nalezy do Adama czy do Mteka. http://hltv.1shot1kill.eu/srv9697/WCH-1205091037-fy_tech.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 HAHAHA, już widzę poziom tego serwera, bo ns to nie robimy ssów, beka na maxa, ale i tak dalej chcę zobaczyć rozpisane demo z podejrzanymi akcjami. Po drugi ten kamper to chyba z litości dostał adma, bo z tego bełkotu naszpikowanego błędami bez interpunkcji nie idzie wiele zrozumieć, więc tym samym wychodzi również niechlujność przy ocenie gracza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Po drugi ten kamper to chyba z litości dostał adma, bo z tego bełkotu naszpikowanego błędami bez interpunkcji nie idzie wiele zrozumieć, więc tym samym wychodzi również niechlujność przy ocenie gracza. żałosny jesteś...z litości sie tutaj niczego nie dostaje...a kamper nie mieszka w polsce z tego co mi wiadomo i to od dawna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 HAHAHA, już widzę poziom tego serwera, bo ns to nie robimy ssów, beka na maxa, ale i tak dalej chcę zobaczyć rozpisane demo z podejrzanymi akcjami. Po drugi ten kamper to chyba z litości dostał adma, bo z tego bełkotu naszpikowanego błędami bez interpunkcji nie idzie wiele zrozumieć, więc tym samym wychodzi również niechlujność przy ocenie gracza. Z litości to ja ci odpowiedziałem na twój temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Zamykaj prowokator nie ma sensu teraz będą się spinać. Proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Niech ktoś przejrzy demko i się wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ile można kurwa mówić ! SKRINY DO KURWY, jaki to jest problem zrobić, ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Brak dowodów, czyli UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Czekaj, czekaj przecież jest hltv, więc nie bądź taki pewny Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Jestem pewny swoich umiejętności i niewinności, a poza tym jest jakiś czas na wstawienie dowodów czy w lipcu ktoś się obudzi i dostanę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Myślę że miesiąc przed grudniem ktoś to sprawdzi ! ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 dokładnie, miesiąc przed grudniem ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 za samo zachowanie i to w jaki sposób ten cały Hes się wypowiada czy to o adminach czy innych użytkownikach dałbym BETON i zalał żywica tak na wszelki wypadek, jak się spina tu to i na serwerze pewnie też ,a jak chce się UNbana koleszko to należy trochę grzeczniej a nie z ryjem jak w domu przy stole... w grudniu nie wiem czy ktoś będzie miał czas oglądać demko - przygotowania do świat itd... odroczyłbym tak na po walentynkach ale później są święta wielkiej nocy , w maju znów komunie , potem moderator czy tam inne jak nazywasz nas "pachołki" są na wakacjach , sesje , wszystkich świętych i znów kurwa święta......... i co tu zrobić ? Ps: do Hesa , wolałbym robić błędy ortograficzne czy interpunkcyjne niż być burakiem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Jeżeli przez parę dni są tu wypisywane puste słowa niczym nie poparte to po co ciągnąć temat? Nie ma dowodów nie ma bana, to chyba jasne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Nie ma dowodów nie ma bana, to chyba jasne? Nie Ty tu ustalasz prawo. Jak dla mnie nie ma dowodu, nie ma piwka i trzeba żula prosić żeby kupil. Sprawdzcie demo, i zmiencie na tydzien, bo pewnie czysty byl. ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 A może laurka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hes back Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Perm jak był tak jest, nie wiem czy tu są jacyś ogarnięci ludzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts