Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pucybut czyt. Fanzolh aha chuj

Recommended Posts

Jak dla mnie wszystko jasne. Dostal admina, poprzewracalo sie koledze w tylku. Zaczal mnie wyzywac na SB (nie mowiac juz co wyprawial na haji) za to ze dalam mu bana bodajze na glupia godzine. Ban moim zdaniem sluszny. Zaczal napierdzielac po swoich (tzw. TK, TA), Ci natomiast odwdzieczyli sie tym samym za co on zaczal ich banowac. Gdzie tu sens a gdzie logika.

Dalej. Obiecywal ze ogarnie sytuacje na serwerze! Ale nic nie wspominal ze zrobi z niego syf i rozpierdziuche...

Ja bym sie bardzo zastanowila czy dalej powinien byc adminem. Mam nadzieje ze ktos sie za niego wezmie. jesli nie wyjebaniem go z Farmerow to chociaz jakimis warnami.

tak poza tym u mnie ma przejabane i to bardzo... Za to ze tak milo wspominal o mnie na haji, na co uwazam nie zasluzylam. Poza tym troszke kolega nagial regulamin nie tylko serwera ale i haji!!

Regulamin haji punkt 5 i 6.

jesteś radną więc decyduj czy ma zostać czy nie.

Nie osądzam danej sytuacji, mam na ten temat swoje zdanie, ale gówno ono tu wniesie więc zachowam je dla siebie, ale czy poprzez głos jednej osoby druga powinna stracić swoje stanowisko?

wydawalo mi sie, ze jak osoba nizszej rangi fika tej wyzej w hierarchii to pierwszenstwo bedzie miala opinia i glos osoby wazniejszej. Prawda jest tez taka, ze w historii wiejskiej bylo wiele spraw o czity, bany za pierdoly i bany za obraze kobiety. Te ostatnie ja na wiejskiej szczegolnie respektuje i penalizuje. I o ile ZAWSZE glos nalezy do calej spolecznosci o tyle takie sprawy uzalezniam od woli pokrzywdzonej.

Moze i Sylwia jest pyskata, troche taka nadpobudliwa jednak moim zdaniem trzeba znac granice dobrego smaku. Z drugiej strony temat haja to haja, wiec tutaj znowu cenie niezaleznosc Fanzloha. Poki co nie widze pobudek do tego by usuwac go ze stanowiska jakie sprawuje.

Grazie,

ciao

Moze i Sylwia jest pyskata, troche taka nadpobudliwa jednak moim zdaniem trzeba znac granice dobrego smaku. Z drugiej strony temat haja to haja, wiec tutaj znowu cenie niezaleznosc Fanzloha. Poki co nie widze pobudek do tego by usuwac go ze stanowiska jakie sprawuje.

Grazie,

ciao

jak bys mogl przeczytac ze zrozumieniem temat.... to by bylo super xD tu nie chodzi o moja pyskatosc tylko o to co wyprawia nasz kolega po fachu na serwerze. A jak otrzyma za to kare ( moim zdaniem bardzo mala) wyzywa i miesza z blotem. To ze jest adminiem nie znaczy ze nie obowiazuja go zadne zasady!!!

Uwazam ze jakas nagana typu warny powinny sie posypac. Nie chce koledze robic syfu. Niech zna moje dobre serce. Bo tak wlasciwie jego obrazliwe slowa splynely po mnie jak woda po kaczce. Co nie znaczy ze takie cos powinno miec miejsce.

Sylwio ale ja z tematem sie bardzo dobrze zaznajomilem, moja wypowiedz kierowalem do fire~ , mianowicie chcialem wyrazic swoje zdanie na ten temat. Chodzilo mi o to,ze Ty rowniez potrafisz siac nie zbyt mile teksty i w gwoli scislosci uwzglednilem tez fanzloha i jego brak dobrych manier.

W ogole to niech te banowanie adminow przez adminow sie skonczy, bo tylko pote, takie placki wychodza. Niepotrzebnie dal bana moze, ale Ruda, tez weszlas na serw, od razu mu bana dalas i muwisz: 'Mysli ze jak jest adminem to mu wszystko wolno'. A Ty tez myslisz ze jak jestes adminem to Ci wszystko wolno? Taki skurwysynsko anty tok myslenia jest tez do dupy.

Ja tam nic nie widzialem/ slyszalem zeby Fanzloh Ci naublizal rowniez.

W ogole to niech te banowanie adminow przez adminow sie skonczy, bo tylko pote, takie placki wychodza. Niepotrzebnie dal bana moze, ale Ruda, tez weszlas na serw, od razu mu bana dalas i muwisz: 'Mysli ze jak jest adminem to mu wszystko wolno'. A Ty tez myslisz ze jak jestes adminem to Ci wszystko wolno? Taki skurwysynsko anty tok myslenia jest tez do dupy.

Ja tam nic nie widzialem/ slyszalem zeby Fanzloh Ci naublizal rowniez.

Ruda go zbanowała za to ,że robil masowe TK a on później zaczął jej ubliżać. On nie dał jej bana, tak w ogóle ta twoja wypowiedź to jakieś wypociny wyssane z palca.

Nie widziałeś żeby on jej naubliżał? To zajrzyj do tematu HAJA lub poczytaj sobie starsze wiadomości na shoutboxie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.