AsS Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Witam Chciałbym prosić o przedłużenie mojego admina. Wchodząc na serwer, przez ostatnie kilka tygodni, ciężko mi było zastać jakiegokolwiek admina, oprócz Kramarq'a i ZIOMEX'a. Myślę, że dobrze sprawowałem się na tym stanowisku, nie było żadnych skarg Link do mojego podania -> http://forum.wiejska-chata.pl/topic/3949-assik/ Admin został mi odebrany, ponieważ nie uiściłem składki. Pozdrawiam & Miłego dnia życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Dajcie mu Admina, bo brakuje ich teraz na tym serwerze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 skladka to skladka, jezeli ktos decyduje sie napisac w swoim podaniu,ze owe skladki bedzie uiszczac a potem ma to w czterech literach niech sie liczy z konsekwencjami. Ot co to tylko moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 jak matura prowokator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ja bym mu dał admina ale to tylko moje zdanie:P Ogarnia i jest spoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 nie czytasz chyba...nie płacił...a składka za admina jest obowiązkowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 FanzloH on raczej będzie teraz płacił skoro znów składa podanie? Raczej Ty dokładniej czytaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsS Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Czy Wam tylko składki w głowie? Owszem, pieniądze są potrzebne, ale nie do tego stopnia. Gracze masowo opuszczają serwer, ponieważ przez większą cześć dnia nie ma żadnego admina na serwerze, a co za tym stoi, CT freekillują i robią różne inne głupstwa. Takim sposobem daleko nie zajedziecie. Pomyślcie, ważniejsze są składki, czy spokój serwera ? Pozdrawiam P.S. Składki na razie nie będę płacił Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 P.S. Składki na razie nie będę płacił To ssij kule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Jednak te 11 zł sms'em to nie jest spory wydatek, a serwerownia też musi się jakoś utrzymywać, każda złotówka według mnie jest ważna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Smsem musisz wysłać za 2 dziki chyba ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 11.) Składka adminowska musi być uiszczana co miesiąc w kwocie 6zl przelewem lub 11 zl sms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Aaa no to faktycznie ja coś pomyliłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 był temat ,że do 8 zł, potem ,że do 10. Chyba to nieaktualne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 11.) Składka adminowska musi być uiszczana co miesiąc w kwocie 6zl przelewem lub 11 zl sms. ale 10zł jest dla serwerowni a 10 dla firmy do której jest wysyłany sms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts