Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Wiejska Tylko dla Steam???

haco
 Share

Wiejska only steam???  

39 members have voted

1. 1. Czy chcialbys/ chcialabys widziec Wiejska Chate tylko STEAM?

• Tak
      15
    • Nie
      24

Recommended Posts

Dzięki nonsteamowcom serwer czasem jest zapełniony, ciężko powiedzieć jakby to wyglądało gdyby był only steam, ale obawiam się, że przez większość czasu zmuszeni byśmy byli do grania +/- 6vs6, a tak to jest 11vs11 i jest fun :-D Chociaż ostatnio co chwilę trzeba banować jakiegoś odpalonego nsa. Odpaleńców na steamie też nie brakuje, ale jest ich zdecydowanie mniej.

Tak czy owak nie mogłem się zdecydować i dałem za, chociaż w sumie może zostać tak jak jest :-P

ja mówię od razu,że to zły pomysł .

Jest więcej non steamów niż steam więc ja wolę gdyby zostało tak jak jest .

Wiem, że jest dużo cziterów, lecz nie można narażać sieci na zmniejszenie graczy .

Według mnie to zły pomysł, gdyż 2/3 serwera, np. 4FUN w godzinach szczytu, gdy jest full to gracze non-steam. Co prawda zawsze znajdzie się jakiś gamoń, który będzie miał wh czy coś innego, ale to zdecydowanie zmniejszy grywalność na serwerach, a i tak już jest mała według mnie bo tylko 4FUN'y i DR mają dużo graczy, ostatnio zauważyłem też, że na JB ostatnio serwer był full, szaleństwo. :-)

(Jeżeli chodzi o CS 1.6)

Jak już jesteśmy w temacie, to ja bym proponował zrobić oddzielny serwer 4FUN only Steam i zobaczyć ile będzie graczy. Ja bym taki serwer dał zamiast Speed Runa, Death Run już jest, to po co drugi podobny i tak tam praktyczne pustki. :)

Nie mowcie ze jest full dzieki nonsteamowi. Wcale nonsteamy wartosci Wiejskiej nie podnosza. Jebac ten szmelc. Serwer utrzymuja i tak admini to po co ta cholote sciagac. Ja bym wolal 100% steam, przeciez wszscy z forum maja steam. Tym zyje Wiejska, po co nam wiecej pracy i wkurwiania...

To dziala takze w kierunku przyciagniecia wiecej steamowcow. Na 100% sa ludzie ktorych wnerwia ten nonsteam, nikt sie na to nie zapisywal wchodzac na serwer, ktory tak reklamujecie i tyle o tym gadania, tylko brakuje tej kropki nad i. Mozna tymi reklamami obsrac caly net a i tak jak nie bedzie steam 100% gowno to wszystko da.

To niech ktoś ten internet obsra, bo póki co mało kto rusza dupskiem żeby cokolwiek zrobić, jak wywali się nsy, to graczy zacznie ubywać, nie będzie mowy żeby coś zagrać np o 10 rano jeżeli będziesz miał taką możliwość bo na serwerze nikogo nie będzie, dla mnie to zły pomysł, adminów na 4funie jest dużo, zazwyczaj ktoś jest jak nie w grze to na steamie.

J/w

+1 dla neon'a

+1 dla MnR'a

+1 dla krs'a

Serwer 4fun był kiedyś serwerem ONLY STEAM. Przed wakacjami ludzi praktycznie nie było, dzięki nonsteamowcom wypełniane są luki w serwerze ,a gdy na serwer chce wejść gracz STEAM to wydupia jednego NONSTEAM. Gra tu sporo osób ns ,którzy są tu od dawna. Ja jestem na nie. Nie chcę widzisz następnego pustego serwera.

jak wywali się nsy, to graczy zacznie ubywać, nie będzie mowy żeby coś zagrać np o 10 rano jeżeli będziesz miał taką możliwość bo na serwerze nikogo nie będzie

I tak kurwa o 10 rano nikogo nie ma, np. COD albo deathrun.. O tych godzinach tam nikogo nie ma praktycznie.. Jedynie na deathrunie, ale to też nie zawsze ktoś będzie, ale to pojednyńcze osoby.

Na 4fun jest chyba plugin, który usuwa gracza na platformie ns, gdy steam się pcha do gry.

I to mogło by być ogółem na każdym serwerze. Bo zdaża się tak, że nie można wejść, bo ns'y siedzą.

Też jestem na NIE, mam znajomych co nie posiadają steam'a a graja na Wiejskiej, z tego co widziałem to i tak 3/4 servera graja steamowcy wiedz protokół pod steam/nonsteam jest dobry wiedz nie ma czego tu zmieniać, A co do OnlySteam to by było troche nie hallo bo w chuj osób by sie posypało tych z nonsteam'a... I w godzinach od 8-12 nikt by tam nie grał, tak samo jak i wieczorem od 22-1 w nocy.

Pozdróweczki :)

,a gdy na serwer chce wejść gracz STEAM to wydupia jednego NONSTEAM

Tego nie wiedzialem.

to zly pomysł ja jestem przeciw i chuj jest zbyt malo graczy zwłaszcza w godzinach rannych i po południowych wiec nie zaczynajcie nic mieszac bo ludzie odejda pozdrawiam stary pacan

Ty to wez sie wogole nie odzywaj xD

Jesli mnie pamiec nie myli to przy ktoryms przejsciu na steam byl szal na to.

To jak to bylo z tym przejsciem w koncu???

Był okres że serwery steamowe były pożądane ale potem upadło stali ludzie się wykruszyli i grała garstka 6 osób a potem pustka po przejsciu na nonsteam (od czasu jak ja zacząłem adminować jakieś 3 lata temu starałem się z Adamem o ns i innymi ludźmi) serwer odżył i mamy aktualny stan