areczek7 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Imie: Arkadiusz Wiek: 16+ [niedlugo 17] Nick w cs'e: AreczeK. Nick STEAM: areczek7 Ile grasz na serwerach wch? : około 3 tygodni Średnio godzin? : 3-4 dziennie Zajęcia: szkoła, treningi no i counter Miałem admina? : mialem Gdzie? : sparownia.eu , pro-maniacy.pl, sc-szambo.pl i jeszcze cos tam bylo Umiejętności : nie jest zle. potrafie obslugiwać się amx'em Co mogę zaproponować? : kultura, porządek, reklamowanie serwerowni, miła gra bez odpałów Dlaczego ja? : Długo spedzam czasu na serwerze odróżniam czita od pro-gamera. Myśle, ze dodatkowy admin się przyda Czy będę dawał Składkę na admina?: oczywiście kilka złotych na miesiąc dorzucę Linki do 10 reklam: Cs-Napinacze.pl :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl Sparownia.eu-Counter Strike-Serwery CS 1.6 http://www.goldgame....opic.php?t=6650 wiejska-chata.pl - Serwery CS 1.6 - RzeZnia.eu Cs-Diabelek.pl -Sieć Serwerów Counter Strike :: Wiejska-Chata.pl Cs-1Head1Shot.PL - Siec Serwerow Counter Strike 1.6 :: Wiejska-Chata.pl http://cs-riot.xaa.p...pic.php?p=45#45 Wiejska-Chata.pl cs-zaborze.pl :: Zobacz temat - cs-szambo.pl :: Zobacz temat - Wiejska-Chata.pl Jeśli chodzi o posty to w najblizszym czasie postaram się dorzucić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Coś Ty... mało Cię widzę. Jesteś świeżak Nie Jak dla mnie to z tym podaniem jeszcze z miesiąc mógłbyś zaczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Jak dla mnie to za słabo strzela ^^, mało gra. NIE!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Widzałem tylko kilka razy na serwie, 3 tygodnie? na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 widzialem klika razy na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 pedalski nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Hmm. Zloz podanie za dwa-trzy tygodnie, zobaczy sie. Mowilbym TAK, ale te wsiory powyzej przekrecily mnie na nie. Prawda, ze malo na razie jestes na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ja też na nie. Nie widziałem bo nie gram już dobry miesiąc jednakże na forum również się nie udzielasz ( pomijam odkopywanie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 pedalski nick w dodatku RPK żołnierz Link to comment Share on other sites More sharing options...
areczek7 Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 pedalski nick Pedalski awatar Thunder haco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Spróbuj za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts