Guest LASKA Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Mam gotowego vipa pokaze co w nim jest zawarte ;] Zombie VIP 1.6 ZM VIP daje graczowi specjalne umiejętności oraz ułatwia grę. Przywileje VIPa możesz sprzedać lub dać go specjalnym osobom. Dodatkowe przywileje VIPa: - Dodatkowe ammo packi za zabicie człowieka, zombie - Extra zdrowie za zarażenie gracza - Extra pakiety dla infekcji - Darmowy armor z początkiem każdej rundy - zaznaczenie VIPa w tabeli wyników - możliwość dania nieskończonej amunicji dla gracza (cvary) tego juz nie chcemy; ] - dodatkowy multijump - wiadomość w chacie kiedy VIP wchodzi na serwer - Osoba z VIPem pojawia się w /vip - Dodatkowe ammopacki za zarażenie - zwiększony DMG dla VIPa (tylko ludzi) Mode 1: Po włączeniu tej opcji, plugin zaczyna wykorzystywać swoją pamięć do uwierzytelnienia VIPów. Będzie pobierał dane z vips.ini, a nie users.ini. Także w tym trybie występuje możliwość wykupienia przywilejów VIPa za ammopacki. Można ustawić ile on kosztuje i na jaki będzie okres czasu. Plugin posiada system usuwania graczowi VIPa gdy skończy się jego czas. Ważne! Serwer musi pracować codziennie, gdzie indziej przywilejów system automatyczne nie usunie. Symbol (np. m5d5y2010) oznacza datę do której aktywny jest VIP. Miesiąc 5, Dzień 5 Lata 2010. Uwierzytelniania graczy jest takie same jak w pliku users.ini. Każda flaga daje szczególne zdolności. Więcej informacji znajdziesz w vips.ini. MODE 2: Tryb aktywuje Mode 1 i Mode 2 na raz. Ta opcja włącza extra itemy do kupienia przez VIPa w Extra Items Menu. Wtyczka obsługuje wiele języków, posiada własny system uwierzytelniania (vips.ini), plik cvars (zm_vip.cfg) oraz zawiera plik (zmvip.inc). Komendy Gracza: Kod: /Vm - menu Vips dla graczy VIP. /Vip - Pokazuje okno motd jak zdobyć VIP. /vips - Wyświetla listę VIPów. Flaga pluginu: t jeśli nie używasz Mode 1 (dziwnie przetłumaczone). INSTALACJA Folder Addons wrzucić na FTp W Pliku jest 12x sma,txt,amxx. sma wrzucać do scripting txt wrzucać do data/lang amxx wrzucać do plugins http://speedy.sh/nPagr/Vip.rar http://speedy.sh/N6Tj3/vip1.rar oczywiscie nie trzeba drugiej czesci wprowadzac w zycie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 eeeeeeeeeee fajne może się wgra nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 - zwiększony DMG dla VIPa (tylko ludzi) To będzie dobre, ogólnie cały plugin dość ciekawie się prezentuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 fajne jest tylko 1ap=1hp wiec te ammopaki nie ulegna zmianie kazdy bedzie miec tyle samo. Chce zmienic nazwy dla zombie to dmg pomecze troche pozniej przyladowo sprinter- biegacz jebany jumper- skoczek jebany grybe- grubas jebany itd xD nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 No nawet przyzwoity pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 no tak nie wime dokladnie jak ten plugin dziala ale cos slyszalem ze jakos x2 a nie 1hp=1ap to by bylo 1hp=2ap ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ale 1 zabrane hp = 1 ap to jest max nie można wiecej za 1 zabrane hp nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 TYTANOWY to jak będzie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 okej. Zrobi się tak, może virus się nie obrazi. Usuń plugin unlimited clip ammo. Zmień koszt bomby zarażającej z 10k na 50k. Co do zombie Klasy: -Casper -flash -snark -jumper -grube chyba zawiesić. A klasy -klasyczne -raptor -warlock zostawić i się doda jakieś klasy jeszcze. Nie chce jumpera bo on ma wielokrotny skok i ma ich więcej jak zarazi ludzi, może to przeszkadzać. proponuję zmiane nazw tych zombie. Klasyczne- zwykły jebany Raptor- Sprinter jebany Warlock- grubas jebany doda sie może jakiegoś zombie co rzuca kamieniami lub przyciąga liną, można dodać zombie co ma podwójny skok. co do vipa pozniej pomysle nie mam sil juz nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ja bym dodał takiego zombiaka, co miałby mało hp, ale w chu* szybko zapier*alał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 crab ! będzie na 100% nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0w Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Jak zauważyłem Craby są zdeka zbugowane i żeby trafić im w głowę trzeba strzelać jak do kucającego gracza, Dla mnie bez sens ale ok. Rozumiem chyba że Craby miały by rozumaicony tryb gry np. Żeby zarazić Humana musiał by skoczyć mu na głowę i przez chwile jego tam drapać czy gryźć było by to dosyć fajne ale jak na razie Crab nie robi na mnie wielkiego wrażenia. Nie wywyższam się , że jest do dupy bo sam pewno lepszego bym nie zrobił , Więc to tak naprawdę już nie moja decyzja.. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. A co do tego Vipa nie mam nic przeciwko przydał by się.. może wzrosła by grywalność na Zombi Modzie bo jak na razie widzę ze max 8-10 osób gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Nie odkopuj tematów.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0w Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Wybacz nie spojrzałem na datę.. Kiedy pisany był ostatni post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 żiżej skwarka Napisano 12 maj 2012 - 18:16 xD a vip jest już nieaktualny. Mamy wszystko na nowo i reklama leci już w piątek po sieciach jak z domu wróce. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts