WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Jedynie sprzeczałem się z swoim bratem czyt Wups nuie miałem żadnego czita ani nic z tych rzeczy. Jedynie sprzeczałem się z swoim bratem czyt Wups nuie miałem żadnego czita ani nic z tych rzeczy. Admin Ruda mnie zbanował a co do sprzeczki mam prawo mieć swoje zdanie Jedynie sprzeczałem się z swoim bratem czyt Wups nuie miałem żadnego czita ani nic z tych rzeczy. Admin Ruda mnie zbanował a co do sprzeczki mam prawo mieć swoje zdanie Server # 40[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina RuDa. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [WRG]*Wyrwal [AMXBans] Powod : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 157570416 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.148.187 ' [AMXBans] ===================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Bana masz bo byłeś podejrzany o czity z tego co widzę, wstaw screeny i zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Nie przeklinałem nie krzyczałem no po prostu nie mam pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Czlowieku, wiesz co to sa screeny ? Zostaly Ci zrobione ssy, zbanowany bo taki plugin jest. Wstaw screeny wedlug wzoru na zew. server i daj tu link. Beda czyste, to zostaniesz odbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 zew server jak wstawić screeny nie mam pojęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Screeny masz w folderze nazwadysku:\program files\steam\steamapps\twojekonto\counter-strike\cstrike_polish Pakujesz je i wrzucasz np. na speedyshare.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Ja mam NS nie mam takiego pliku jak steam apps Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 No to masz w nazwadysku:\program files\Valve\cstrike_polish Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 tam gdzie masz cfg wrzucone, albo skrot csa. tam sa Twoje screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Server # 40 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina RuDa. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [WRG]*Wyrwal [AMXBans] Powod : ' wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 157570416 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.72.148.187 ' [AMXBans] ===================================== Gdzie kurwa ss'y ? na chuj pocisz sie tutaj, nie mam ss'ów papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 tO ZA CO TEN BAT JAK NIE MA SS'Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nie wiem jak on to napisał że sam siebie cytował, potem znowu napisał a potem jeszcze raz to zacytował hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Nie wiem jak on to napisał że sam siebie cytował, potem znowu napisał a potem jeszcze raz to zacytował hahaha Przez przypadek Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 TO TERAZ JA WYTŁUMACZĘ CI, MASZ SCREENY W FOLDERZE Z CSEM, MUSISZ JE SPAKOWAĆ( NIE W PLECAK) I WRZUCIĆ NA SERWER JAKIŚ, CHYBA ŻE GRAŁEŚ NA CZITACH ALE TO ŻE BĘDZIESZ UDAWAŁ ŻE NIE WIESZ O CO CHODZI TO NIC CI NIE DA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 W folderze cstrike lub cstrike polish ,który znajduje się w folderze z grą musisz mieć screeny, spakuj jej winrarem , wrzuć na hosting typu speedyshare , i podeślij nam do niego link. Po sprawdzeniu owych screenów oczywiście jeżeli będą czyste to w zamian otrzymasz unbana Pozdrawiam, WRG Wyrwał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 Proszę o to dowód mojej niewinności http://speedy.sh/VHNT4/cstrike-lv.rar Dostane un bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 sąd rozpatrzył argumenty pozwanego pozytywnie. Btw. zajebiste masz modele <rotfl> Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 co mam zajebiste?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ub //close Link to comment Share on other sites More sharing options...
WRG Wyrwał Posted May 12, 2012 Author Report Share Posted May 12, 2012 dostane tego unbana jeszcze nie mogę wejśc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ok, zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts