LU>AlcatRaz-<BA Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Imie:Kasper Wiek:16 Nick w cs'e:LU>-AlcatRaz-<BA Nick STEAM:non steam Ile grasz na serwerach wch? :z 5 miechów z przerwami 2 lata grałem na botach 2 lata na serwerach Średnio godzin? :od 11 do 22 z przerwami Zajęcia:Granie w cs :-D Chodzę jeszcze do gimnazjum Miałem admina? :Tak Gdzie? :Jailbreak cs.help.pl Umiejętności :Dobrze ogarniam Co mogę zaproponować? :Dobre sprawowanie na serwerze Dlaczego ja? :Chciałbym zostać Adminem poniewarz rzadko widzę tam adminów ,nie można sobię pograć bo są czitery . Znam komędy . Myślę że będziecie ze mnie zadowoleni Czy będę dawał Składkę na admina?:Niestać mnie jeszcze ale sprubuje zawsze coś tam dać Dziękuję Alcatraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Te podanie to jakiś żart? Gdzie reklamy? Bez reklam nie rozpatrujemy podań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Brak reklam, trochę jeszcze nie ogarniasz, pożyj na forum. NIE @Edit Teraz dostał bana na jeden dzień, także wszystko jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nigdy takiego nie widziałem zamknąć to najlepiej ja na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Hehhe Jestem na nie koleś nie ogarnia i robi fk i 2 razy wchodzi pod rząd do ct zamykać to w pizdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 jedno upomnienie o reklamy powinno wystarczyć .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Ile grasz na serwerach wch? :z 5 miechów z przerwami 2 lata grałem na botach 2 lata na serwerach ?? Na nie nigdy cie nie widziałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 dajcie już dla David Puentez admina bo wkurwia mnie jak robią na mnie fk i nie ma adma a jak wchodzi to jakiś zjebany i nie wie co się dzieje. Albo dajcie mi to zrobie tam porządek xD bez reklam nie ma nic. Przykro mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 orka o kim mówisz mówiąc zjebany admin? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 o tobie, a niby o kim Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 No nie wiem czy o mnie ja bym stawiał na Ciebie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Tylko mnie ostatni tydzień nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Na pewno nie mówił o mnie xD Dałem go do ct przecież i ogarniał Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 myslalem ze kolo o nicku M@GIK ma adma ale wczoraj ogarnąłem, że nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.V.v.I.p.P.p. Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Imie:Kasper poniewarz rzadko widzę tam adminów / znam komędy Wszystko jasne ;P brak reklam, + dochodzi jeszcze odrobina z ortografii nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nie widziałem cie ani razu na serwerze N I E Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nie zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts