Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Siemka:P Chciałbym złożyć podanie o opiekuna JB. Na JB WCH gram długo około 5-6miesięcy znam wszystkie zasady i jestem adminem.Dobrze znam amx i raczej umiem wgrywać pluginy. Pluginów pisać nie umiem.Wiem że jestem młody(14lat tego niestety zmienić nie mogę) ale chciałbym się wgłębić w sztukę robienia serwerów,pisania pluginów których myślę że z czasem się nauczę i takie różne rzeczy związane z serwerami CS i głównie z CS.Z tego co wiem nie ma Opiekuna na JB chyba że jest nim nie grający Ursek.

Proszę o wypowiadanie się.

Jedyny admin, który jest często widoczny na serwerze

Kurwa siedze kiedy tylko mogę, a jak grasz od tygodnia, to chuj możesz wiedzieć, więc się nie wypowiadaj co do innych adminów.

P.S Jakby co ostatnie kilka dni mnie nie było, bo miałem problemy z kompem i CS'em.

TAK ...ZIomex to taki koleś który..świetnie obciąga :D xD Jestem na TA jako opiekun bedzie za darmo obciągał więc dajcie mu sznase :) xD Tak na serio jestem na TAK tylko czasem ci odbija ale ok:) Jesteś spoko,KOleś i dałbym ci tą sznasę

:D

_____________________________________________________________________________________

MONIA Wróc z tych NIemiec ! KOCHAM CIE :**

TAK ...ZIomex to taki koleś który..świetnie obciąga :D xD Jestem na TA jako opiekun bedzie za darmo obciągał więc dajcie mu sznase

I po chuj tu to piszesz? Myslisz że jesteś fajny/zabawny?

Jestem na TAK. ZIOMEX jest adminem który najczęściej wchodzi na serwer. I to on zawsze ogarnie serwer kiedy nawet nie ma ochoty.

I tu w cale nie chodzi o wiek, chodzi tu oto aby to własnie istniała osoba która spełnia wymagania opiekuna serwera. Moim zdaniem ZIOMEX jest najlepszym adminem jakiego znam na tym serwerze. I to on zasługuje na opiekuna.

P.S. Najlepiej napisałem jak umiem ^^

ZIOMEX jest adminem który najczęściej wchodzi na serwer. I to on zawsze ogarnie serwer kiedy nawet nie ma ochoty.

Nie chcę tu robic spamu, ale widze, że nie ma cię 5 dni na cs, i nikt już o tobie nie pamieta -,-'

UP@ Nie ma go 5 dni ,bo burdel pewno ;)

Słuchajcie, do tej porry nie było poważnych skarg na niego, raczej dużo pozytywów jak np :

- spora obecność

- ogarniecie zasad

- zrozumienie klimatu

Jest to spore wyzwanie ale serwer stoi na granicy ,bo ludzie uciekają ,a admini się opieprzają. Chciałem to zauważyć.

Załatw steama bo to jednak szybka komunikacja między sobą w razie gdyby coś się działo. Nie miałem steama i nie wiedziałem co to wygoda.

Na tak, nie będę pisał, że ogarnia bo on tam chuja wie xD

Zna się chłopak na rzeczy. Nie ujawniaj głosu bo stracisz autorytet i nie mów, że masz 14 lat tylko, że 18 no może 17

Nie, nie ma opiekuna JB, ale jest ochotnik, który chce coś tam zrobić dla serwa to już jest duży plus.

Gościu jak na 14 emocjonalnie bardzo rozwinięty przyrównując do społeczeństwa, no może za dużo klika na admin say, ale da się znieść.

Trzymaj fason. Ja na duże tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.