✪ Vadal Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Siemka:P Chciałbym złożyć podanie o opiekuna JB. Na JB WCH gram długo około 5-6miesięcy znam wszystkie zasady i jestem adminem.Dobrze znam amx i raczej umiem wgrywać pluginy. Pluginów pisać nie umiem.Wiem że jestem młody(14lat tego niestety zmienić nie mogę) ale chciałbym się wgłębić w sztukę robienia serwerów,pisania pluginów których myślę że z czasem się nauczę i takie różne rzeczy związane z serwerami CS i głównie z CS.Z tego co wiem nie ma Opiekuna na JB chyba że jest nim nie grający Ursek. Proszę o wypowiadanie się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Jedyny admin, który jest często widoczny na serwerze, szkoda, że nie ma mikrofonu, lub boi się odezwać, bo jest w trakcie mutacji głosu czy coś ^^. Ja byłbym skłonny dać mu szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Wiem że jestem młody Za młody na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Kurwa.. Chuj z tego, że jest młody.. Siedzi na serwie? Siedzi, Ogarnia? Ogarnia. Ja pierdole.. Daj spokój z wiekiem. Dzisiaj był u mnie na DR, chyba, że to podszywka.. Bardzo spoko typeczek. Dajcie mu szanse chociaż.. Widzisz, że jest aktywny, udziela się.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 White to ja byłem na DR nie podszywka dzięki:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jedyny admin, który jest często widoczny na serwerze Kurwa siedze kiedy tylko mogę, a jak grasz od tygodnia, to chuj możesz wiedzieć, więc się nie wypowiadaj co do innych adminów. P.S Jakby co ostatnie kilka dni mnie nie było, bo miałem problemy z kompem i CS'em. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 kramarq, wrzuć trochę na luz Co do opiekuna to raczej wątpię byś nim został ale kto wie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Prowokator zawsze warto spróbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja jestem na Tak, ponieważ tylko on wykonuje obowiązki admina. Po za tym wiek nie jest najważniejszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneshoot kamil Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 TAK ...ZIomex to taki koleś który..świetnie obciąga xD Jestem na TA jako opiekun bedzie za darmo obciągał więc dajcie mu sznase xD Tak na serio jestem na TAK tylko czasem ci odbija ale ok:) Jesteś spoko,KOleś i dałbym ci tą sznasę _____________________________________________________________________________________ MONIA Wróc z tych NIemiec ! KOCHAM CIE :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 TAK ...ZIomex to taki koleś który..świetnie obciąga xD Jestem na TA jako opiekun bedzie za darmo obciągał więc dajcie mu sznase I po chuj tu to piszesz? Myslisz że jesteś fajny/zabawny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Kramarq wypowiedz się a nie robisz posty które nie mają znaczenia na podanie:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Kramarq skąd miałem to wiedzieć? Ostatnio w ogóle Cię nie widuję, dlatego napisałem, że ZIOMEX to jedyny aktywny admin, także uspokój się trochę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Proszę o wypowiedzenie się szlachty i magnaterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoGuSaug Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jestem na TAK. ZIOMEX jest adminem który najczęściej wchodzi na serwer. I to on zawsze ogarnie serwer kiedy nawet nie ma ochoty. I tu w cale nie chodzi o wiek, chodzi tu oto aby to własnie istniała osoba która spełnia wymagania opiekuna serwera. Moim zdaniem ZIOMEX jest najlepszym adminem jakiego znam na tym serwerze. I to on zasługuje na opiekuna. P.S. Najlepiej napisałem jak umiem ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Co do wypowiedzi "najlepszym adminem" to można polemizować, ponieważ dla mnie dużym "-" jest jak admin nie posiada mikrofonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Hah Goguś ale słodzisz:p Co do mikro mikro mam dobre ale coś z kompem jest nie tak i mikro nie chce działać ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTrYkOoO Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Myślę , że on jest ogarniętym adminem i zasługuje na opiekuna JB. Nigdy nie daje banów bez powody jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Może powie coś Emtek, dMg, rekin, Michał i wielu innych ważnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 ZIOMEX jest adminem który najczęściej wchodzi na serwer. I to on zawsze ogarnie serwer kiedy nawet nie ma ochoty. Nie chcę tu robic spamu, ale widze, że nie ma cię 5 dni na cs, i nikt już o tobie nie pamieta -,-' Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 UP@ Nie ma go 5 dni ,bo burdel pewno Słuchajcie, do tej porry nie było poważnych skarg na niego, raczej dużo pozytywów jak np : - spora obecność - ogarniecie zasad - zrozumienie klimatu Jest to spore wyzwanie ale serwer stoi na granicy ,bo ludzie uciekają ,a admini się opieprzają. Chciałem to zauważyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Dzięki dMg xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Załatw steama bo to jednak szybka komunikacja między sobą w razie gdyby coś się działo. Nie miałem steama i nie wiedziałem co to wygoda. Na tak, nie będę pisał, że ogarnia bo on tam chuja wie xD Zna się chłopak na rzeczy. Nie ujawniaj głosu bo stracisz autorytet i nie mów, że masz 14 lat tylko, że 18 no może 17 Nie, nie ma opiekuna JB, ale jest ochotnik, który chce coś tam zrobić dla serwa to już jest duży plus. Gościu jak na 14 emocjonalnie bardzo rozwinięty przyrównując do społeczeństwa, no może za dużo klika na admin say, ale da się znieść. Trzymaj fason. Ja na duże tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Tobie też wielkie dzięki Nad Steam myślę teraz mam dużo wydatków no ale zobaczy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts