David Puentez Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Witam, chciałbym aby na serwer wróciły czapki jak i ranking. Wiem, że ranking na Jailu to niecodzienność, ale wtedy jakoś było więcej graczy i wiem z własnego doświadczenia, bo jak już pisałem w podaniu przygodę z tego typu modem zacząłem już dawno, to zawsze przyciągało graczy, czyli /top15, /rank. To samo tyczy się czapek. Mam nadzieję, że ZIOMEX dostanie opiekuna i będzie działał, bądźmy dobrej myśli, proszę o wypowiedź każdego, co o tym sądzi, czy dobry pomysł, czy zły itp, itd. PS. Teraz praktycznie większość znanych serwerów jail posiada rank. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 No nie wiem jak dla mnie rank jest nie potrzebny ale co do czapek można zobaczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 Wiem, każdy na pierwszy rzut oka tak pomyśli, ale po przywróceniu ranku zobaczyłbyś efekty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Albo ranking kto ma więcej deadów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 czapki owszem, ale rank ? chyba, że taki jak zaproponował dmg... bo to całkiem ciekawy pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ogólnie pomysły fajne, ale nie wie m czy ktoś pamięta jeszcze, że serwer jest słaby, i bez żadnych vip'ów, gang'ów, a i tak się crashuje, więc nie wiem, czy jest sens jeszcze mu dokładać, ale przedewszystkim to ktoś musi się tym zająć, bo jak narazie nie ma komu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Na pewno crash nie jest przez pluginy, to czysta bzdura. Ja powiem, krótko wgrać rank, czapki i zobaczymy efekty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja też jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja tez jestem za moge wam napisac plugin w ktorym bedzie menu a w nim: TT - czapki - status mikro - zasady gier - regulamin CT - prowadz - status mikro - czapki - zasady gier - regulamin Simon - Otworz Cele - Wlacz/Wylacz Mikro TT - Zasady gier - Regulamin FanzloH vOn ObzylC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Takie coś by się naprawdę przydało, znacznie ułatwi grę w CT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 bum to samo miałem na myśli chciałem to wprowadzić lecz mnie wyprzedziłeś bo wcześniej nie miałem czasu by to napisać jeszcze plugin by sie przydał na ban na CT... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 crashe są przez złe mapy. Jest mapcycle i nie ma możliwości wyboru. Wgrajcie kilka ciekawych mapek takich starych klasycznych, a nie ciągle to samo leci w koło ranking mhmmm może być, czapki też dobry pomysł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Właśnie, jest już temat co do map, Jail_Ttianic nie trybi tak samo infinity, amigo i jeszcze jakaś na pewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts