Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie:Michał

Nick w cs'e:FanzloH vOn ObzylC

Nick STEAM:FanzloH

Ile grasz na serwerach wch? :jakiś czas

Średnio godzin? :2-3 na JB

Zajęcia:sporty extremalne

Miałem admina? :tak

Gdzie? :Opiekunem byłem także na serwerze (kiedyś) pierwszym w polsce

Umiejętności :jeśli umiejętności to dużo potrafie i dużo nie...człowiek sie uczy cały czas potrafie poradzić sobie doskonale z modem JB

Co mogę zaproponować? :moge zaproponować moją wiedze dotyczącą JB i

Dlaczego ja? :sądzę że jak podołałem temu na najlepszym JB w polsce(kiedyś) to tutaj bez problemowo dał bym sobie rade i rozkrecił bym ten serwer tak że grało by napewno wiecej starszych osób niż teraz...i zapewnił bym dobrą atmosfere

Jak w temacie podanie na opiekuna i zastosowałem sie do wzoru o admina bo wzoru na opiekuna nie ma

chce zmienić troszke ten serwer tzn chce go podnieść o poziom wyżej a z czasem jeszcze wyżej podnieść standardy serwera

mam też możliwość dostania cześci pluginów z (kiedyś) najlepszego serwera...jestem bardzo doświadczone co do tego moda iulepszyć troszke regulamin bo moim zdaniem jest strasznie nie jasny

niedawno ziomex składał podanie o opiekuna JB i nie zostało do końca rozpatrzone i Ty teraz składasz.

miałem konto zablokowane (z mojej winy) już po blokadzie wiec składam

btw...jeśli wolicie by 14latek zajmował sie całym serwerem i on decydował to możecie to zamknąć...decyzja administracji

Moim zdaniem jesteś nie obliczalny po tym co ostatnio wyczyniałeś na forum jestem na Nie.

Forum a serwer 2 inne sprawy ....

mogę ci powiedzieć w tej chwili tylko to,że na opiekuna też się daje 10 reklam .

Na forum robi z siebie debila ale dzisiaj z nim specjalnie zagrałem godzinę lub półtorej. Okazał się sympatycznym graczem i łagodnym dla terrorystów, ja się nie znam na tych zasadach ale co prawda dobrze prowadził będąc w CT. Nie chcę mu aż tak komplementować ,bo się zarumieni wiec stop :-) W sumie jak będzie tak samo jak wcześniej na serwerze to mogę wchodzić. Moim zdaniem nadaje się.

FAKJE.

Na forum robi z siebie debila ale dzisiaj z nim specjalnie zagrałem godzinę lub półtorej. Okazał się sympatycznym graczem i łagodnym dla terrorystów, ja się nie znam na tych zasadach ale co prawda dobrze prowadził będąc w CT. Nie chcę mu aż tak komplementować ,bo się zarumieni wiec stop :-) W sumie jak będzie tak samo jak wcześniej na serwerze to mogę wchodzić. Moim zdaniem nadaje się.

FAKJE.

bo właśnie o to chodzi na tym modzi...ludziom lepiej sie gra jak jest spokojne prowadzenie i jakieś zabawy i dużo śmiechu a doświadczenie z JB mam naprawde wysokie