FanzloH vOn ObzylC Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Imie:Michał Wiek:21 Nick w cs'e:FanzloH vOn ObzylC Nick STEAM:FanzloH Ile grasz na serwerach wch? :jakiś czas Średnio godzin? :2-3 na JB Zajęcia:sporty extremalne Miałem admina? :tak Gdzie? :Opiekunem byłem także na serwerze (kiedyś) pierwszym w polsce Umiejętności :jeśli umiejętności to dużo potrafie i dużo nie...człowiek sie uczy cały czas potrafie poradzić sobie doskonale z modem JB Co mogę zaproponować? :moge zaproponować moją wiedze dotyczącą JB i Dlaczego ja? :sądzę że jak podołałem temu na najlepszym JB w polsce(kiedyś) to tutaj bez problemowo dał bym sobie rade i rozkrecił bym ten serwer tak że grało by napewno wiecej starszych osób niż teraz...i zapewnił bym dobrą atmosfere Jak w temacie podanie na opiekuna i zastosowałem sie do wzoru o admina bo wzoru na opiekuna nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 niedawno ziomex składał podanie o opiekuna JB i nie zostało do końca rozpatrzone i Ty teraz składasz. Wiec dlaczego chcesz być opiekunem ? Co według Ciebie trzeba zmienić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Nie za szybko, dopiero admin i już opiekun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 To co UP sorka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Jesli jest prawdą, że był opiekunem "jednego z najlepszych serwerów w polsce", to mimo krótkiego stazu jako admin, może warto nad tym pomysleć. Jeśli chce się tym zająć, to czemu nie a co do ziomexa rto niestety ma trochę mało jeszcze wiosen :/ FanzloH vOn ObzylC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 chce zmienić troszke ten serwer tzn chce go podnieść o poziom wyżej a z czasem jeszcze wyżej podnieść standardy serwera mam też możliwość dostania cześci pluginów z (kiedyś) najlepszego serwera...jestem bardzo doświadczone co do tego moda iulepszyć troszke regulamin bo moim zdaniem jest strasznie nie jasny niedawno ziomex składał podanie o opiekuna JB i nie zostało do końca rozpatrzone i Ty teraz składasz. miałem konto zablokowane (z mojej winy) już po blokadzie wiec składam btw...jeśli wolicie by 14latek zajmował sie całym serwerem i on decydował to możecie to zamknąć...decyzja administracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 eee ja zmieniam zdanie grałem z kolesiem i jest bardzo w porządku. Ma podejście do graczy, kulturę. Chyba można mu zaufać. magnateria i H@ podejmą decyzję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Moim zdaniem jesteś nie obliczalny po tym co ostatnio wyczyniałeś na forum jestem na Nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Moim zdaniem jesteś nie obliczalny po tym co ostatnio wyczyniałeś na forum jestem na Nie. Forum a serwer 2 inne sprawy .... mogę ci powiedzieć w tej chwili tylko to,że na opiekuna też się daje 10 reklam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Na forum robi z siebie debila ale dzisiaj z nim specjalnie zagrałem godzinę lub półtorej. Okazał się sympatycznym graczem i łagodnym dla terrorystów, ja się nie znam na tych zasadach ale co prawda dobrze prowadził będąc w CT. Nie chcę mu aż tak komplementować ,bo się zarumieni wiec stop :-) W sumie jak będzie tak samo jak wcześniej na serwerze to mogę wchodzić. Moim zdaniem nadaje się. FAKJE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja jestem Neutral ale kiedys jeszcze go widzialem i jest spoko zobacze jak teraz ale troche za szybko na forum tez widze ze robi z siebie pajaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Na forum robi z siebie debila ale dzisiaj z nim specjalnie zagrałem godzinę lub półtorej. Okazał się sympatycznym graczem i łagodnym dla terrorystów, ja się nie znam na tych zasadach ale co prawda dobrze prowadził będąc w CT. Nie chcę mu aż tak komplementować ,bo się zarumieni wiec stop :-) W sumie jak będzie tak samo jak wcześniej na serwerze to mogę wchodzić. Moim zdaniem nadaje się. FAKJE. bo właśnie o to chodzi na tym modzi...ludziom lepiej sie gra jak jest spokojne prowadzenie i jakieś zabawy i dużo śmiechu a doświadczenie z JB mam naprawde wysokie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 ja jestem pozytywnie do gościa nastawiony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 FanzloH nie ufaj kurą! xD Ja też zmieniam zdanie spoko typek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 ja powiem tak jeśli bum był pierwszy to on ma prawo wsumie pierwszy dostać odp co do opiekuna...nic na siłe...jeśli by bum lub ziomex został opiekunem to chciałbym zostać asystentem/pomocnikiem bo naprawde zmienić ten serwer na lepsze potrafie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jezeli chodzi o mnie to niemusze byc jako tako opiekunem itd. bo niechce, chce pomoc serwerowni napisac jakies pluginy pomocne na jb, dodac rozne opcje pomocne w grze. Decyzja nalezy do H@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ja to samo co moi koledzy UP oprócz tego pisania pluginów;P Lecz H@ w ogóle się nie wypowiada co do opiekuna JB:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ja powiem tak niech naj pierw ogarnjie admina którejgo dostał bo koleś nie wiem jak sie box włacza nic na siłe kolego pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Jestem neutralny bo nie gram na jb a wiec co za tym idzie nie znam Ciebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts