Zenek Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Kto płacze: Zenek Kto wkurwił: ZIOMEX Czym wkurwił: Koleś nie ogarnia. Na serwerze panuje chaos, kazdy każdego wyzywa i nie da się grać. Byłem w CT, akurat on był w TT. Simon powiedział krok przed cele i totaklny bezruch do mojego odwolania. Potem liczył, a ten zaczął uciekać gdzieś daleko od celi więc go zabiłem. Przerzucił mnie do TT, więc olałem to. Kilka mapek później wszedłem do CT Z MIKROFONEM (był 1ct na 8(chyvba)tt. W tym samym momencie ZIOMEX przerzucił swojego kolege do CT, który nawet nie czekał - a ja czekałem aż się miejsce zwolni. Wyrzucił mnie z ct i zostawił swojego kolege bez wytłumaczenia. Po chwili zaczął mnie wyzywać od dzieciaków i, że kozaczę więc odpisałem mu tym samym tonem "dziecko to mogę zrobić Twojej mamie", nie obrażając jej. Po chwili dostałem bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: ZIOMEX [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: 'won chuju jebany mojej matki obrazac nie bedziesz skurwysynie' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:38128604' [AMXBans] Twoje IP: 85.14.99.254:27005 Okoliczności wkurwienia:Dostałem bana Za kila na3h TEN ADMIN TO ALBO DZIECKO ALBO KTOŚ, KTO NIE ZNA TOTALNIE ZASAD! Własne przemyślenia na ten temat: Nie nadaje się na admina! Proszę go srogo ukarać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Bana ściągam tylko dlatego że nastąpiła prowokacja z strony admina Ziomex proszę o wypowiedzenie się z swoich poczynań Do czasu nie wyjaśnienia się sprawy a z doświadczenia wiem że trwa to tutaj od kilku godzin nawet do tygodnia ściągam bana jeśli jednak wina okaże się po Twojej stronie czego również nie neguje to otrzymasz stosowną kare (nałożenie bana) na określony czas bez odwołania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Sprowokował mnie i to bardzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Na serwerze panuje chaos, kazdy każdego wyzywa i nie da się grać. Byłem w CT, akurat on był w TT. Simon powiedział krok przed cele i totaklny bezruch do mojego odwolania. Potem liczył, a ten zaczął uciekać gdzieś daleko od celi więc go zabiłem. Przerzucił mnie do TT, więc olałem to. Kilka mapek później wszedłem do CT Z MIKROFONEM (był 1ct na 8(chyvba)tt. W tym samym momencie ZIOMEX przerzucił swojego kolege do CT, który nawet nie czekał - a ja czekałem aż się miejsce zwolni. Wyrzucił mnie z ct i zostawił swojego kolege bez wytłumaczenia. Po chwili zaczął mnie wyzywać od dzieciaków i, że kozaczę więc odpisałem mu tym samym tonem "dziecko to mogę zrobić Twojej mamie", nie obrażając jej. No to tak z tego fragmentu powiem tyle kiedy jestem ja na serwie nie ma chaosu. Jeszcze nigdy nie widziałem by ktoś się wyzywał na serwie.Słusznie zgodzę się do tego że koleś odliczał był w ct itd. Ale jest tu jeden szczegół Simon nie powiedział TT ucieka TT bania to po 1 a po 2 nie odliczył do końca z 10 było chyba jeszcze 5 a Ty mnie zabiłeś przez te 5 sekund mogłem sobie spokojnie wrócić więc tu miałem racje.Następne to kilka mapek później mam już kilku zaufanych ludzi na serwie więc dałem tamtego do CT u Ciebie nie słyszałem żebyś coś mówił więc Cię wywaliłem.I ostatnie moim zdaniem najważniejsze którego Zenek nie dopisał dokładnie nie pamiętam tych słów ale brzmiały one tak "nie ogarniasz serwera" "nie wiem kto Ci dał admina" na to ja mu napisałem ze wejdzie takie dziecko i myśli ze kozaczy a on odpowiedział tak "dziecko moge zrobic twojej matce jak bedzie chciala". Wiesz Michał może niektórzy z nas tu stracili matkę... Aaa Zenek i to Ty zacząłeś prowokować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Nie, Ty prowokowałeś. Wyrzuciłeś mnie, chociaż mówiłem przez mikro i to nie raz w tym dniu i wiedziałeś, że mam mikrofon - sam byłeś jak prowadziłem kilka mapek wstecz. Wyrzuciłeś mnie i zapytałem dlaczego, czemu daleś swojego kolegę itp. Nie odpisałeś, więc zapytałem "ciekawe skąd masz tego admina, bo nawet nie odpiszesz" czy cos w ten deseń. Potem zacząłeś swoją kwestę z dzieckiem, więc odpowiedziałem. A co do pierwszej sprawy - on nie liczył do 10 tylko do 3, było już chyba 1, ty byłeś daleko od celi. Nie dobiegłbyś, poza tym nawet nie szykowałeś się do biegnięcia w stronę celi. A chaos był straszny - prosiłem Cię jeszcze chwile temu, żebyś zbanował kolesia bo cały czas mnie wyzywał, olałeś to. Po chwili wyszedłeś z serwera - WCZEŚNIEJ BYŁO TO SAMO. Wyzywali się to wyszedłeś, następnym razem nagram demko, żeby było na dowodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie trzeba nagrywać demka, jest hltv, ale nie rejestruje głosu, to musiałbyś użyć programu do tego, np. Fraps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Słuchaj Ty zacząłeś kłótnie i nie zganiaj na mnie.. Sprawdźcie na HLTV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Po co frapsem, jak można demko, które nagra głos. Ja tylko zapytałem, dlaczego nie odpowiadasz i skąd masz admina. Ty zacząłeś mnie cisnąć od dzieciaka. Nie proszę o dużej kary tylko chociaż o upomnienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 skąd masz admina. Zajebiste pytanie. Skąd masz admina? Kurwa wyczarował -,- Ogarnijcie sie.. Jeżeli go ścisnął po matce to mu sie należało i chuj. Jak by był złym adminem to kurwa by go zdjęli. Za byle gówno sie banów nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Nie dał bym bana gdyby moja matka żyła no ale jak on puszcza takie teksty to trochę można się wkurzyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 A widzisz gdzieś, że pocisnąłem po matce? Jeżeli odzew na zaczepkę "mogę to zrobić ale komuś z Twojej rodziny" jest pociskiem na rodzinę, to Tupac żyje. Zapytałem, bo może złożył podanie, może kupił, nie wiem, nowy jestem. Kolejny, który zamiast wytłumaczyć, woli pocisnąć albo zbanować. A pytanie "czy wszyscy z Twojej rodziny żyją" nie jest na miejscu, bo nikt o to nie pyta. Dobra, zamknijcie to i po prostu niech ZIOMEX się z tymi wyzwiskami opanuje... Chyba sobie póki co wyjaśniliśmy co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 To Ty -nie -tak -nie -tak -nie -tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Zenek proszę Cię nie rozumiesz że ja nie mówiłem o Tobie! mówiłem ogólnie ze wejdzie dziecko i myśli że kozaczy ja Cie nie obraziłem i myślę że sobie wszystko wyjaśniliśmy już. Jak dla mnie ja tego nie rozpocząłem on zaczął się do pluć,może i ban nie słuszny ale w końcu obrażał moja rodzinę to tak samo jak mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 może teraz okażę się być tym złym ale ZIOMEX co kogo obchodzi czy Twoja mama żyje? (czyt, nie może być to argument w sprawie. To jest Twój problem i musisz z nim żyć) stwierdzenie "pozdrów siostrę" też uważasz za obrazę? zaraz zaczniesz banować za to że ktoś powie "jesteś gupi" ? robienie komuś dziecka nie jest obraźliwe a po prostu naturalne instynktowne zapewnianie ciągłości gatunku ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 w0mbat widze, że kurwa jakąś lewą psychologie stosujesz.. Ogarnij mózg i pomyśl troche.. Bo kurwa jak byś usłyszał pozród siostre od typa który wcześniej powiedział: Dziecko to ja moge zrobic twojej mamie, też byś sie kurwa napiął. Ja jak ktos by do mnie albo do kogos innego z takim textem wylecial zrobil bym totalnie to samo.. Tylko dałbym na 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 robienie komuś dziecka nie jest obraźliwe Lecim na dziwki Club 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ja jak ktos by do mnie albo do kogos innego z takim textem wylecial zrobil bym totalnie to samo.. Tylko dałbym na 24h. Bo jesteś jebanym dzieckiem, które nie radzi sobie z emocjami, ma kompleksy, i jak tylko ma okazje, to się wyżywa w necie. Zenek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Wrzućmy już na luz, przecież to tylko gra (niektórzy się spinają na forum i wyzywają od pizdeczek i frajerów) i chcemy się dobrze bawić Jeżeli chodziło Ci o ogólnie to źle Cię zrozumiałem, ale powiedziałeś to w takiej sytuacji, że wyglądało jakby do mnie. Zamknijcie temat, ja mam unbana, adminowi kara się już nie należy :-) A Ciebie Patriot nikt nie zapraszał do tematu, więc serdecznie pozdrawiam środkowym palcem i wypierdalaj - zaczynasz tylko kłótnie, które są nie na miejscu. Do kosza temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 w0mbat widze, że kurwa jakąś lewą psychologie stosujesz. dziękuję :-) Bo kurwa jak byś usłyszał pozród siostre od typa który wcześniej powiedział: Dziecko to ja moge zrobic twojej mamie to bym jebnął ze śmiechu i pogratulował inwencji twórczej przy próbie pociśnięcia mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Widzisz.. Teraz sam przyznales ze to pocisk.. I nie jestem dzieckiem kolego karamq Hahaha Wyżywam się tylko w necie? xD Ciekawe, ciekawe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 To Ty -nie -tak -nie -tak -nie -tak Dokładnie tak więc podzielcie dziecko i dajcie każdej kobiecie po połowie. Aby tego uniknąć nie nakładamy kary na Zenka oraz na Ziomka ponieważ sytuacja jest tak jasna jak długość wszechświata czyli prawdy nie dojdziemy bo każdy ma swoją jeśli jest tylko 2 "świadków" którzy mówią 2 inne racje to sprawa się rypła hltv i logi serwera nie wykażą rozmów przez mikrofon. Jeśli Ziomex ma racje Zenek otrzymuje słowne upomnienie Jeśli Zenek mia racje Ziomex otrzymuje słowne upomnienie Cóż zrobić trzeba żyć dalej temat zamykam bo do niczego nie dojdziemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts