Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Shino aka Żido

REDQu
 Share

Recommended Posts

Ban od dzieciaka z getta który chce haje a potem daje bana. Zaczyna mnie to powoli wkurwiac... Jeśli chcesz mnie wyzywac to niedawaj mi bana kurwo mala z krzywym ryjem, bo to sie juz powoli robi smieszne.

Czlowiek chce pograc gdy ma chwile wolnego czasu a tu ci wyskoczy mala kurewka z banem bo bedzie pokazywac siłe ze ma adma i wielkie haha, no kurwa kurwa. Jeśli bedzie mnie to gówno dalej banowało za free to ide na inne serwy bo nie bede pisał milion postów zeby zagrac 10 min.

No co opowiadać, ORZEH był, w0mbat był, CyCu Był, Somelier był, REDQu był, Shino był, ja byłem i jak tu nie miał wyjść nasz EPICKI KLIMAT. Wszyscy po sobie ciskali głównie Shino i REDQu, Shinowi zabrakło argumentów i bana strzelił :-P ( w tej końcowej fazie mnie nie było). Właśnie... szkoda ,że bana dał :(

tak mam pytania aby obiektywnie podejść do tej skargi...a nie bede osądzał jak w sumie nic nie wiemy

Co kurwa nie wiesz ? mialem moze nagrac rozmowe czy ki chuj ? KAzdy wie ze Shino jest tempakiem i nawet nie potrafi haxa nonstimowego rozpoznac a jest po to zeby zasilic budżet wiejskiej.

Ty pamiętasz co mówiłeś? zacząłeś pierdolić o spierdalaniu do getta itp. mam w dupie ze mówisz sobie jakieś gówna że jestem żydem itp (jakoś wczoraj, tydzień temu itp bana nie dostałeś) ale kurwa bez przesady. Jak lubisz tak getta itp to wypierdalaj do niemiec. Sory ale wedlug mnie historia polska zasluguje na tyle szacunku że takie gówno jak redek nie powinno pierdolic takich rzeczy. Troche szacunku kurwa. Za takie teksty bede go banowal i tyle. Pogineło tam dużo osób o wiele bardziej wartościowych niż taki redek więc niech pomyśli co mówi. obrażać mnie sobie możesz ile chcesz ale nie takie rzeczy.

no jest i co myślicie, że redq pisałby tu jakby dostał słusznie bana? Shino zapraszamy na soccera na 4ever to też się pobanujemy ;]

Jak będę mówił takie rzeczy możesz mi wpierdolić bana nawet na miesiąc i nie będę płakał zapewniam Cię.

A jak ktoś jeszcze uważa że ban nie słuszny to prosze bardzo:

2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych.

Według mnie to co Redek mówił naruszało godność osób które przebywały w gettach, które oddały tam życie. Getta zapisały się w historie Polski, a skoro żyjemy w tym kraju, jesteśmy Polakami (wedlug Redka jestem żydem, więc dla niego moge być polskim żydem) to szanujmy siebie i to co miało miejsce w przeszłości związanego z Polską.

Co jak co, narazie "Redqu" jest tępakiem ^^, a co do kary słuszna. Chociaż jak tak lubi spinać i unosić się, to bym mu ją przedłużył tak dla sportu i psychiki, wyjdz z domu a nie płaczesz bo nawrzucałeś na coś co jednak każdy Polak szanuje i jeszcze masz kurwa pretensje? UU, gościu dobry psychiatra albo odstaw komputer.

Argumenty Shino, nie do pobicia.

Nawet bym był za przedłużeniem...

+shino ;)

Według mnie to co Redek mówił naruszało godność osób które przebywały w gettach, które oddały tam życie. Getta zapisały się w historie Polski, a skoro żyjemy w tym kraju, jesteśmy Polakami (wedlug Redka jestem żydem, więc dla niego moge być polskim żydem) to szanujmy siebie i to co miało miejsce w przeszłości związanego z Polską.

HAHAHA

A Tuchajbeja to co?

Nie bylo mnie przy calej sytuacji, ale uwazam ze jeden i drugi maja racje. Chociaz bardziej sklaniam sie ku Shinowi. Mieszkam miedzy prawdziwymi zydami. Osobiscie ich nie lubie, ale tylko dlatego ze nosza niemodne ubrania i sa z deczka tak jak by z innej epoki. Ale prawde sobie trzeba powiedziec ze daja prace wielu Polakom. A historie trzeba szanowac.

Chociaz Shino mogl powiedziec ze mu sie to bardzo nie podoba. Moze Redq by przestal. Chociaz watpliwa sprawa. BTW chcialam tylko powiedziec ze ten ban troche za dlugi xD

Caluje mocno i pozdrawiam

ja jestem za powstrzymaniem sie od zdjęcia tego bana, Dlaczego? Ten i ten znowu sie spotkają, ten mu jebnie znowu bana, ten sie popłacze i będzie to samo, i znowu będziemy sie pocić w innym temacie o to samo... ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.