REDQu Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ban od dzieciaka z getta który chce haje a potem daje bana. Zaczyna mnie to powoli wkurwiac... Jeśli chcesz mnie wyzywac to niedawaj mi bana kurwo mala z krzywym ryjem, bo to sie juz powoli robi smieszne. Czlowiek chce pograc gdy ma chwile wolnego czasu a tu ci wyskoczy mala kurewka z banem bo bedzie pokazywac siłe ze ma adma i wielkie haha, no kurwa kurwa. Jeśli bedzie mnie to gówno dalej banowało za free to ide na inne serwy bo nie bede pisał milion postów zeby zagrac 10 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 zaczął cie wyzywać i dał bana ?...nie ładnie ale czekajmy na wypowiedz shino...zobaczymy co on powie na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 To jest najgorsze.. Że admy się za bardzo wożą Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 UP@ Macie coś do tej sprawy ;d? idz poczytaj o gettcie i antysemityzmie debilu Za Historię :pije: 8? :pije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 I na chuj się jeszcze tu kurwa wpierdalasz White Spermiot? Mało ci kurwa jeszcze spamu i wpierdalania się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 UP@ Macie coś do tej sprawy :-D? tak mam pytania aby obiektywnie podejść do tej skargi...a nie bede osądzał jak w sumie nic nie wiemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 No co opowiadać, ORZEH był, w0mbat był, CyCu Był, Somelier był, REDQu był, Shino był, ja byłem i jak tu nie miał wyjść nasz EPICKI KLIMAT. Wszyscy po sobie ciskali głównie Shino i REDQu, Shinowi zabrakło argumentów i bana strzelił :-P ( w tej końcowej fazie mnie nie było). Właśnie... szkoda ,że bana dał Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 tak mam pytania aby obiektywnie podejść do tej skargi...a nie bede osądzał jak w sumie nic nie wiemy Co kurwa nie wiesz ? mialem moze nagrac rozmowe czy ki chuj ? KAzdy wie ze Shino jest tempakiem i nawet nie potrafi haxa nonstimowego rozpoznac a jest po to zeby zasilic budżet wiejskiej. Prowokator, Purple and Anthony Hopkins 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ja pierdole ban na tydzien za pocisk... nosz kurwa. I jescze siedział przed chwilą na forum ale chuj wyjebane nic nie napisał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 dimejdż mnie już chyba nie było na jakiej to mapie, bo po dustyaztek walnąłem lotke bo mnie wkurwiło estate Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 ^^ Ciśnij mu dalej to mu pompka pęknie ^^.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 KAzdy wie ze Shino jest tempakiem true story Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Co kurwa nie wiesz ? mialem moze nagrac rozmowe czy ki chuj ? na chuj sie unosisz ? zanim napisał dmg co i jak jako osoba potwierdzająca twoją skarge to skąd miałem wiedzieć ?...wiec shino powinien ponieść konsekwencje swoich czynów Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Zauyważyłem, że niektórzy lubią tak się trochę popisać. Jakieś zjebane vote i bany z dupy, najs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 KAzdy wie ze Shino jest tempakiem no jest i co myślicie, że redq pisałby tu jakby dostał słusznie bana? Shino zapraszamy na soccera na 4ever to też się pobanujemy ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Ty pamiętasz co mówiłeś? zacząłeś pierdolić o spierdalaniu do getta itp. mam w dupie ze mówisz sobie jakieś gówna że jestem żydem itp (jakoś wczoraj, tydzień temu itp bana nie dostałeś) ale kurwa bez przesady. Jak lubisz tak getta itp to wypierdalaj do niemiec. Sory ale wedlug mnie historia polska zasluguje na tyle szacunku że takie gówno jak redek nie powinno pierdolic takich rzeczy. Troche szacunku kurwa. Za takie teksty bede go banowal i tyle. Pogineło tam dużo osób o wiele bardziej wartościowych niż taki redek więc niech pomyśli co mówi. obrażać mnie sobie możesz ile chcesz ale nie takie rzeczy. no jest i co myślicie, że redq pisałby tu jakby dostał słusznie bana? Shino zapraszamy na soccera na 4ever to też się pobanujemy ;] Jak będę mówił takie rzeczy możesz mi wpierdolić bana nawet na miesiąc i nie będę płakał zapewniam Cię. A jak ktoś jeszcze uważa że ban nie słuszny to prosze bardzo: 2 Na serwerze mozna sie wyzywac ale tylko i wylacznie w sposob, ktory dla obu stron jest akceptowalny, nie narusza godnosci osob trzecich oraz TYLKO I WYLACZNIE za przyzwoleniem obu dyskutujacych. Według mnie to co Redek mówił naruszało godność osób które przebywały w gettach, które oddały tam życie. Getta zapisały się w historie Polski, a skoro żyjemy w tym kraju, jesteśmy Polakami (wedlug Redka jestem żydem, więc dla niego moge być polskim żydem) to szanujmy siebie i to co miało miejsce w przeszłości związanego z Polską. The s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Co jak co, narazie "Redqu" jest tępakiem ^^, a co do kary słuszna. Chociaż jak tak lubi spinać i unosić się, to bym mu ją przedłużył tak dla sportu i psychiki, wyjdz z domu a nie płaczesz bo nawrzucałeś na coś co jednak każdy Polak szanuje i jeszcze masz kurwa pretensje? UU, gościu dobry psychiatra albo odstaw komputer. Argumenty Shino, nie do pobicia. Nawet bym był za przedłużeniem... +shino Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Według mnie to co Redek mówił naruszało godność osób które przebywały w gettach, które oddały tam życie. Getta zapisały się w historie Polski, a skoro żyjemy w tym kraju, jesteśmy Polakami (wedlug Redka jestem żydem, więc dla niego moge być polskim żydem) to szanujmy siebie i to co miało miejsce w przeszłości związanego z Polską. HAHAHA A Tuchajbeja to co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Nie bylo mnie przy calej sytuacji, ale uwazam ze jeden i drugi maja racje. Chociaz bardziej sklaniam sie ku Shinowi. Mieszkam miedzy prawdziwymi zydami. Osobiscie ich nie lubie, ale tylko dlatego ze nosza niemodne ubrania i sa z deczka tak jak by z innej epoki. Ale prawde sobie trzeba powiedziec ze daja prace wielu Polakom. A historie trzeba szanowac. Chociaz Shino mogl powiedziec ze mu sie to bardzo nie podoba. Moze Redq by przestal. Chociaz watpliwa sprawa. BTW chcialam tylko powiedziec ze ten ban troche za dlugi xD Caluje mocno i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 generalnie sram na to kto komu bardziej pocisnal. z tego co czytam to widze to tak, ze shino cisnal redqowi a ten mu odszczekal plasmą tak bardzo, ze shino sie poplakal. i ban. myle sie? Anthony Hopkins and Purple 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 czesc Adam, tęsknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 to co zdejmujemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Moim zdaniem ban niepotrzebny, trochę dystansu by się przydało a nie banem rzucać jak się przegrywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 to co zdejmujemy? TAK ! zdejmujemy im spodnie klaps na gołą dupe i po krzyku Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 ja jestem za powstrzymaniem sie od zdjęcia tego bana, Dlaczego? Ten i ten znowu sie spotkają, ten mu jebnie znowu bana, ten sie popłacze i będzie to samo, i znowu będziemy sie pocić w innym temacie o to samo... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts