PaTrYkOoO Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 zabierzcie mu admina bo już nikt nie może z nim wytrzymac ciągle sie wymondza. Daje bana za nic raz sie go wyzwa i juz daje bana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Hmm. Co tu mogę powiedzieć. Admin dzisiaj powiedział "TT mówi TT ginie", ja włączyłem mikro (nie odzywałem się) i mnie zabił. Tak samo na mapce Jail_komandos byłem w uciecze (nie w GR) i ten admin mnie zabił mówiąc, że "byłem w GR". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Co tu dużo mówic, nie żebym trzymał kogoś stronę, ale byłem przy tym, i Patryk, Fanzloh zanim dał ci bana, ostrzegł cię słownie, że sb tego nie zyczy, co do innych "incydentów", to owszem, poprostu jest surowy, i nie daje sobie wejsc na głowe. FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Daje bana za nic raz sie go wyzwa i juz daje bana . bo sie posikasz...po 1 jesteś największym płaczkiem tego serwera po 2 powiedziałem nie wyzywaj (uprzedziłem) najpierw wyzywałeś mnie potem innego gracza i próbowałeś zwalić wine na innego gracza wiec ban cry more Admin dzisiaj powiedział "TT mówi TT ginie", ja włączyłem mikro i wszystko jasne...żałosne jest zachowanie tych dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 wymondza :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 poprostu jest surowy, i nie daje sobie wejsc na głowe. jeśli bedziemy sie cackać (admini) z takimi wyskokami i płaczem to po co wgl nam jest przydzielony admin ? trzeba troche dyscypliny wprowadzić...bo na serwerze panuje samowolka Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Właśnie, do książek szczeniaku, nie potraficie docenić starań? Tylko cwaniakujesz na tym serwerze, a masz zaledwie 13 lat. Brak zastosowanego wzoru. A poza tym Patryko nieraz Cię widzę na serwerze i jak nie ma adminów to nie zwracasz na nic uwagi tylko siedzisz w tym CT i prowadzisz, a nie powinieneś, bo: - seplenisz - przerywa ci mikrofon, ponieważ masz lewego neta - mówisz za szybko Oczywiście co ci zwrócę uwagę to ty już odliczasz i w dodatku w takim tempie, że ja ledwo z celi zdążyłem wyjść... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 dlatego jestem za wprowadzeniem BANA NA CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Każdy zna fan'a, Każdy wie że ma swój świat jak jest na cs'sie tylko czasem kredek mu zabraknie , ogólnie za jailem nie przepadam, ale z tego co wiem to to jak Saimon coś powie to nie można podwarzyć jego decyzji a jak powiedział, morda kto sie odezwie ginie to chyba jasne (włączysz majka zdychasz). Jak dla mnie do zamknięcia, nic nowego nam płaczki z jaila nie powiedziały. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Jak dla mnie do zamknięcia, nic nowego nam płaczki z jaila nie powiedziały. ty wszystko chcesz zamykać :-) i tak zostanie...nic mądrego nie powiedzą...takimi argumentami chcą mnie zmusić do dymisji...słabo...jak wspomniałem w podaniu o opiekuna zajmowałem sie najlepszym(kiedyś) serwem jb w polsce i mam sobie nie poradzić z kimś takim jak autor skargi ? śmieszne Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 a co dawać mu wiecej postów nabijać na chuj to założył żeby popłakać sie i pochwalić za co dostał bana ? Bez sens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Nie wiem o co tutaj chodzi ale doczytałem się mądrej wypowiedzi a mianowicie takiej ,że NIE MOŻNA DAĆ SOBIE WEJŚĆ NA GŁOWĘ. W pełni to popieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Zamknij to ktoś bo takie tematy nie mają sensu. Jestem za tym aby za głupie tematy (np skargi tego typu) dawać bany. Po przeczytaniu postów autora jestem za aborcją... FanzloH vOn ObzylC and The s 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Po przeczytaniu postów autora jestem za aborcją... hahahaahhaahahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Co się z tymi dziećmi dzieje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Patriot 19(L)16 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 trzeba zmusić zamykaczy tematów do zamykania ! spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 bo już nikt nie może z nim wytrzymac ciągle sie wymondza. hhhHHAhahahah jakie to prawdziwe :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 kurwa zamknać to :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Zamykam. Hacobito przykro mi. /autor tematu niech przemyśli swoje zachowanie a jeżeli to nie poskutkuje to niech powtórzy tą czynność aż do skutku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts