Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Hmm. Co tu mogę powiedzieć. Admin dzisiaj powiedział "TT mówi TT ginie", ja włączyłem mikro (nie odzywałem się) i mnie zabił. Tak samo na mapce Jail_komandos byłem w uciecze (nie w GR) i ten admin mnie zabił mówiąc, że "byłem w GR".

Daje bana za nic raz sie go wyzwa i juz daje bana .

bo sie posikasz...po 1 jesteś największym płaczkiem tego serwera po 2 powiedziałem nie wyzywaj (uprzedziłem) najpierw wyzywałeś mnie potem innego gracza i próbowałeś zwalić wine na innego gracza wiec ban cry more

Admin dzisiaj powiedział "TT mówi TT ginie", ja włączyłem mikro

i wszystko jasne...żałosne jest zachowanie tych dzieci

Właśnie, do książek szczeniaku, nie potraficie docenić starań? Tylko cwaniakujesz na tym serwerze, a masz zaledwie 13 lat. Brak zastosowanego wzoru.

A poza tym Patryko nieraz Cię widzę na serwerze i jak nie ma adminów to nie zwracasz na nic uwagi tylko siedzisz w tym CT i prowadzisz, a nie powinieneś, bo:

- seplenisz

- przerywa ci mikrofon, ponieważ masz lewego neta

- mówisz za szybko

Oczywiście co ci zwrócę uwagę to ty już odliczasz i w dodatku w takim tempie, że ja ledwo z celi zdążyłem wyjść...

Każdy zna fan'a, Każdy wie że ma swój świat jak jest na cs'sie tylko czasem kredek mu zabraknie :), ogólnie za jailem nie przepadam, ale z tego co wiem to to jak Saimon coś powie to nie można podwarzyć jego decyzji a jak powiedział, morda kto sie odezwie ginie to chyba jasne (włączysz majka zdychasz).

Jak dla mnie do zamknięcia, nic nowego nam płaczki z jaila nie powiedziały.

Pozdro ;)

Jak dla mnie do zamknięcia, nic nowego nam płaczki z jaila nie powiedziały.

ty wszystko chcesz zamykać :-) i tak zostanie...nic mądrego nie powiedzą...takimi argumentami chcą mnie zmusić do dymisji...słabo...jak wspomniałem w podaniu o opiekuna zajmowałem sie najlepszym(kiedyś) serwem jb w polsce i mam sobie nie poradzić z kimś takim jak autor skargi ? śmieszne

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.