Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

dr44k3 - tulipan

Recommended Posts

skladam skarge na tego niedojebanego przez koze ciote tulipana ktory mysli ze moze pierdolic tym zesranym ryjem wszystko przez kabelek ty jebany frajeze powiedz mi prosto w oczy to a nie kurwa przez kabel zydowska kurwo jestes adminem a regulaminu nie czytales cfelusie odebrac temu chujowi admina ciota zjebana na ryj.............

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: TULIPAN

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Powod: 'mordz'

[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:19913727'

[AMXBans] Twoje IP: '213.227.70.178'

[AMXBans] =======================================

skladam skarge na tego niedojebanego przez koze ciote tulipana ktory mysli ze moze pierdolic tym zesranym ryjem wszystko przez kabelek ty jebany frajeze powiedz mi prosto w oczy to a nie kurwa przez kabel zydowska kurwo jestes adminem a regulaminu nie czytales cfelusie odebrac temu chujowi admina ciota zjebana na ryj.............

hahahahahaha perm za to :D dzieki ja bym już zamkną

buehehehe, kpisz sobie

tym tematem potwierdziłeś jaka jesteś pizda, najpierw wrzucasz na wszystko w koło, potem się dojebałeś do Tulipana, a jak powiedział żebyś się uspokoił to wielce urażony i dalej wrzuty.

Masz chłopcze ostro najebane w kopule, ale to już pretensje możesz mieć tylko do rodziców, że wychowali takie "coś" jak Ty.

ban jak najbardziej słuszny pewnie to parę osób potwierdzi.

cheers,

zamiast na spokojnie do tego podejść to nalatuje na rodzinę i wyzywa...

Może czas zacząć terapię, odejdź od komputera przejdź się, odpocznij. Po co te nerwy? Dostałeś bana na 3 więc wyjdź na dwór pograj w piłkę czy tam browara się napij. Najwyraźniej Tulipan tego chciał. Mogę Ciebie utwierdzić w przekonaniu, że Tulipan nie straci admina w żadnym wypadku. Kurcze chłop stary a skarży się na drugiego. Co z tym światem się dzieje?

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: TULIPAN

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Powod: 'mordz'

[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:19913727'

[AMXBans] Twoje IP: '213.227.70.178'

[AMXBans] =======================================

A i tak nie wiem za co ban. Jedno jeste pewne - za sama forme tego pierdolenia bym przedluzyl do tygodnia. A jak jeszcze ktos ma waty do Tulipana to do 2tyg3dni8godz12min4sec

no kolego jak to się mówi "pies ci mordę lizał" nikt za Tobą tęsknić nie będzie a na pewno nie płakać. Jakie podejście Twoje do skargi taki odwet od forumowiczów... Sam sobie "grób" kopałeś jeżeli chodzi o ten temat. Zreflektuj Twoje zachowanie i musowo pisownie. Papa powodzenia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.