Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Pan Prowokator xD

haco
 Share

Recommended Posts

Nie bedzie to formalna skarga ale taka skargo/prosba do Prowokatora. Czy Ty mozesz zamykac tematy np. po tygodniu nie po 2 dniach? Czy masz jakies wytyczne odnosnie zamykania topikow?

Moj temat ze steamem np., teraz z podaniem YOGURTOWEGO. Jak np ktos nie ma dostepu do neta przez 2-3 dni (ludzie pracuja,studiuja = nie wchodza na forum/serwa dzien w dzien) kiedy powstaje temat, a zaraz po otworzeniu jest zamkniety, to chyba nie daje wiekszej rzeszy uzytkownikow z wypowiedzia w temacie. Moze i by cos napisali, ale jak dwa dni po otworzeniu jest closed to ''eeeee tam??? Jebac, te forum i tak wszystko jak zwykle....''

Prowokator, zostaw prosze jakiejs zabawy na forum, niech to nie bedzie gabryka miesa.

PS. W podaniu YOGURTOWEGO, chociaz wkurwia czasem mowie TAK (bo jest jakas oddmiennosc).

w sumie ma racje, lecz to podanie Yogurtowego było już rostrzygnięte po 1wszym dniu jego powstania i do zamknięcia, tematy nie zostają zamknięte bo już nie ma kto pisać, zostają zamknięte bo ludzie już spamują,każdy kto miał coś ważnego do powiedzenia powiedział i co myślisz że jeden "tak" zmieniło by coś?..

Jeżeli w temacie YOGURTOWEGO z 99%* osób było na NIE to taki temat jest według mnie wyczerpany i od tego ponoć mam moderatora.

Ty mi wypisujesz tak śmieszne argumenty typu "może ktoś chce coś dodać po 3 dniach" zastanawiasz się czasami nad tym co piszesz?

Co z tego ,że jedna osoba będzie na tak skoro 10 innych jest na nie? Ktoś doda swoje 3 grosze do tematu ,który i tak z góry jest już skazany na niepowodzenie. Jeżeli ktoś chce sobie podyskutować to ma od tego OFFTOP.

Irytujesz mnie swoimi głupimi pouczeniami, bo jesteś jedyną osobą którą Ci coś nie pasuje a do tego Twoje argumenty są tak nijakie ,że brak mi na nie odpowiedzi.

Co do tematu z WIEJSKA STEAM, każdy wypowiedział się że wiejska nie będzie STEAM. Rekin też odpowiedział a ty dalej swoje... do tego masz otwarty temat więc nie rozumiem po co jest ta skarga.

Nie no, ogółem dobrze tu rozporządzasz, chodzi mi wiesz o takie tematy, które akurat żyją że w ciągu godziny postów jest najebane i sprawa się wyjaśni można to potrzymać bo czasem ktoś chce wtrącić coś ważnego a tu dupa już.

Prowokator, nie to zebym podwazal Twoje podejscie do pracy xD ale daj nam (uzytkownikom) ciut wiecej czasu, zwlaszcza w takich tematach jak podanie o admina, czy propozycje.

Dzieki.

ludzie już spamują

Spamuja ci co nie maja juz nic wiecej do powiedzenia i sie nudza. Ja pisze o ludziach ktorzy nie maja dostepu do kompa przez pare dni. Warto to zostawic, albo przejac motto KONONOWICZA 'Nie bedzie niczego'

Nie zamykam byle czego tylko tematy typu skargi, podania odrzucone lub rozpatrzone. Takie tematy sadze,ze nie musza byc dalej ciagniete skoro tresc w nich zawarta jest juz przemielona setki razy.

Odrzucone propozycje tez zamykam a z tego co mozna bylo sie zorientowac Twoj temat hacobito akurat do niego nalezal.

Dodam,ze zazwyczaj o zamkniecie tematu prosi jego autor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.