Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na admina rekin jebany

czeczen99
 Share

Recommended Posts

Twój nick Wtedy Gamers BH|Gamer buuu ustawiłem taki żeby ludzie mogli śmiać sie z tego dziecka co płakało że podszywka podszywka i pisało MUJ JUSZ i że jego tata poszedł na policje za podszywke pod nick

Twoje steam id :STEAM_0 : 0 : 22516114

Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę:rekin jebany

data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 13 40-45 18.05.2011

Opis Sytuacji: Boże ale ten server jest nie ogarnięty na początek Gracze Dzieciaki lat 12 gadające przez micro . Admin ma to gdzies. Dzieci piszące muj jusz itp . ( jak dla mnie to powód do bana) Ale sytuacja najlepsza jakis men miał nick BH|Gamer wbiło dziecko z takim samym nickiem i pisze do niego że jego tata (cytat) " muj tata jusz poszedł na policje" za podszywke pod nick . Gdy zobaczyłem że jest on na skraju płaczu sam sobie ustawiłem taki nick żeby go wkur**ć . Wbija admin Ten mu płacze i płacze i gada przez micro głos 12 lat max A ty nagle ban z powodem " wypierdalaj" a ja dostałem z powodem " sadfdwferger " . Mam tylko paragon bo zrobiłem screena ale był tylko czarny ekran ( mój komp lami)

link do screena: Screen mi nie wyszedł ale wklejam paragonik .

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina rekin jebany.

[AMXBans] Pozostalo ci 10 godzin , 58 minut i 47 sekund bana.

[AMXBans] Zbanowany Nick : Gamers BH|Gamer buuu

[AMXBans] Powod : ' sadfdwferger '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22516114 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 87.207.125.84 '

[AMXBans] ===============================================

Kicked : Zostales ZBANOWANY. Brawo dla tego adma . Jakieś następne dziecko . Za same powody zabrał bym mu adma

No sorry ale admin 16 + nie wstawiał by do banów takich powodów jak " wypierdalaj" Tylko traktował by admina na poważnie. Chłopak 16 + jest napewno odpowiedzialny. Jeżeli nie jest jeszcze dzieckiem.

W innych sieciach zasada micro 16+ jest uważana za świętą . Gdy byłem adminem na Soplicy ZM nie było tam dzieci jak tu co niszcza swoim głosem gre

To widze że macie tu odpowiedzialnych adminów. Admin powinien dawać przykład a nie powody typu wypierdalaj albo jakieś przypadkowe litery jakby pisał to człowiek z ostrym parkinsonem. HEADADMIN niech się tym zajmie

To widze że macie tu odpowiedzialnych adminów. Admin powinien dawać przykład a nie powody typu wypierdalaj albo jakieś przypadkowe litery jakby pisał to człowiek z ostrym parkinsonem. HEADADMIN niech się tym zajmie

ale żeś spalił głupa jakbyś był choć troszke zainteresowany to byś zauważył że jest on H@ więc może ci walnąć bana pt. wypier... wąchać moje pierdzioszki

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.