czeczen99 Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Twój nick Wtedy Gamers BH|Gamer buuu ustawiłem taki żeby ludzie mogli śmiać sie z tego dziecka co płakało że podszywka podszywka i pisało MUJ JUSZ i że jego tata poszedł na policje za podszywke pod nick Twoje steam id :STEAM_0 : 0 : 22516114 Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę:rekin jebany data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 13 40-45 18.05.2011 Opis Sytuacji: Boże ale ten server jest nie ogarnięty na początek Gracze Dzieciaki lat 12 gadające przez micro . Admin ma to gdzies. Dzieci piszące muj jusz itp . ( jak dla mnie to powód do bana) Ale sytuacja najlepsza jakis men miał nick BH|Gamer wbiło dziecko z takim samym nickiem i pisze do niego że jego tata (cytat) " muj tata jusz poszedł na policje" za podszywke pod nick . Gdy zobaczyłem że jest on na skraju płaczu sam sobie ustawiłem taki nick żeby go wkur**ć . Wbija admin Ten mu płacze i płacze i gada przez micro głos 12 lat max A ty nagle ban z powodem " wypierdalaj" a ja dostałem z powodem " sadfdwferger " . Mam tylko paragon bo zrobiłem screena ale był tylko czarny ekran ( mój komp lami) link do screena: Screen mi nie wyszedł ale wklejam paragonik . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina rekin jebany. [AMXBans] Pozostalo ci 10 godzin , 58 minut i 47 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Gamers BH|Gamer buuu [AMXBans] Powod : ' sadfdwferger ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22516114 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 87.207.125.84 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Brawo dla tego adma . Jakieś następne dziecko . Za same powody zabrał bym mu adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Hahahaha o boże hahahaha Jakieś następne dziecko . Za same powody zabrał bym mu adma You made my day,! go ahead.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Wątpię żebyś miał racje a jebany rekin dawał bany za byle gówno, ale to jusz nie muj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeczen99 Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 No sorry ale admin 16 + nie wstawiał by do banów takich powodów jak " wypierdalaj" Tylko traktował by admina na poważnie. Chłopak 16 + jest napewno odpowiedzialny. Jeżeli nie jest jeszcze dzieckiem. W innych sieciach zasada micro 16+ jest uważana za świętą . Gdy byłem adminem na Soplicy ZM nie było tam dzieci jak tu co niszcza swoim głosem gre Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 możesz dostać bana bez żadnej przyczyny i możliwości UB od h@ UP@ Co Ty pierdolisz? Ale to nie jest soplica ,bo to jest duże gówno ,a wiem z własnego doświadczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Zabetonowac go za to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ten admin 16 lat skończył dawno a soplicę to ja mogę co najwyżej wypić. nie_pytaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeczen99 Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 To widze że macie tu odpowiedzialnych adminów. Admin powinien dawać przykład a nie powody typu wypierdalaj albo jakieś przypadkowe litery jakby pisał to człowiek z ostrym parkinsonem. HEADADMIN niech się tym zajmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 A nie pomyślałeś że mógł tego bana pisać łokciem ? Nie musisz tłumaczyć nam co powinien robić admin i jaki przykład powinien dawać, jakoś sobie radzimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 HEADADMIN niech się tym zajmie To jest H@ ^^ P.S. Tak wgl, kolego to jest WiejskaChata Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 To widze że macie tu odpowiedzialnych adminów. Admin powinien dawać przykład a nie powody typu wypierdalaj albo jakieś przypadkowe litery jakby pisał to człowiek z ostrym parkinsonem. HEADADMIN niech się tym zajmie ale żeś spalił głupa jakbyś był choć troszke zainteresowany to byś zauważył że jest on H@ więc może ci walnąć bana pt. wypier... wąchać moje pierdzioszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 po raz kolejny to powiem, wyjebac tego admina! same z nim problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 No sorry ale admin 16 + nie wstawiał by do banów takich powodów jak " wypierdalaj" Jak to kurwa nie ? jak 20+ wystawił to czemu 16+ nie może :-) ? W innych sieciach MY NIE JESTEŚMY JAK INNI Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 beton i troche asfaltu i po krzyku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 czemu dopiero teraz to czytam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Widać jestes dobrze poinformowany/zorientowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 czemu dopiero teraz to czytam? :-) Bo po co sobie głupotami głowę zawracać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dzieci piszące muj jusz itp . ( jak dla mnie to powód do bana) hahahahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 To dobry odkop. Znowu można się pośmiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 hahaha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts