lukeliju Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 witam. Godzinke temu prowokator zrobił mi SS ... niżej link do archiwum odrazu "zaznacze" żeby nie było wątpliwości że 1 plik "ma date modyfikacji ok DOKŁADNIE: 4min:30sekund - ponieważ próbowałem zmieniejszyć wszystkie zdjęcia z rodzielczości 1600x1200 na mniejszą i na próbe wziełem plik 0000 pózniej po zapisaniu go okazało sie ze rozdzielczość sie nie zmieniła i jeszcze podmienił mi się plik w strike_polish na ten po modyfikacji. Wolałem to napisac bo mogą byc wątpliwości. 0000 ma wszystkie takie same atrybuty jak i szczegóły jak reszta SS wiec mam nadzieje ze wszystko będzie sie zgadzać bo to powinno dowodzić że plik nie był ruszany inaczej niż próba zmiany rodzielczości. W czasie 4min:30sekund rozmawiałem z "S" na steam żeby napisał do prowokatora zeby zaakceptował zaproszenie wiec co trwało oko 2min i ok 2min zmiana rodzielczosci, która chcialem dokonac. Data modyfikacji 0000 16:35:08 lub 06. SS: były robione z odstepem 2 sekund wiec nie powinno być problemu. Jak będą trudno nie potrzebnie dotykalem to co gorące. http://wyslijto.pl/plik/fz4ydk8gj5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 10MB ss'y? Co to kurwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 no niestety tak wygląda SS u mnie. Dlatego chciałem zmniejszyć... one są takiej rodzielczości i tyle ważą.\ mam jakies snapshoty w strike_polish ważą 5,6Mb i to samo z SS. To przez to że mam HDMODA - txt są wysokiej rodzielczości i rodzielczość faktyczna prawdopodobnie zapisywana jest na 1920x1080. Z tego wzlędu wynika waga ss i snapshotów. ciesz się ze 10mb bo bez rar prawie 30mb. tu masz przykład 2 snapshotów zrobionych kiedyś tak włączylem je i widac na nich ze nie ma zadnych modyfikacji, format prawidłowy a waga 5,6mb http://imageshack.us/photo/my-images/155/beztytuuvyy.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 A potem przez te jebane modyfikacje CS'a masz staty wyjebane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 te modyfikacje nie wpływają na gre tylko na jakość txt i broni wiesz jaka pixeloza jest na 1600x1200 na 32" telewizorze? http://www.cyr4x.pl/cs1.6hdpack/index.html strona twórcy. ten mod można i używać na eslu bo on nic nie zmienia w cs poza wieksza rodzielczością map i broni. High-Detailed map textures High-Detailed player models (CT, TT, VIP and Hostage) High-Detailed weapon models (p_models, w_models and v_models) High-Detailed map skies Zbot for practice or offline gameplay (NonSteam Installer) Steam Rate Fix ("Rate"="25000") CPL Mouse Fix (Accelerate Off) Buy script(NonSteam Installer) SETTI Masterserver patch (Only Nonsteam or Steam+NonSteam) (NonSteam Installer) Patch 23b Full (NonSteam Installer) na to działa ten pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 przecież ten pack nic nie daje do gry tylko do wyglądu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 jak dla mnie czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 chuj wie co to 0000 taki dziwny troche daty nie ma, ta niby ta modyfikacja nie ma czegoś takiego na AMX, gadałem z prowokatorem robił 5ss'ów, czekajmy na niego . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 dlatego zauwazyłem że wiele osób sie wspiera że niby są 4 a nie 5... na 1 ss nie ma informacji o godzinie ani o dacie dlatego do prowokatora pisalem na steam i pytalem sie ile jest SS bo sie zdziwilem ze na 0000 jest czysto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Jak dla mnie to UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Nie wiem co Ty tam krecisz ale robilem 5 ssów, więc 5 musi być. Narazie nie mam jak rozpatrzyć tego co wkleiłeś bo jestem na tel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 on i czity ? hahaha za słaby jest na to ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 On tylko kampiąc zabija lub szybko wychyli. Sam na sam to nigdy jeszcze nie widziałem aby wygrał. UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 w chuj osób zbanowałem za haxy tutaj i wiele razy słyszałem że on jest odpalony jak ktoś mi pisał zawsze jak patrzałem to on ma wiecej farta niż skilla (bez urazy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 z potem na czole ale macie racje;d Po statystykach widać że tylko z awp umiem strzelać. Nie wiem co Ty tam krecisz ale robilem 5 ssów, więc 5 musi być. Narazie nie mam jak rozpatrzyć tego co wkleiłeś bo jestem na tel. to co ty masz za telefon ze archiwum odpalic nie mozesz? :cfaniak: Prowokator jesteś adminem i to twoja robota nie mam ci za zle tych ss, a masz ich 5 jeżeli co to spokojnie ... pisalem do ciebie na steam czy 4 czy 5 bo na 1 nie bylo widać daty i godziny "tzw tego na zielono" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts