Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

LuKe.

lukeliju
 Share

Recommended Posts

witam. Godzinke temu prowokator zrobił mi SS ... niżej link do archiwum odrazu "zaznacze" żeby nie było wątpliwości że 1 plik "ma date modyfikacji ok DOKŁADNIE: 4min:30sekund - ponieważ próbowałem zmieniejszyć wszystkie zdjęcia z rodzielczości 1600x1200 na mniejszą i na próbe wziełem plik 0000 pózniej po zapisaniu go okazało sie ze rozdzielczość sie nie zmieniła i jeszcze podmienił mi się plik w strike_polish na ten po modyfikacji. Wolałem to napisac bo mogą byc wątpliwości. 0000 ma wszystkie takie same atrybuty jak i szczegóły jak reszta SS wiec mam nadzieje ze wszystko będzie sie zgadzać bo to powinno dowodzić że plik nie był ruszany inaczej niż próba zmiany rodzielczości. W czasie 4min:30sekund rozmawiałem z "S" na steam żeby napisał do prowokatora zeby zaakceptował zaproszenie wiec co trwało oko 2min i ok 2min zmiana rodzielczosci, która chcialem dokonac.

Data modyfikacji 0000 16:35:08 lub 06.

SS: były robione z odstepem 2 sekund wiec nie powinno być problemu. Jak będą trudno nie potrzebnie dotykalem to co gorące.

http://wyslijto.pl/plik/fz4ydk8gj5

no niestety tak wygląda SS u mnie. Dlatego chciałem zmniejszyć... one są takiej rodzielczości i tyle ważą.\

mam jakies snapshoty w strike_polish ważą 5,6Mb i to samo z SS.

To przez to że mam HDMODA - txt są wysokiej rodzielczości i rodzielczość faktyczna prawdopodobnie zapisywana jest na 1920x1080. Z tego wzlędu wynika waga ss i snapshotów.

ciesz się ze 10mb bo bez rar prawie 30mb.

tu masz przykład 2 snapshotów zrobionych kiedyś tak włączylem je i widac na nich ze nie ma zadnych modyfikacji, format prawidłowy a waga 5,6mb

http://imageshack.us/photo/my-images/155/beztytuuvyy.png/

te modyfikacje nie wpływają na gre tylko na jakość txt i broni wiesz jaka pixeloza jest na 1600x1200 na 32" telewizorze?

http://www.cyr4x.pl/cs1.6hdpack/index.html strona twórcy.

ten mod można i używać na eslu bo on nic nie zmienia w cs poza wieksza rodzielczością map i broni.

High-Detailed map textures

High-Detailed player models (CT, TT, VIP and Hostage)

High-Detailed weapon models (p_models, w_models and v_models)

High-Detailed map skies

Zbot for practice or offline gameplay (NonSteam Installer)

Steam Rate Fix ("Rate"="25000")

CPL Mouse Fix (Accelerate Off)

Buy script(NonSteam Installer)

SETTI Masterserver patch (Only Nonsteam or Steam+NonSteam) (NonSteam Installer)

Patch 23b Full (NonSteam Installer)

na to działa ten pack.

dlatego zauwazyłem że wiele osób sie wspiera że niby są 4 a nie 5... na 1 ss nie ma informacji o godzinie ani o dacie dlatego do prowokatora pisalem na steam i pytalem sie ile jest SS bo sie zdziwilem ze na 0000 jest czysto.

z potem na czole ale macie racje;d Po statystykach widać że tylko z awp umiem strzelać.

Nie wiem co Ty tam krecisz ale robilem 5 ssów, więc 5 musi być.

Narazie nie mam jak rozpatrzyć tego co wkleiłeś bo jestem na tel.

to co ty masz za telefon ze archiwum odpalic nie mozesz? :cfaniak: Prowokator jesteś adminem i to twoja robota nie mam ci za zle tych ss, a masz ich 5 jeżeli co to spokojnie ... pisalem do ciebie na steam czy 4 czy 5 bo na 1 nie bylo widać daty i godziny "tzw tego na zielono"

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.