FirebladeR Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Witam, ostatnio na serwerze 4ever więcej problemów niż pozytywów. Chyba przyszedł czas najwyższy, by ktoś mający dostęp do ftp zajął się tym na poważnie. Wyłączenie amxbans co prawda dało możliwość w miarę normalnego grania, ale nie na tym koniec. 1# W tym momencie nie ma możliwości banowania; 2# timelimit od czasu do czasu zeruje się, a właściwie to nie ma go, bez admina na serwie można jedną mapę i godzinę grać; 3# gungame, na mapach typu gg, mod gungame nie zostaje uruchomiony; 4# nie wiem czy jest to jednorazowy błąd czy nie, ale zauważyłem grając na mapie soccer'a, iż nie trzeba nawet zrobić jednego podania, by móc strzelić bramkę, gdzie liczba graczy wskazywała na to, że podań powinno być co najmniej 2 pomiędzy 3 graczami. Do ludzi mogących zając się tym serwerem, zróbcie coś, nie wiem zainstalujcie na nowo amx, wypieprzcie wszystko z ftp, wgrajcie na nowo (no może poza mapami), bo serwer co raz gorzej funkcjonuje, a nie chce mi się wierzyć, że nikt z was nie znajdzie z dwóch godzinek by podziałać z serwerem ;] Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Emtek ma/miał mature i pewnie dlatego server jest troche zaniedbany. W sumie to nawet nie troche xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 dwóch godzinek połykasz mój czas ! Jak poprawię coś z tego co napisałeś to napiszę, na razie muszę ejdno zrobić. Przypominaj mi na STEAM jak możesz. marty122 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 Emtek ma/miał mature i pewnie dlatego server jest troche zaniedbany Dobra, dobra matura swoją drogą, ale czy przez okres matur powiedzmy 2-3 tygodnie nie znajdzie trochę czasu na ogarnięcie serwera? no kurwa proszę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 No ja nie wiem xD nie jestem nim ani w sumie go nie znam, z resztą nie musi przecież wszystkiego w jednym dniu naprawiać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 Fireblader ! ;*: dziala gg? »Wiejska-Chata.pl« | MoZoO&b13: ta to jeden problem mniej, Grałem na soccerze, również działa ok, timelimit wydaje się również ok tylko czy bany działają? Nie testowałem Edit. >wiejska-chata.pl< m3fii.: nie dzialaja powody >wiejska-chata.pl< m3fii.: wogole >wiejska-chata.pl< m3fii.: i przez przypadek 2 albo 3 osoby zbanowalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 chopy wlaczam axbans - dajcie znac czy serwer dalej sie pierdoli. poza tym przepraszam za moja niedyspozycje i brak obecnosci ale ostatnio zycie jakos tak nie daje mi zbytnio okazji by wlaczyc komputer. Mam BARDZO powazne problemy zdrowotne i niestety musialem sie wziac za siebie to jest zaczac cwiczyc i to powaznie cwiczyc narzucajac sobie trening, a wszystko w imie tego aby nie zdechnac przed 30stką. Niniejszym prosze aby co 3-5 dni albo rzadziej zostawal sporzadzony raport z tym co trzeba zrobic. Raport ma sie znalezc w dziale technicznym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Ok, postaram się tym zająć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 KUrwa znowu crash przy zmianie mapy omg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Przy zmianie na jaką mapę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 ak_ jakąs ale juz rekina jebanego poinformowałem na steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Mimo, że Rekin wspominał o odpowiednim temacie dotyczącym raportowania bugów, to nie będę czekał, aż się uzbiera kilka błędów. amxbans nie działa poprawnie, można dać bana, ale tylko i wyłącznie perma, bez powodu. Jakbyście mogli się tym zająć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Tylko i wylacznie perma bez powodu po czym gosc wchodzi na server Kochani cziterzy na NS tylko zmieniaja nicki i dalej graja a musze przyznac ciagle kickowanie ich jest dosc zmudne :< Co jak co mapy mozemy odstawic na bok, ale bany zrobcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 amxbans nie dziala i trzebaby znowu caly system wymieniac bo ten jest dosc mocno pierdolniety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 trzebaby znowu caly system wymieniac Okej, domyślam się, że może to być czasochłonne, ale zajmie się tym ktoś? Bądź co bądź bany są dość ważną częścią serwera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Restart statystyk ? celowy czy znowu jakiś bug? (chodzi o zwykły ranking a nie fragi w bf2 modzie) @down Typowy napierdalacz postów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Nie gram zbyt czesto na 4fun ale sa lekkie bledy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ma byc zrobiony do konca tygodnia , ludzie maja jeszcze inne zajecia niz siedzenia na serwerowni 24h cierpliwosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 potrujcie mi dupę w tym tygodniu postami/wysylanymi pw abym dokonal migracji bazy sql banow jak i calego pluginu do centralnej bazy dla wszystkich serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Ustawie sobie żeby Ci automatycznie codziennie sms'a mój telefon wysyłał z przypomnieniem i tak mam darmowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts