NoBEQ Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Witam. Dziś podczas mapy 1 hp szanowny admin pod nickiem Mosiek [(pw.) steam pod nazwa "sowa"](poznałem go po mordzie na eslu) Slapował się i dlatego miał 100hp wiec wiadome co za tym idzie, jechanie kogo się chce. Skargę popieram dowodami w postaci scr i dema. To nie jest pierwszy raz kiedy on na mapach w stylu 1hp tak robił. http://hltv.1shot1kill.eu/srv9697/WCH-1205191942-1hp.dem.zip http://img528.imageshack.us/img528/8215/2012051900002.jpg Wkurwia mnie takie coś i liczę na jakąś karę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 proponuję odebrać mu flagę odpowiedzialną za slapowanie i za karę jeszcze jedną flagę :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 to jedyne rozwiazanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 nic nowego moim zdaniem nic nie odbierać taki klimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 klimat klimatem, ale to jest oszukiwanie, czyli jakby cheat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 a kto to w ogole jest????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 up@ tez nie wiem 4fun ever to nie jest 4fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 4fun ever to nie jest 4fun No niby nie jest, ale czy to, że dana osoba ma admina ma prawo do ułatwiania gry? Jak dla mnie używanie tego typu rzeczy "slap" mogłoby być, ale nie w nadmiarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 ja uwazam ze taka sytuacja w ogole nie powinna miec miejsca. oszukiwanie to oszukiwanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 czyli ogarniczamy flagi tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Niech ten ktoś sie przyzna potem będziecie zabierać, ale tak chociaż nie gram tam jestem za zabraniem, takie coś nie powinno mieć miejsca.. Ale dobrze wiemy że ten ktoś sie nie przyzna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Steam Community :: ID :: sowa To link do jego steam. A on jeszcze grał pod nickiem Zamocno. Sory że nie wczoraj ale mecz oglądałem i nie byłem w stanie wchodzić na kompa. http://forum.wiejska.../topic/4471-pw/ link do jego podania na forum. Mówie poznałem go po mordzie na eslu bo nawet nie wiedział bym kto to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Wkurwia mnie takie coś tylko sie nie popłacz bo ktoś sie slapował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 hahah przyszedł niedowartościowany człowiek hahaha idź napisz jeszcze jeden temat na 14 latka hahaha nie zapomnij dodać że ty jesteś lepszy od niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mam do was taką jedna wielką prośbę. NIE RÓBCIE Z KAŻDEGO TEMATU HAJI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Nie moja wina że przychodzi sobie niedowartościowany człowiek i musi wtrącić swoje 3 grosze chociaż nic nie wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Nie moja wina że przychodzi sobie niedowartościowany człowiek i musi wtrącić swoje 3 grosze aka orzeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 popierdoliło sie w głowach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 ja uwazam ze taka sytuacja w ogole nie powinna miec miejsca. oszukiwanie to oszukiwanie. Flaga "E" zostaje zdjęta (tj slayowanie+slapowanie) I to chyba tyle jeżeli chodzi o ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts