Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

nawet nie wiem co za admin

REDQu
 Share

Recommended Posts

Kolejny zaczyna a potem daje bana, czita to nie ma kto zbanowac ...

Przy niedzieli pasowało by pograc.

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: To Wszystko Zydzi

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: 'obraza rodziny'

[AMXBans] Duration: '1 day'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:18771927'

[AMXBans] Your IP: '83.28.165.156'

[AMXBans] ========================================

zapytałem grzecznie "nie masz już bana za wyzywanie żydów" zacząłeś mnie wyzywać powiedziałem ci zamknij ryj i odjebaj sie i mnie nie wyzywaj grzecznie zapytałem to na to powiedziałeś "jebać twojego starego "powiedziałem jeszcze raz to dostaniesz bana" odpowiedziałeś że "moge cie w chuja pocałować" ban tyle

Znowu kurwa jape otwierasz jebany orzechu -.- gdzie z tym ryjem, po 1wsze nie wpierdalaj sie w osoby 3cie(jogo), po drugie na chuj sie odzywasz jak Cie nie było, a na koniec wypierdalaj jak w każdym innym temacie ;].RDQu nie czytałeś uważnie ostatniego twojego żalu co to sie tam działo, wiedz nie dziw sie że tak teraz skoniczyłeś.

Pozdro.

zapytałem grzecznie "nie masz już bana za wyzywanie żydów" zacząłeś mnie wyzywać powiedziałem ci zamknij ryj i odjebaj sie i mnie nie wyzywaj grzecznie zapytałem to na to powiedziałeś "jebać twojego starego "powiedziałem jeszcze raz to dostaniesz bana" odpowiedziałeś że "moge cie w chuja pocałować" ban tyle

Grzecznie to cie ksiadz rucha ministrancie. Tak po za tym nie zaczynaj a potem nie placz w postaci bana bo jak chce pogracv z kultura to ide na inny serw, tu jest inny klimat a taki admin z dupy da ci bana i chuj, pojebane

ten klimat nie pozwala na to byś wyzywał rodziny innych graczy ban nara zagraj sobie o 24:00 do zamknięcia gówniana skarga...i właśnie pokazujesz kto zaczynał

ty nie decydujesz kto bedzie zamykal ten temat bo nie wymigasz sie, po za tym nie jestesmy w przedszkolu i nie bedziemy dochodzic kto zaczynal bo to jest smieszne w chuj, byly obrazy z dóch stron a ze jestes placzek to dales bana i tyle. Ze swojej strony chce ub i nara

znow ten śmieć na kogoś zwala teraz już wiem że shino miał racje banując tego pederaste ! bana dostał za obraze rodziny i on zaczął mnie wyzywać ja jego nie wiec ban ma być i chuj chyba że cwel redq ma znajomości u czerwonych lepsze niż mi sie wydaje jak tak to chuj wam w łeb

znow ten śmieć na kogoś zwala teraz już wiem że shino miał racje banując tego pederaste ! bana dostał za obraze rodziny i on zaczął mnie wyzywać ja jego nie wiec ban ma być i chuj chyba że cwel redq ma znajomości u czerwonych lepsze niż mi sie wydaje jak tak to chuj wam w łeb

prosze pani prosze pani to on zaczal ! No kurwa co za leb. Teraz zwyzywaj wszytskich i idz w chuj jak przystalo na prawdziwa bekse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.