BumBleBe Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Moge wam wprowadzic na serwa kilka zmian albo podeslac je komus to by sie tym zajal i ma czas: -Piłka nożna z SoccerJam -Poprawione Gangi -Lista /menu jak i CT tak i TT oraz Simon'a -Czapki -Przeszukiwanie wieznia -Lista FreeKill'owcow -Ban na Gre w CT - Na poczatek rundy wyswietlana jest wiadomosc: przykladowo [JailBreak] Dzien 15 - Poniedzialek [JailBreak] Siedzisz za: Kradziez - Gdy najedziemy na Terroryste (wieznia) myszka wyswietli sie napis: Wiezien: nick_gracza Siedzi 5 dzien za Jakies przestepstwo - Nowy /lr Shot 4 Shot (strzał za strzał) - Terrorystycznych wybiera jedną z broni z listy, a następnie wybiera CT z menu. Co strzał musza przeładować. Global War - Każdy gracz gra na siebie. Każdy wyposażony jest w M4 i Deagle.Friendly-fire jest włączony. Knife Battle (walka na noże) - TT wybiera CT z którym chce walczyć na noże. Deagle Toss (wyzuć Deagl'e) - TT wybiera CT z list i dostają oni po Deagl'u bez amunicji. Później patrzymy, która potrafi rzucić deagla najdalej. (Zazwyczaj w basenie). Shotgun Battle (walka na "pompy") - Tak samo jak walka noże tylko ze na "pompy". Scout Battle (walka na Scout'y) - Tak samo jak walka noże tylko ze na Scout'y. Cowboy Showdown (walka na dual-elites) - Tak samo jak walka na noże tylko ze na dual-elites (pistolety beretki). Grenade Battle (walka na granaty) - Każdy gra na siebie i musi zabić innych ( nie zależnie od teamy). Friendly fire jest włączony. Showdown (Ćwiczenia) - Gdy TT wpisze / start, na ekranie wyświetli się instrukcje. W linij plecami do siebie, zaczynacie chodzi a następnie każdy dostaje pistolet i musi strzelać do osoby która jest przed Tobą. Grenade Toss (Rzut smoke'm) - Konkurencja polega na tym kto najdalej rzuci granatem dymnym. Granat dymny nie wybucha lecz widać blask który łatwo odróżnić od siebie odróżnić, kto rzucił. Race (Wyścig) - Wyścig osób z jednej strony na druga. Gdzie biec wybiera TT.Również TT startuje po przez komendę /start. Spray Contes (Konkurs Spray) - Albo najwyższej lub najniższej trzeba namalować spray'a. Terrorysta wybiera zasady (niżej/wyżej) mysle ze moglbym zrobic nawet i vipa ktory by mial: -150hp -2xskok -unikatowy wyglad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jak dla mnie dobre tylko czy serw od tego nie będzie się crashował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Podejzewam ze nie bo juz testowalem, ale jezeli bd crashowac to powgrywam/ja pokoleji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Wgrajcie to, piękna sprawa <33 ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jak dla mnie wszytko ok, i jestem za wprowadzeniem, oprócz tego vipa. MIanowicie, nie dodawałbym podwójnego skoku, bo wtedy innym się głupio gra, np. gosc skacze 2 razy wyzej, i łatwiej mu uciec itp. a zwykły wiezień nie ma na to szans. Reszta ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 dokładnie wszystko ale bez vipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Jak dla mnie VIP ok w końcu wiecie jest to za kasę więc powinien być lepszy od norma:p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Napisalem ze mysle ze moge zrobic a nie ze tez dam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ja bym jeszcze dodał, że vip może pisać innym kolorem na say'u, lub admin_say dodać, tak aby dzieci się przestraszyły ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ja też jestem na Tak, oprócz wgrania vip`a. PROPONUJĘ DODAĆ JESZCZE RULETKĘ. Jest bardzo lubiana przez graczy. Może jeszcze /SKLEP, Za dolary, w którym można by było kupić np. paczkę granatów, ciche chodzenie, wysokie skakanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Co do ruletki jest noobska troszke bo juz testowalem a jezeli by mialbyc sklep to za paczki papierosow ktore zdobywasz zabiajac CT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Puentez Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ruletka jest zajebista właśnie, i jestem na wielkie TAK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 21, 2012 Author Report Share Posted May 21, 2012 Prosze o wypowiedz osob wyzej posadzonych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Dostanę dostęp do FTP i wgram to na serwa:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Wiem o tym imbecylku ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 To po co prosisz o wypowiedź innych? Pomyśl trochę xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Fajne, Jestem za tym, ale kiedys bylo podobnie i server upadł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts