SinT Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Witam Nick: FanzloH Drogi ,użytkowniku słynę z tego ,że jestem spokojnym człowiekiem a przy tym adminem, i nie rozumiem sytuacji którą rozpoczynasz od samego wejścia na serwer. Myślę ,że na stanowisku admina uderzyła Ci do głowy woda sodowa, podejrzewając że masz go na próbę mogę tylko stwierdzić ,że jak narzazie nie wykluczając zmian w przyszłości , na stan dzisiejszy jestem na NIE jeżeli chodzi o twoje stanowisko admina. Poprzez powyższą wypowiedz chiałbym wyrazić tylko moja opinie która równocześnie ,nie ma być odbierana jako "płacz". Pozdrawiam SinT ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mógłbyś opisać co on dokładnie zrobił :- )? Pozdrawiam DMG ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mógłbyś opisać co on dokładnie zrobił :- )? Urodził się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Witam Nakreślając temat mogę powiedzieć że jego zachowanie polega na wyżywaniu się na graczach, obrażaniu rodziców (bez zgody 2 osoby), odgrywanie się w postaci przekleństw, aroganckie podejście do graczy , nad używanie stanowiska admina. Tyle czynników wpływających na ta skargę zauważyłem po 20min gry z tym użytkownikiem w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam SinT ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 sad story bro wyzywał moich rodziców ja jego...i wszystko redq może wyzywać moich rodziców bezkarnie to ja moge jego...popłakałeś sie bo ty mi dałeś bana na 5 min i ja tobie ? hahahaha dojrzałe zachowanie :-) cool story btw neolit był na serwie i słyszał jak my "ja i redq" sie wyzywaliśmy a ty sie wjebałeś niewiadomo po co...tak naprawde tak skarga jest o to że dostał ode mnie bana na 5 min ktorego sam też mi dał parodia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinT Posted May 20, 2012 Author Report Share Posted May 20, 2012 Witam W skardze nie wspominałem o banie bo nie o niego tu chodzi, a neolit stwierdził ze coś z tobą nie tak jak Ci dałem bana. Pozdrawiam sinT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 neolit moze zabierze glos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nie zabierze nie pozwalam ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nawet jak by to tak naprawde chuj cie to bo on wyzywał mnie i moją rodzine i ja jego i jego rodzine wiec zgodnie z regulaminem wyzywania sie nawzajem 2 strony siebie wyzywały i żadna nie może powiedzieć że sobie tego nie zyczy... tyle...i na chuj sie wpierdalasz tam gdzie cie nie chcą Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nie zabierze nie pozwalam :-D o jak sie boje ;( a wracając do tematu redqu i fanzloh cisneli sobie a sint żeby uspokoić towarzystwo dał bana fanzlohowi , swoją drogą to dziwne człek widać po jego zachowaniu ze lubi sie dowartościować obrażaniem innych bo chroni go immunitet Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 to w skardze wcześniej którą ten cały niewinny redq dostał ub za wyzywanie moich rodziców jak ja go nie obrażałem ? ta sama sytuacja ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Ale taki urok tej sieci, ze mozna sie wyzywac ;O wiadomo, do granic rozsadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Nie bylo mnie przy tym ale samo to w jaki sposob odzywa sie do adminow na forum nie powinno byc zbagatelizowane. Powiedzmy sobie szczerze ze kolega jest tu od 3 miesiacy, a cwaniakuje jak by tu byl od samego poczatku adminem. Myslalam ze moja skarga nauczy go pokory. Nie oczekiwalam zadnych przeprosin. Ale jednak nie. Dodam takze ze do tematow na forum maja dostep wszyscy gracze. Jezeli owy gracz zauwazy w jaki sposob traktuja sie admini nawzajem, to niestety nie bedzie szanowal ani graczy, ani adminow na serwerze. To dopiero sad story bro.... ( ogolnie bardzo wkurwia mnie jak tak pisze ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 sad story...a jak widzą orzeha który zawsze wyzywa ? jest dobrze...jesteście śmieszni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Dodam jeszcze ze nie usprawiedliwia Cie to ze wyzywasz graczy bo niby oni zaczeli. Proste, jezeli Redq (czy inny gracz) wyzywa Ciebie czy twoich rodzicow nie wchodzisz z nim w dyskusje, dajesz bana na tydzien i jest po klopocie. Wiem ze czasem jest to trudne zeby sie nie odezwac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nie rozmawiamy teraz o orzechu , a jak juz o nim mowisz to on robi to w taki sposób że nikt nie sie obraża Jaśnie Pan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 yzywa Ciebie czy twoich rodzicow nie wchodzisz z nim w dyskusje, dajesz bana na tydzien i jest po klopocie. widzisz i tak zrobiłem dałem mu na dzień to moja wina to co tu sie dzieje ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 sad story...a jak widzą orzeha który zawsze wyzywa ? jest dobrze...jesteście śmieszni Orzeh wyzywa wylacznie tych ktorych nie lubi. A ty najwyrazniej mu czyms podpadles. sama sie z nim wyzywalam. Ale pogadalismy i jest ok. Ja mam szacunek do niego i on do mnie.. Tak mi sie wydaje. Owszem nie usprawiedliwa go to. Ale to jest nasz Hajator od lat. widzisz i tak zrobiłem dałem mu na dzień to moja wina to co tu sie dzieje ?! akurat w to ze tez mu nie pocisnales jest malo mozliwe. BTW gubisz sie kochany w zeznaniach... Moze i twoim zdaniem jestem malo ogarnieta i malo inteligentna ale ze zrozumieniem czytac potrafie. nawet jak by to tak naprawde chuj cie to bo on wyzywał mnie i moją rodzine i ja jego i jego rodzine wiec zgodnie z regulaminem wyzywania sie nawzajem 2 strony siebie wyzywały i żadna nie może powiedzieć że sobie tego nie zyczy... tyle...i na chuj sie wpierdalasz tam gdzie cie nie chcą ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 to jest z dzisiejszej sytuacji... a tamta była wczoraj co nic mu nie powiedziałem doinformuj sie bardziej... i wychodzi na to że sie mnie czepiacie specjalnie bo jak on dostał wczoraj bana za to że wyzywał mnie i moich rodziców dzisiaj dostał ub i jak sie wyzywaliśmy razem to jestem gorszy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Orzeh wyzywa wylacznie tych ktorych nie lubi. A ty najwyrazniej mu czyms podpadles. sama sie z nim wyzywalam. Ale pogadalismy i jest ok. Ja mam szacunek do niego i on do mnie.. Tak mi sie wydaje. Tak samo bym napisał ; -) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 to jest z dzisiejszej sytuacji... a tamta była wczoraj co nic mu nie powiedziałem doinformuj sie bardziej... i wychodzi na to że sie mnie czepiacie specjalnie bo jak on dostał wczoraj bana za to że wyzywał mnie i moich rodziców dzisiaj dostał ub i jak sie wyzywaliśmy razem to jestem gorszy ? Sluchaj kolego... Napisalam chyba wyraznie...NIE BYLAM PRZY TEJ SYTUACJI ANI Z WCZORAJ ANI Z DZISIEJSZEGO DNIA. Wiec nie mi oceniac. Ale po tym w jaki sposob odzywasz sie do Adminow dla mnie jest jasne ze twoja kariera powinna sie skonczyc na wiejskiej. I uwierz mi ze to nie jest zaden odwet za to ze zwyzywales mnie. Bo przelecialo to jak moj poranny bak, ktory troche posmierdzial i rozplynal sie w powierzu. Pocisnales tu Sinta i to mi najbardziej przeszkadza. Nie znasz chlopaka, bo to naprawde cichy chlopak. Ale kto do chuja mial ogarnac ta sytuacje jak nie Admin ktoremu najwyrazniej nerwy poszarpales. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 to jakim kurwa prawem on dostał ub wcześniej do chuj ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwia Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Szczerze mowiac to nie wiem bo dopiero ten temat przeczytalam. Nie wiem kto byl winny. Ale Redq powinnien UB nie dostac za samo to w jaki sposob potraktowal Ciebie. W koncu jestes jeszcze adminem. To ze moze i ma znajomosci nie moze usprawiedliwiac sciadniecia bana. Moze daletgo ze bylo brak dowodow na to kto zaczal? A ty przepraszam ze to napisze, jestes na tyle glupi zeby w ta sama sytuacje sie wpierdalac jeszcze raz... Jak napisalam wyzej jak ktos wyzywa rodzine twoja czy chuj wie kogo nie komentujesz tylko dajesz bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FanzloH vOn ObzylC Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 A ty przepraszam ze to napisze, jestes na tyle glupi zeby w ta sama sytuacje sie wpierdalac jeszcze raz... Jak napisalam wyzej jak ktos wyzywa rodzine twoja czy chuj wie kogo nie komentujesz tylko dajesz bana. napisze to tak samo jak tam...zapytałem go "nie masz już bana za wyzywanie żydów" zaczął mnie wyzywać to powiedziałem mu "zamknij ryj i sie już odjebaj" to powiedział mi "jebać twojego starego" powiedziałem mu że jeszcze raz to dostanie bana to powiedział mi "ty mi możesz chuja zrobić" czy coś w tym stylu dostał bana i wyszedł na niewiniątko i dzisiaj tak samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nawet jak by to tak naprawde chuj cie to bo on wyzywał mnie i moją rodzine i ja jego i jego rodzine wiec zgodnie z regulaminem wyzywania sie nawzajem 2 strony siebie wyzywały i żadna nie może powiedzieć że sobie tego nie zyczy... tyle...i na chuj sie wpierdalasz tam gdzie cie nie chcą A wczoraj byles kurwa wielce pomazany, bo Ci stara obrazil? Teraz wszyscy widzimy jakim jestes hipokryta. I tak jak Neolit juz gdzies wspomnial "jeśli admin oczekuje kultury sam musi ją reprezentować". Wczoraj wielce oczekiwales kultury, a dzisiaj to juz po Tobie to splywa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts