Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga - "klon"

nie_pytaj
 Share

Recommended Posts

Witam. Od razu zaznaczam że osoba NIE nazywa sie klon, tylko podrabia sie pod innych. Zakładam temat bo juz 2-ga osoba stała się jego ofiarą xD Tak więc:

Twój Nick: Lepiej Nie Pytaj ;x i inni <sa na dole>

Nick oskarżanego gracza: no yy nie wiadomo. Mówią że Sheelona

IP/Steam ID oskarżonego: na dole wszyściutko

Kiedy to się stało: 19-20.05.2012

Opis Sytuacji: up napisałem ale mogę to rozwinąc. Tak więc poszkodowani to "Gamer BH | Gamer" i "[H]UnTeR"". Koles wchodzi zmienia nick i heja. I mała rada - puszcza jakies nazistowskie muzy cos o hitlerze nie wiem po prostu, no a nie przypominam by "oryginalni" posiadali tego hlss`a

Dowód: posiadam ip podróby. Przy każdym z nich jest te samo ip:

# 7 "[H]UnTeR" 532 STEAM_0:3:2003759221 3 03:01 24

#17 "Gamers BH|Gamer" 80 STEAM_0:3:2003759221 -1 08:33 24 0 ...Prawie identyczne liczby!

Licze na zaangażowanie bo naprawde jak ten Ktoś sie pod was podrobi to nie będzie tak zabawnie.

Pisze bo JA nie zostałem jeszcze poszkodowany no ale nigdy nie wiadomo.

• 2 weeks later...

Witam. Kolejna osoba sie podjebała pod Japonski Justin Timberlake czy jakos tak:

] status

#11 "Japonski Justin Timbrleake" 96 STEAM_0:3:1703951603 0 02:42 62

Jak widac ma błąd. Pisał ze oryginalny nie ma mikra no a własnie ze ma. Nie wime kto to za debil ale prosze o interwencje (ban na steam id czy cos) bo sprawa nabiera tępa a juz jest wiele podszywek (pod Razor`a tez sie ktos podjebał).

Oryginalny Japan mówił że podrabia sie pod nieo [T]utti [F]rutti czy cuś ale nie wiem.... Sprawdze jego ip

# 7 "[T]utti-[F]rutti" 7 STEAM_0:3:1703951603 1 18:14 34 0 << jest to oryginalny tuttii jak widac te samo ip. I juz powinien lecec ban za pdszywke by sie dzieciak nauczył

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.