Emzo Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Twój nick(też w temacie):Emil Twoje steam id:STEAM_0:1:15448111 link do screena bana: http://www.wrzuc.to/AY71kw.wt własne alibi: hyyy statystyki 24 do 1 w 5 rund robią wrażenie podejrzanego wiec trzeba banować co nie CZEKAM NA SZYBKIEGO UNBANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Zrobił Ci 3 skriny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzo Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 no tyle mam na dysku ale jeszcze sprawdze tylko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 No to czyste, odbanować ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Nie bedzie wiecej bo zrobilem tylko 3. Prosze o UB,chociaz musze Ci powiedziec ze baaaaardzo te twoje fragi latwo wpadaly. Ogladalem Cie przez kilka rund zanim zrobilem screeny oraz na admin spekcie (mierzone strzaly niektore widzialem). Dzieki za wyrozumialosc. UNBAN !!! zaraz to zalatwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzo Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 spoko tylko myślałem że trochę szybciej odbanujecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Jak nie ma nikogo pod reka niestety trzeba poczekac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Czemu mam wrażenie że widze trzy inne SS'y ? jeden 4k, dwa następne 14K ? hud właczony nie ma żadnego komunikatu kto to robił daty ani godziny, chuj warte te ss. ja bym go potrzymał jeszcze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Bo to są 3 inne ssy, pierwszy jest z respa gdzie ma 100 hp 83 armora i wówczas paczka wybuchła a 2 kolejne są z innej rundy. Nie zbyt rozumiem dlaczego dajecie mu unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ej na tych skrinach co ja miałem też nie pisało kto je robił, nie było tej informacji a huda nie wyłączałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 dodałem bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ale akcja hahaahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Cycu mi nie chodziło o wyłączonego HUDa ale popatrz sobie na screeny, jeden jest z respa po zakończeniu rundy a 2 kolejne z innej rundy ale już w jej trakcie a dokładnie to 1.40 przed końcem rundy... 1 ss do tych dwóch pozostałych po prostu nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 1192 zabicia na pierwszym ssie, te dwa na środku są z momentu gdy dostał bana bo oglądałem demko, ma 1209 killów na nich, niewiem niech się wypowie sam zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzo Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 wy sobie jaja robicie ?? dalem ss takie jakie mnie zrobilo musialem sie tu razejestrowac i jeszcze bana mam skad mam ci wziasc inne ss ten co mi robil powiedzial ze jest ok wiec pytam sie co jest grane !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ale sam zobacz że jest to co najmniej podejrzane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzo Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 macie kurwa hltv zobaczcie sobie i tyle a nie gadasz jakies glupoty fajnie mi sie gralo na waszym serwie i myslalem ze profeska jest ale okazuje sie ze nie warto... mozecie zostawic bana bo i tak nie wejde wiecej na ten serwer i nie mam pojecia co tu jest podejrzanego hahaha okazaliscie sie 15 latkami co nie wierza wszędzie szukaja cheatow ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 No to jak Ci juz nie zalezy to po sprawie ; ) mysle, ze wszystko wiadome. A co do naszej profeski to nie dziw sie, ze sprawdzamy kazdy szczegol. Chyba oczywiste, ze nikt nie chce grac z odpalencami. haco and ❤ DMG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ok, to temat do zamknięcia ,a Pana 2 posty wyżej prosimy o płacz na innym forum. Dziękujemy :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emzo Posted May 24, 2012 Author Report Share Posted May 24, 2012 hahaha to sobie nawet cipko zobacz na bf2 dMg płacz hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 To bardzo fascynujące... chcę więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Emzo, widać ,że jesteś jeszcze niedojrzały do dyskusji. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do myślenia. haco, Anthony Hopkins and ✪ Tytanowy Janusz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts