Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban Emil

Emzo
 Share

Recommended Posts

Nie bedzie wiecej bo zrobilem tylko 3. Prosze o UB,chociaz musze Ci powiedziec ze baaaaardzo te twoje fragi latwo wpadaly. Ogladalem Cie przez kilka rund zanim zrobilem screeny oraz na admin spekcie (mierzone strzaly niektore widzialem). Dzieki za wyrozumialosc.

UNBAN !!! zaraz to zalatwie

Czemu mam wrażenie że widze trzy inne SS'y ? jeden 4k, dwa następne 14K ? :O hud właczony nie ma żadnego komunikatu kto to robił daty ani godziny, chuj warte te ss. ja bym go potrzymał jeszcze ;).

Cycu mi nie chodziło o wyłączonego HUDa ale popatrz sobie na screeny, jeden jest z respa po zakończeniu rundy a 2 kolejne z innej rundy ale już w jej trakcie a dokładnie to 1.40 przed końcem rundy... 1 ss do tych dwóch pozostałych po prostu nie pasuje :)

wy sobie jaja robicie ?? dalem ss takie jakie mnie zrobilo musialem sie tu razejestrowac i jeszcze bana mam skad mam ci wziasc inne ss ten co mi robil powiedzial ze jest ok wiec pytam sie co jest grane !!!

macie kurwa hltv zobaczcie sobie i tyle a nie gadasz jakies glupoty

fajnie mi sie gralo na waszym serwie i myslalem ze profeska jest ale okazuje sie ze nie warto... mozecie zostawic bana bo i tak nie wejde wiecej na ten serwer i nie mam pojecia co tu jest podejrzanego hahaha

okazaliscie sie 15 latkami co nie wierza wszędzie szukaja cheatow !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.