Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

insx STEAM_0:1:42161192

insx
 Share

Recommended Posts

pomniejszone screeny sa dlatego ze myslalem ze trzeba wstawic pojedynczo w temacie a byly za duze wiec je zmniejszylem a pozatym jestem czysty, mialem szczescie na tej mapie 31-6 to nie jest powod zeby dawac komus bana i tak jak kolega wyzej napisal " nie błyszcze za specialnie" !!!!!!

Moim zdaniem czysty i UB się należy... jak by nie był czysty nie wstawiałby SS'ów.

Mam się już śmiać? Nawet sobie nie wyobrażasz ilu było takich gagatków :)

Ssy według mnie są czyste.

Niech ktoś się jeszcze wypowie.

no niby SS czyste tylko ciekawi mnie fakt czemu nie zmniejszałes ich w odpowiedniej kolejności tylko własnie od tych 3,4 to 1 sprawa, a druga to że zmiana rodzielczości nie wpływa na format pliki graficznego. Plik ewidentnie był zmniejszany i zmieniany z bmp na inny format tylko czemu ?

plik wygląda jakbyś nim się bawił w paint i to dosłownie/

Przyjacielu zrób sobie screeny i zmniejsz je w paincie to wtedy zobaczysz efekt który powstał w przypadku moich ss-ów, a kolejność była taka gdyż wybrałem najlepsze bo jak widzisz na reszcie ss- ów zawodnik patrzy się w ścianę.... proste jak pier..... to tyle!!!

no niby SS czyste tylko ciekawi mnie fakt czemu nie zmniejszałes ich w odpowiedniej kolejności tylko własnie od tych 3,4 to 1 sprawa, a druga to że zmiana rodzielczości nie wpływa na format pliki graficznego. Plik ewidentnie był zmniejszany i zmieniany z bmp na inny format tylko czemu ?

plik wygląda jakbyś nim się bawił w paint i to dosłownie/

NA BLACKLISTED GO !

PS. Czysty

UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!!

UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!!

Odnoś się do mnie z szacunkiem to i ja będę do Ciebie się tak odnosić.

Nie mam możliwości odbanowywania a jeżeli masz do tego jakieś własne insynuacje to poproś Virusa by mi dał dostęp do AMXX Bans.

Screeny są po to żeby je robić kiedy się podejrzewa gracza o czity, mogłem Ci wlepić banana bez ssów to byś dopiero zrobił tutaj awanturę.

Zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.