insx Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 STEAM_0:1:42161192 http://speedy.sh/jYhRM/ssy.rar a może jednak umiem grać !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Poczekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 O nie nie nie, ten kolega coś z dwoma ostatnimi ss-ami zrobił. Są pomniejszone i zmodyfikowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Insx, daj wszystkie w takim samym formacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Nie wiem czy moja wypowiedź się w tym temacie liczy ale Panie Prowokatorze spójrz na SS nr 3 przy krawędzi bramy tak jak i na SS nr 4 są nie równości moim skromnym zdaniem kolega Insx jest czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Panie Prowokatorze Jaaaki respekt ;d co do insxa, to akurat mu wszystko wpadało, tak to nie błyszczy jakoś specjalnie ;d haco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haco Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Moim zdaniem ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ciezka sprawa, ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
insx Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 pomniejszone screeny sa dlatego ze myslalem ze trzeba wstawic pojedynczo w temacie a byly za duze wiec je zmniejszylem a pozatym jestem czysty, mialem szczescie na tej mapie 31-6 to nie jest powod zeby dawac komus bana i tak jak kolega wyzej napisal " nie błyszcze za specialnie" !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Screeny są po to żeby je robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
insx Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 wiem po co sa screeny, to co bedzie z tym UB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Moim zdaniem czysty i UB się należy... jak by nie był czysty nie wstawiałby SS'ów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Moim zdaniem czysty i UB się należy... jak by nie był czysty nie wstawiałby SS'ów. Mam się już śmiać? Nawet sobie nie wyobrażasz ilu było takich gagatków Ssy według mnie są czyste. Niech ktoś się jeszcze wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 no niby SS czyste tylko ciekawi mnie fakt czemu nie zmniejszałes ich w odpowiedniej kolejności tylko własnie od tych 3,4 to 1 sprawa, a druga to że zmiana rodzielczości nie wpływa na format pliki graficznego. Plik ewidentnie był zmniejszany i zmieniany z bmp na inny format tylko czemu ? plik wygląda jakbyś nim się bawił w paint i to dosłownie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
insx Posted May 26, 2012 Author Report Share Posted May 26, 2012 Przyjacielu zrób sobie screeny i zmniejsz je w paincie to wtedy zobaczysz efekt który powstał w przypadku moich ss-ów, a kolejność była taka gdyż wybrałem najlepsze bo jak widzisz na reszcie ss- ów zawodnik patrzy się w ścianę.... proste jak pier..... to tyle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 no niby SS czyste tylko ciekawi mnie fakt czemu nie zmniejszałes ich w odpowiedniej kolejności tylko własnie od tych 3,4 to 1 sprawa, a druga to że zmiana rodzielczości nie wpływa na format pliki graficznego. Plik ewidentnie był zmniejszany i zmieniany z bmp na inny format tylko czemu ? plik wygląda jakbyś nim się bawił w paint i to dosłownie/ NA BLACKLISTED GO ! PS. Czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
insx Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 skoro screeny sa czyste to dlaczego nadal mam BANA???? ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 bo nikt jeszcze Ciebie nie odbanował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 on myśli ,że to automatycznie działa ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Nie pierdol tylko odbanuj go, czysty Link to comment Share on other sites More sharing options...
insx Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 bo nikt jeszcze Ciebie nie odbanował? UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!! bo nikt jeszcze Ciebie nie odbanował? UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 NIE DRZYJ TEGO RYJA. Dostałeś UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!! UMIALES ZBANOWAC TO I UMIEJ ODBANOWAC !!!! Odnoś się do mnie z szacunkiem to i ja będę do Ciebie się tak odnosić. Nie mam możliwości odbanowywania a jeżeli masz do tego jakieś własne insynuacje to poproś Virusa by mi dał dostęp do AMXX Bans. Screeny są po to żeby je robić kiedy się podejrzewa gracza o czity, mogłem Ci wlepić banana bez ssów to byś dopiero zrobił tutaj awanturę. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts