DUDUŚ zHp Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Grałem sobie na JB na Jail_piramid był fd na tej mapie jest taki gr że można bronie przez ściane wziąść no to tak zrobiłęm a tu nagle ban permamentny za bugowanie. W ustach kroiły mi się prze piękne słowa iż to był jeden z moich ulubionych jb aż zal **** ściska że taki admin ogar ale co do powodu to nie jest bugowanie broni. Bugowanie digla jest ale ja nie bugowałem tak jaqk on napisał ja sobie ją wziołem takim tajnym sposobem. A skąd to wiem bo miałem 4 raz na tym serwerze admina dopuki był na cs zaborze wieć proszę o ukaranie administratora i wnosże o unbana. Świadkowie: IzzX,Kromeq,smok i jescze 3 Wyciąg z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Misiek [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Powod: '3h buguje bron' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:3:1622283452' [AMXBans] Twoje IP: '193.203.56.104' [AMXBans] ======================================== Admin is NO OGAR AND UNEKOW REGULAMIN SERWERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ban był słuszny, bo to jest bugowanie broni przez sciane, ale nie ma za to perma. Misiek ma dopiero od 2 dni admina, i jeszcze nie wszystko ogarnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Potwierdzam: [AMXBans] 'DUDUS zHp' got banned permanent. Reason: '3h buguje bron' Admin: Misiek Nie ogarnia admina i jeszcze napisał to, gdy go słusznie zabiłem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Co jak co, nie żebym go bronił, ale to jest WCH, można się wyzywać, a nikt nie mówił, że sb tego nie życzy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUDUŚ zHp Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Ale jak ma admina a było ich tam więcej to musi podejmowac decyzję wspuleni z innymi a nie dawać odrazu bana gdy jeszcze nie ogarnął amx Bans w konsoli administratora. To weźcie go na jakieś szkolenie administratorów serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Misiek Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 wtf? co za admin misiek? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Kur** Misiek jeszcze 1 perm za byle co i stracisz admina UB mu... Zamknijcie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ten kretyn nie potrafi banowac... on w powodzie wpisuje czas bana, wtf? "3h buguje bron" bany wpisuje sie w minutach! amx_ban 180 nick powod a nie jakies 2h, 5m... ogarnij chlopcze !!! ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUDUŚ zHp Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Sami widzicie co to za ogar :/ Proszę o szybkiego UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 to musi podejmowac decyzję wspuleni nie musi. moze sie skonsultowac ale NIC NIE MUSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ALe on ma coś z amx_banmenu, jemu się wysiwetla tylko menu na zasadzie, że są tylko permy, a powody aimbot wh itp. P.S. musi podejmowac decyzję wspuleni z innymi Ja mu powiedziałem, żeby dać bana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Dałem mu tego bana za budowanie broni na piramide jak daje ban tylko pokazuje mi permanentnie nic innego mi nie pokazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 E Misiek zaczął się pytać na ile jest ban za takie coś. Powinien sam o tym wiedzieć. Wiejska Chata musi mieć adminów, którzy ogarniają, a nie osoby, które się dopiero uczą. Proponuję zrobić głosowanie czy ma stracić admina. Tak będzie sprawiedliwie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Proponuję zrobić głosowanie czy ma stracić admina. Tak będzie sprawiedliwie. Daj mu szansę, sam widzisz, że ma zjebane jakieś amx_banmenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 chcę powiedzieć tylko jedno jak chcę dać bana to tylko mi wyskuje permanentnie to nie moja wina że wyskakuje mi tylko permanentnie dajcie mi jeszcze jedną szansę poprawię się Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Hmm. Dziwne, że tylko ty masz taki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NeVeR* Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Widzialem to, I powinien jesze sie podszkolic a pozniej dac mu admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiek. Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 to to złóż podanie o admina i zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Ja tam używam amxmodmenu i wszystko jest ok. Mam to w dupie Misiek jeszcze raz takie coś i Ci admina zabieram zamknijcie to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Zamykam, Misiek to będzie Twoja ostatnia szansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts