Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga na Admina Miska

Recommended Posts

Grałem sobie na JB na Jail_piramid był fd na tej mapie jest taki gr że można bronie przez ściane wziąść no to tak zrobiłęm a tu nagle ban permamentny za bugowanie. W ustach kroiły mi się prze piękne słowa iż to był jeden z moich ulubionych jb aż zal **** ściska że taki admin ogar ale co do powodu to nie jest bugowanie broni. Bugowanie digla jest ale ja nie bugowałem tak jaqk on napisał ja sobie ją wziołem takim tajnym sposobem. A skąd to wiem bo miałem 4 raz na tym serwerze admina dopuki był na cs zaborze wieć proszę o ukaranie administratora i wnosże o unbana.

Świadkowie: IzzX,Kromeq,smok i jescze 3

Wyciąg z konsoli:

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Misiek

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Powod: '3h buguje bron'

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:3:1622283452'

[AMXBans] Twoje IP: '193.203.56.104'

[AMXBans] ========================================

Admin is NO OGAR AND UNEKOW REGULAMIN SERWERA

Ale jak ma admina a było ich tam więcej to musi podejmowac decyzję wspuleni z innymi a nie dawać odrazu bana gdy jeszcze nie ogarnął amx Bans w konsoli administratora. To weźcie go na jakieś szkolenie administratorów serwera.

ALe on ma coś z amx_banmenu, jemu się wysiwetla tylko menu na zasadzie, że są tylko permy, a powody aimbot wh itp.

P.S.

musi podejmowac decyzję wspuleni z innymi

Ja mu powiedziałem, żeby dać bana

E Misiek zaczął się pytać na ile jest ban za takie coś. Powinien sam o tym wiedzieć. Wiejska Chata musi mieć adminów, którzy ogarniają, a nie osoby, które się dopiero uczą. Proponuję zrobić głosowanie czy ma stracić admina. Tak będzie sprawiedliwie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.