Gollum Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Dostałem dziś przed chwila bana za reklamę której nie podałem co potwierdzili gracze zanim wywaliło mnie z severa chcialem podziękować adminowi za nie kompetencje trzeba patrzeć co się robi serwer ten polecił mi Redzi może ze mnie poręczyć proszę o jak najszybszy unban . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Jigsaw. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 59 minut i 25 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : [Gollum] [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37841783 ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Skoro jest prośba o UB ,a reklama była nieumyślna to dam Ci UB. Sprawdź czy nie masz czasami jaiegoś bindu. Narazicho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gollum Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Dziekuje Sprawdzałem już config i nie mam nic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Reklamowałeś jakiś serwer COD więc mi tu nie pyskuj i nie podważaj moich kompetencji. Może masz coś zbindowane ale mnie to szczerze nie obchodzi. Za kłamstwo proszę o zbanowanie gracza na 1 dzień. Tutaj dowód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Byłem przez chwilę miły ,a Ty kłamiesz ;-) Reklamowałeś = 7 dni + kłamstwo = 1 dzień. 8 dni. CU Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 i elegancko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzi Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Nie, on nie kłamał. On myślał ze nic nie zareklamował bo nie wiedział ze złapał jakiegoś chujowego binda. Ale już mu wytłumaczyłem zeby wyczyścił se config i ustawił tylko do odczytu. Tak więc problemu juz nie bedzie, reklama była przypadkowa a kłamstwo nieświadome więc UNBAN wieśniaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 jeśli redzi za niego ręczy myśle że możemy mu dać ub przy niedzieli ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Dostał UB. btw. Redzi pamiętam jak mi bana dałeś w Niedzielę. Powód "Nie bluzgaj w niedziele" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Zamykam, Redzi - mam nadzieję że Twój kolega Gollum nauczy się pokory . Pozdrawiam, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts