VeticK Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Dziś będąc w CT w dniu 2 włączyłem zabawę "dzień rekina". Gracz zmienił broń na shootgun`a i mnie zabił, a o ile się nie mylę za to jest ban. Powiedziałem Miśkowi, żeby go zbanował, a on mówi, że nie może, bo coś tam mu nie działa. Po chwili inny gracz wziął życzenie "pojedynek na deagle" (zabił mnie z kosy) to też jest karane banem. Znowu to samo wytłumaczenie. Dnia 6 zrobiłem Killday`a (Byłem w GR, cały czas ta sama mapa), a gracz Extreme mnie zabił. Powiedziałem do miśka, że mnie nie obchodzi, że mu coś nie działa - Masz go zbanować. A Admin zrobił takie coś: [AMXBans] 'LOlz' got banned permanent. Reason: 'Lamienie' Admin: Misiek LOlz has left the Proszę o UB dla tego gracza w jego imieniu (chociaż go nie znam), a miśkowi o odebrania admina. Sorry Misiek, ale musiałem to napisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ALe kurwa mówił ci, że nie może banować bo ma coś zjebane tak? Ma zjebanego cs'a i może dawać tylko permy. Miał sciągnąć nowego cs'a, ale jak widac tego nie zrobił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 To niech wypierdala co to za admin co nie może nawet bana dać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 ALe kurwa mówił ci, że nie może banować bo ma coś zjebane tak? Ma zjebanego cs'a i może dawać tylko permy. Miał sciągnąć nowego cs'a, ale jak widac tego nie zrobił. Haha. Większej głupoty jeszcze nie słyszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Japierdole to ziomex mu zawiesi flagi na okres sciagniecia nowego cs a pozatym to nie problem z cs tylko sam do mnie mowil ze nie wie co to jest amxmodmenu i kurwa niewie gdzie zmienic czas bana.... Zawiesic mu flagi lub zabrac ADMINA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Zawiesić. P.S IzyxXx czekam na SS'y. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Kramarq z tego co sie wlasnie dowiedzialem wjebal dzisiaj jeszcze 5 permow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 No to zabrać mu tego admina w pizdu i huj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 co ma cs do amxbans? misiek mnie prosil o pomoc. Gdy chcial zbanowac mnie na mniej niz perma to nie dalo sie zawsze mnie banowal na perma czemu ? nie mam zielonego pojecia. Co z tego ze masz perma jak i tak 99,9% JB ma NS i neostrade... zmieni IP i wchodzi dalej grac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ale amxmodmenu mu sie pierdoli czy jak ? niech pokaze ssy co mu tam sie dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 hmm... przecież komenda na ban czasowy jest banalnie prosta amx_ban CZAS NICK powód Jak mozna tego nie znac... w amxmodmenu tez mozna wybrac czas banowania i powód tyle, że powód już wcześniej wpisany w amxx ) Proste chłopaczyna nie zna sie na AMX'ie zabrać mu adma.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BumBleBe Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Wiem o tym Janek wiec chcialem prosic o reset calego JB zeby bugow niebylo, i wprowadze kilka pluginow z ziomexem na ban CT jezeli ktos bd FK robil to nawet neostrada niepomoze ^^. Wprowadze GODMODA na killday,ganianym,chowanym(postaram sie zrobic z latarkami), Zrobic unikatowe Modele Postaci. mysle ze to pomoze sciagnac osoby na serwa. DOBRA ZAMKNAC TEMAT ADMIN ZOSTAL ZABRANY/ZAWIESZONY wszelkie pytania lub cos pisac mi na priv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 on po prostu nie wie ze zeby dac bana na inny czas niz perm trzeba przewinac liste to jest nacisnac 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts