Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Tego już za wiele...

Recommended Posts

Dziś będąc w CT w dniu 2 włączyłem zabawę "dzień rekina". Gracz zmienił broń na shootgun`a i mnie zabił, a o ile się nie mylę za to jest ban. Powiedziałem Miśkowi, żeby go zbanował, a on mówi, że nie może, bo coś tam mu nie działa. Po chwili inny gracz wziął życzenie "pojedynek na deagle" (zabił mnie z kosy) to też jest karane banem. Znowu to samo wytłumaczenie. Dnia 6 zrobiłem Killday`a (Byłem w GR, cały czas ta sama mapa), a gracz Extreme mnie zabił. Powiedziałem do miśka, że mnie nie obchodzi, że mu coś nie działa - Masz go zbanować. A Admin zrobił takie coś:

[AMXBans] 'LOlz' got banned permanent.

Reason: 'Lamienie'

Admin: Misiek

LOlz has left the

Proszę o UB dla tego gracza w jego imieniu (chociaż go nie znam), a miśkowi o odebrania admina.

Sorry Misiek, ale musiałem to napisać.

ALe kurwa mówił ci, że nie może banować bo ma coś zjebane tak? Ma zjebanego cs'a i może dawać tylko permy. Miał sciągnąć nowego cs'a, ale jak widac tego nie zrobił.

Haha. Większej głupoty jeszcze nie słyszałem.

Japierdole to ziomex mu zawiesi flagi na okres sciagniecia nowego cs a pozatym to nie problem z cs tylko sam do mnie mowil ze nie wie co to jest amxmodmenu i kurwa niewie gdzie zmienic czas bana....

Zawiesic mu flagi lub zabrac ADMINA.

Wiem o tym Janek wiec chcialem prosic o reset calego JB zeby bugow niebylo, i wprowadze kilka pluginow z ziomexem na ban CT jezeli ktos bd FK robil to nawet neostrada niepomoze ^^. Wprowadze GODMODA na killday,ganianym,chowanym(postaram sie zrobic z latarkami), Zrobic unikatowe Modele Postaci. ;) mysle ze to pomoze sciagnac osoby na serwa.

DOBRA ZAMKNAC TEMAT ADMIN ZOSTAL ZABRANY/ZAWIESZONY wszelkie pytania lub cos pisac mi na priv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.