Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Propozycje na Urozmaicenie Gry.

Recommended Posts

Moja propozycja:

1# Usunąć klasy premium. Albo dać inne mniej " Wypasione "

2# Roundsouns.

3# Jak nie ma admina zbyt często wgrać plugin amxbans dla gracza. ( Jeśli przejdzie moge napisać odpowieni plugin )

4# Exp w Nocy x2 co zapewni wam graczy nawet po godzinie 22 ( od godziny 22 do 8 rano exp x2 )

5# Wiecej klas... oczywiście bardziej ciekawszych.

Ad 1. Jak już gdzieś czytałem na forum . dMg grał wypasioną klasą niestety a może stety nie znam nazwy klasy. Więc są nie potrzebne bo nie każdego gracza stać na Premke. A zwyczajne klasy też są wporządku ja np. gram ogólnodostepnym Partyzantem.

Ad 2. roundsound chyba każdy wie o co chodzi. Nie muszę wgłębiać się w ten temat.

Ad 3. Wiecie o co chodzi. Gracze którzy widzą takiego " Cziterskiego Kurwiszcza " wpisują w konsoli odpowiednią komende i Bęc " Added banned list "

Ad 4. Nocny exp zaczernąłem ten pomysł z innego serwera nie podam nazwy bo to nie miejsce na reklame. Ale to jest dobry pomysł. ( Plugin jak coś moge podać )

Ad 5. Wiecej klas. :) hmmm ale nie wiem czy ten pomysł przejdzie klas jest aż 3 strony. Ale powiedzcie mi kto nie chciałby mieć duuużo większego wyboru. Bądź można też wgrać klasy ze zwykłego MW 3 :)

Czytajcie wypowiadajcie się co o tym sądzicie.

Pozdrawiam.

mR.

Zgodzę się z "Ziomexem" Gdyż gracze będą mogli się zgadywać i banować kogo chcą , Może ci wejść np. 4 kolegów z podwórka i wejdzie jakiś inny gracz , Z twierdzą , że on im przeszkadza albo ich jedzie do "Zera" i dadzą sobie mu bana bo po co będzie im psuł ranking..

Ogólnie jestem za Tymi klasami jak i 2xpem w nocy. Ale to tak od 20-8rano. A z czego wiem o tej porze nie grają dzieci Typu 10lat tylko Starszyzna. I wtedy istnieje kultura na serwerze , opanowanie , zgranie.

• 1 month later...

Co do Dobrych klas moze wypasione moze nie to gralem na innej serwerowni na ktorej dostalem bana - nie bd sie w to wglebiac. Była klasa Predator <premium> miała ona rakiete ktora mozna bylo sterowac - puszczalo sie ja na E i ona se leci i widzimy ja z 1 osoby.

Kolejna klasa - Samuraj. Miala moze z 80 zwinnosci model noza/miecza/katany. Wbilem lvl`a to mialem moze z 300 zwinnosci.

Hmm... Kolejna klasa to nie wiem bo glownie tymi gralem. Mozecie wbic na Cod Naj-gry.pl nie zeby to byla reklama ale sami zobaczcie.

Klase samuraj juz usunieto (chyba).

Co do snajpera to powinien miec awke i scouta moze z 1/3 ale awke 1/1 (Pisze ze 1/1 ale i tak takiego mR. <lub innego> na raz nie jebiesz :D)

A kto pakuje w inteligencje u snajpera :D? Mysle ze z noza PPM 1/2 powinien miec cichociemny bo ma no prawie takie same atuty jak komandos - cichy - wiec mozna by bylo pokosić.

Zreszta róbta co chceta Ja tylko radze i daje pomysły

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.