Wspaniały Boguś Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Moja propozycja: 1# Usunąć klasy premium. Albo dać inne mniej " Wypasione " 2# Roundsouns. 3# Jak nie ma admina zbyt często wgrać plugin amxbans dla gracza. ( Jeśli przejdzie moge napisać odpowieni plugin ) 4# Exp w Nocy x2 co zapewni wam graczy nawet po godzinie 22 ( od godziny 22 do 8 rano exp x2 ) 5# Wiecej klas... oczywiście bardziej ciekawszych. Ad 1. Jak już gdzieś czytałem na forum . dMg grał wypasioną klasą niestety a może stety nie znam nazwy klasy. Więc są nie potrzebne bo nie każdego gracza stać na Premke. A zwyczajne klasy też są wporządku ja np. gram ogólnodostepnym Partyzantem. Ad 2. roundsound chyba każdy wie o co chodzi. Nie muszę wgłębiać się w ten temat. Ad 3. Wiecie o co chodzi. Gracze którzy widzą takiego " Cziterskiego Kurwiszcza " wpisują w konsoli odpowiednią komende i Bęc " Added banned list " Ad 4. Nocny exp zaczernąłem ten pomysł z innego serwera nie podam nazwy bo to nie miejsce na reklame. Ale to jest dobry pomysł. ( Plugin jak coś moge podać ) Ad 5. Wiecej klas. hmmm ale nie wiem czy ten pomysł przejdzie klas jest aż 3 strony. Ale powiedzcie mi kto nie chciałby mieć duuużo większego wyboru. Bądź można też wgrać klasy ze zwykłego MW 3 Czytajcie wypowiadajcie się co o tym sądzicie. Pozdrawiam. mR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 to moze byc dobre ale co gdy wejdzie jakis gracz a inny gracz go zbanuje za nic ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Bez tego banowania graczy przez graczy wszystko ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 fajna propozycja. Mozna wgrac jakies klasy w ktorych nie jest wymagane strzelanie karabinami ale np bieganie z kosa lub jakies inne Link to comment Share on other sites More sharing options...
fl0w Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Zgodzę się z "Ziomexem" Gdyż gracze będą mogli się zgadywać i banować kogo chcą , Może ci wejść np. 4 kolegów z podwórka i wejdzie jakiś inny gracz , Z twierdzą , że on im przeszkadza albo ich jedzie do "Zera" i dadzą sobie mu bana bo po co będzie im psuł ranking.. Ogólnie jestem za Tymi klasami jak i 2xpem w nocy. Ale to tak od 20-8rano. A z czego wiem o tej porze nie grają dzieci Typu 10lat tylko Starszyzna. I wtedy istnieje kultura na serwerze , opanowanie , zgranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 możecie pisać tematy ale ciężko będzie kogoś zwerbować do tego, aby wgrał pluginy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 Co do Dobrych klas moze wypasione moze nie to gralem na innej serwerowni na ktorej dostalem bana - nie bd sie w to wglebiac. Była klasa Predator <premium> miała ona rakiete ktora mozna bylo sterowac - puszczalo sie ja na E i ona se leci i widzimy ja z 1 osoby. Kolejna klasa - Samuraj. Miala moze z 80 zwinnosci model noza/miecza/katany. Wbilem lvl`a to mialem moze z 300 zwinnosci. Hmm... Kolejna klasa to nie wiem bo glownie tymi gralem. Mozecie wbic na Cod Naj-gry.pl nie zeby to byla reklama ale sami zobaczcie. Klase samuraj juz usunieto (chyba). Co do snajpera to powinien miec awke i scouta moze z 1/3 ale awke 1/1 (Pisze ze 1/1 ale i tak takiego mR. <lub innego> na raz nie jebiesz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wspaniały Boguś Posted July 28, 2012 Author Report Share Posted July 28, 2012 WoW zostałem wymieniony w poście No na zwykłym snajperze nie masz 1/1 z awp tylko 1/2 z kosy Awp ma poprostu większe obrażenie wraz z wzrostem twojej inteligencji Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 A kto pakuje w inteligencje u snajpera ? Mysle ze z noza PPM 1/2 powinien miec cichociemny bo ma no prawie takie same atuty jak komandos - cichy - wiec mozna by bylo pokosić. Zreszta róbta co chceta Ja tylko radze i daje pomysły Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!ree Aka Zabijaka Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Dobrze że wspomniałeś o klasach , Moje zdanie Jest pozytywne Link to comment Share on other sites More sharing options...
harabachi Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 wszystko jest ok tylko to banowanie graczy przez graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Cziterze ty sie nie odzywaj bo twoje zdanie <czitera> jest chuja warte Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyzak Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 niezły pomysł good ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts