Wacix Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Witam Ponownie . Twój nick(też w temacie): TwiX | WaciX ;x Twoje steam id: STEAM_0:1:19078161 link do screena bana: http://www.speedyshare.com/x3DHF/sss.rar & http://imageshack.us/g/846/awpindia0004b.png/ własne alibi: hah.. Ile można ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: ^warka^ [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Reason: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:19078161' [AMXBans] Your IP: '87.207.124.162' [AMXBans] ======================================= Czekam na UB . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Ok czysty ale czemu tylko 4 było 5? własne alibi: hah.. Ile można ? Ile się da! Nie za darmo trafia się na bl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacix Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 moje odwołanie na bl'u zostało rozpatrzone pozytywnie i za niecaly miesiac jak kara minie zostanie mi on zdjety , wytłumaczyłem tam ze siedziałem z kolega na ts'ie i dawal mi bardzo dobre info , jezeli znajdziesz troche czasu to zobacz sobie tamto demko a zmienisz zdanie niewiem co za debile tam demka wrzucaja no ale nic z tym nie zrobie mam 4 ssy z tej mapy , a powinno byc 5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeliju Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz. dawaj 5 ss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wacix Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 "ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz. " Koleżanko po 1 Obejrzyj sobie to demko Po 2 niewiem po co ty sie tu wypowiadasz jak nic nie wniosłes do tego tematu i powinnienes zostac ukarany przez moderatora forum bo robisz mu tylko śmieci. Po 3 nieznam Adminow tutaj na serwerze i niewiem ilu ich jest i kto nim jest bo jestem tu nowy , znam tylko cyCa z wczoraj to tyle. Po 4 raz idzie runda raz ci nie pójdzie i tak w kolo macieju , ze to jest Pro elo Gracz steam 2k0 ? i ze masz pro Skila to juz nie bede o tym wspominał. Jestem na steam juz w chuj czasu za przeproszeniem mam 2k8 ale rownież mam steam 2k6 . A co do kolegi Warki to Uwiez ze dostac sie tam można łatwo i za byle piwko czy + zdziałąc można wszystko uwież mi //Edit lekelju i grzeczniej bo nie jestes u siebie w domu czy też na podwórku . Widac jakie zachowanie wyniosłes z domu zapamietaj sobie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Dobra według mnie skoro skriny są czyste to ub, a skoro luke chce Ci się babrać w demku i je obczajać to chwała Ci za to i duży plus zwłaszcza że z tego co wiem masz otwarte podanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 "ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz. " Koleżanko po 1 Obejrzyj sobie to demko Po 2 niewiem po co ty sie tu wypowiadasz jak nic nie wniosłes do tego tematu i powinnienes zostac ukarany przez moderatora forum bo robisz mu tylko śmieci. Po 3 nieznam Adminow tutaj na serwerze i niewiem ilu ich jest i kto nim jest bo jestem tu nowy , znam tylko cyCa z wczoraj to tyle. Po 4 raz idzie runda raz ci nie pójdzie i tak w kolo macieju , ze to jest Pro elo Gracz steam 2k0 ? i ze masz pro Skila to juz nie bede o tym wspominał. Jestem na steam juz w chuj czasu za przeproszeniem mam 2k8 ale rownież mam steam 2k6 . A co do kolegi Warki to Uwiez ze dostac sie tam można łatwo i za byle piwko czy + zdziałąc można wszystko uwież mi //Edit lekelju i grzeczniej bo nie jestes u siebie w domu czy też na podwórku . Widac jakie zachowanie wyniosłes z domu zapamietaj sobie to Luke akurat tutaj ma rację więc skończ gadać głupoty. Do tematu wnosi więcej niż Ty umieszczając tutaj screeny. Wytłumacz mi jakie zachowanie on wyniósł z domu? Dociekanie prawdy? Oż to na prawdę ujma dla jego rodziców ,że tak go wychowali. Pozdrawiam, Zamykam a Luke jak masz coś w portfelu i chce Ci się bawić to wyślij owe demko i zobaczymy co będzie dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts