Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

znów TwiX | WaciX ;x

Wacix
 Share

Recommended Posts

Witam Ponownie .

Twój nick(też w temacie): TwiX | WaciX ;x

Twoje steam id: STEAM_0:1:19078161

link do screena bana: http://www.speedyshare.com/x3DHF/sss.rar & http://imageshack.us/g/846/awpindia0004b.png/

własne alibi: hah.. Ile można ?

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: ^warka^

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:19078161'

[AMXBans] Your IP: '87.207.124.162'

[AMXBans] =======================================

Czekam na UB .

moje odwołanie na bl'u zostało rozpatrzone pozytywnie i za niecaly miesiac jak kara minie zostanie mi on zdjety , wytłumaczyłem tam ze siedziałem z kolega na ts'ie i dawal mi bardzo dobre info , jezeli znajdziesz troche czasu to zobacz sobie tamto demko a zmienisz zdanie :P niewiem co za debile tam demka wrzucaja no ale nic z tym nie zrobie :P

mam 4 ssy z tej mapy , a powinno byc 5 ?

ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz.

dawaj 5 ss

"ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz. "

Koleżanko po 1 Obejrzyj sobie to demko :)

Po 2 niewiem po co ty sie tu wypowiadasz jak nic nie wniosłes do tego tematu i powinnienes zostac ukarany przez moderatora forum bo robisz mu tylko śmieci.

Po 3 nieznam Adminow tutaj na serwerze i niewiem ilu ich jest i kto nim jest bo jestem tu nowy , znam tylko cyCa z wczoraj to tyle.

Po 4 raz idzie runda raz ci nie pójdzie i tak w kolo macieju , ze to jest Pro elo Gracz steam 2k0 ? i ze masz pro Skila to juz nie bede o tym wspominał.

Jestem na steam juz w chuj czasu za przeproszeniem mam 2k8 ale rownież mam steam 2k6 . A co do kolegi Warki to Uwiez ze dostac sie tam można łatwo i za byle piwko czy + zdziałąc można wszystko uwież mi :P

//Edit

lekelju i grzeczniej bo nie jestes u siebie w domu czy też na podwórku . Widac jakie zachowanie wyniosłes z domu zapamietaj sobie to :)

"ta? tak się składa ze na specu nikogo nie było z tego co widzaiłem 1 okiem to 1 sprawa, a druga że miałeś coś ale skilla ci ubyło jak zauwazyłeś warke na specu... przez jakiś czas cię obserowałem. 100% odpał. bez wątpliwości... dlatego zaspamiłem neolitowi i warce. A jak masz jakieś "ALE" chętnie zobacze jeszcze raz dem z hltv z 2 map ale z góry ci zaznaczam że skonczy się to powrotem na BL bo 1 już tu udupiłem. Taka z ciebie kurwa "MOC" a na modelach CZ zapierdalasz. "

Koleżanko po 1 Obejrzyj sobie to demko :)

Po 2 niewiem po co ty sie tu wypowiadasz jak nic nie wniosłes do tego tematu i powinnienes zostac ukarany przez moderatora forum bo robisz mu tylko śmieci.

Po 3 nieznam Adminow tutaj na serwerze i niewiem ilu ich jest i kto nim jest bo jestem tu nowy , znam tylko cyCa z wczoraj to tyle.

Po 4 raz idzie runda raz ci nie pójdzie i tak w kolo macieju , ze to jest Pro elo Gracz steam 2k0 ? i ze masz pro Skila to juz nie bede o tym wspominał.

Jestem na steam juz w chuj czasu za przeproszeniem mam 2k8 ale rownież mam steam 2k6 . A co do kolegi Warki to Uwiez ze dostac sie tam można łatwo i za byle piwko czy + zdziałąc można wszystko uwież mi :P

//Edit

lekelju i grzeczniej bo nie jestes u siebie w domu czy też na podwórku . Widac jakie zachowanie wyniosłes z domu zapamietaj sobie to :)

Luke akurat tutaj ma rację więc skończ gadać głupoty. Do tematu wnosi więcej niż Ty umieszczając tutaj screeny.

Wytłumacz mi jakie zachowanie on wyniósł z domu? Dociekanie prawdy? Oż to na prawdę ujma dla jego rodziców ,że tak go wychowali.

Pozdrawiam,

Zamykam a Luke jak masz coś w portfelu i chce Ci się bawić to wyślij owe demko i zobaczymy co będzie dalej :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.