Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

KoBeR

KoBeR
 Share

Recommended Posts

Imię: Grzegorz

Nick w cs'e: Pure EVIL

Nick STEAM: KoBeR > Wiejska-Chata.pl<

Ile grasz na serwerach wch? : prawie 2 lata

Średnio godzin? : 2 czasem 3 czasem 4

Zajęcia: prowadzę swoja działalność ( Firma Remontowo Budowlana KOBER )

Miałem admina? : tak i mam nadal

Gdzie? : Wiejska chata 4fun-4ever ( od paru miesięcy )

Umiejętności : władanie mieczem gwiezdnych wojen , czasem dopatrzę się czitera czy jakiegoś delikwenta utrudniającego życie innym.

Co mogę zaproponować? : tak jak na na 4ever , mila atmosferę bez drących się przez mikrofon bez powodu , cziterow lamusów , choć szczerze się przyznam nie staram się o admina żeby wchodzić starszym stażem administratorom w drogę , czasem może lepiej mieć kilku adminów na serwerze niż jednego. tak wiec rola główna wsparcie jak będzie taka potrzeba.

Dlaczego ja? : wymienione wyżej.

Czy będę dawał Składkę na admina?: oczywiście , tak jak i w przypadku 4ever za coś się te serwery musza utrzymać

malutki czas online, na 4funie rzadko cie widuję odkąd jest 4ever. Nie wiem po co ci admin na serwerze na którym mało teraz grasz no ale ok :P

Ty KoBeR'a nie znasz :D . Ten człowiek to legenda. Ja jestem na tak i dawno jak składał podanie na 4fun też byłem chyba na tak.

dobre dobre

Ty KoBeR'a nie znasz :-) . Ten człowiek to legenda. Ja jestem na tak i dawno jak składał podanie na 4fun też byłem chyba na tak.

,

rosnie ze mnie drugi ORZEH :) LOL

Ty KoBeR'a nie znasz :-) . Ten człowiek to legenda. Ja jestem na tak i dawno jak składał podanie na 4fun też byłem chyba na tak.

Grałem z nim dawniej zanim jeszcze był ten cały 4ever więc nie pierdol. Chodzi mi o to czy opłaca mu się płacić za admina na serwerze na którym i tak rzadko gra(bo większość czasu spędzam na 4everze jak mniemam) i stąd moje pytanie. Poza tym napisałem, że ok bo pozytywny koleś i ogarnia jako admin.

nawet jak sporadycznie wejde bo chce postrzelac a nie kopac pilke to i tak na admina moge oplacic bo jest to tania rozrywka ( w dobrym slowa znaczeniu ) admin może przyda sie od czasu do czasu :)

Grałem z nim dawniej zanim jeszcze był ten cały 4ever więc nie pierdol. Chodzi mi o to czy opłaca mu się płacić za admina na serwerze na którym i tak rzadko gra(bo większość czasu spędzam na 4everze jak mniemam) i stąd moje pytanie. Poza tym napisałem, że ok bo pozytywny koleś i ogarnia jako admin.

To rzeczywiście długooooo ! WOW

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.