Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga the s[t]

sh4dow
 Share

Recommended Posts

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: the s[t]

[AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Reason: 'Czitowanie'

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:48725582'

[AMXBans] Your IP: '62.29.166.195'

[AMXBans] =======================================

Chcialłbym złożyć skargę na tego admina, poznieważ zbanował za nic. Powoód czitowanie, a nawet nie zrobił screenów przez amx'a, które by to udowodniły. Jeśli nie wierzycie proszę sprawdzić logi w konsoli serwera.

To tak, po co miałem Ci robić ss'y jak wystarczyło popatrzeć 2 minuty jak to ładnie latałeś celownikiem po typach, drugie SS'y są po to żeby je zrobić jak Admin nie jest pewny a co do Ciebie szybko byłem pewny, Tyle odemnie niemam nic innego do powiedzenia, nie słusznych banów nie daje.

@up

Nie, to własnie jego miałem zbanować, niech płacze dalej.

Pozdrawiam.

No to wybacz ale i tak się chce odwołać od bana. Nie zrobiłęś screenów więc i tak nie masz dowodów, że mogłem na czymś grać... Jakbyś je zrobił to przynajmniej nie miałbyś teraz tematów ze skargą za twoją nierozsądność i tą twoją "niby pewność" co do cheatowania.

@Up

Batonie nic nas nie zbawi, ale jak chyba dobrze wiemy, jak ma sie pewność odrazu leci ban czyż nie?

Co do Ciebie "Shadow" Chuj ta twoja skarga jest warta, UB Ci sie nie należy, tyle odemnie, Pozdróweczki!

Było mówione setki razy żeby robić screeny bo później wychodzi tak jak wychodzi.

I rekin już o tym gadał i inni a niektórzy mają widać to w dupie.

Dajcie mu UNBAN bo znając życie nikt się nie ruszy by demko obejrzeć.

Rozumiem dać bana bez ss kiedy ktoś leci na speed hacku lub kiedy centralnie mu się celownik buja , ale do wh nigdy w 100% pewny nie jesteś.

bez przesady ludzie! specjalnie oglądałem jak to gówno gra i dlatego też napisałem do niego, żeby wszedł i sprawdził... EWIDENTNIE BIEGAŁ ODPALONY - takie przypadki nie powinny być umarzane jeśli banujący jest pewien swojej decyzji!

ja pierdole, a jak bede pewien, ze cycki jada na wh bo dostalem skana przez skrzynke to tez mam wjebac perma bez ss?

Rozumiem dać bana bez ss kiedy ktoś leci na speed hacku lub kiedy centralnie mu się celownik buja , ale do wh nigdy w 100% pewny nie jesteś.

Pod powyzszym tekstem podpisuje sie rekami i nogami.