sh4dow Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: the s[t] [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:48725582' [AMXBans] Your IP: '62.29.166.195' [AMXBans] ======================================= Chcialłbym złożyć skargę na tego admina, poznieważ zbanował za nic. Powoód czitowanie, a nawet nie zrobił screenów przez amx'a, które by to udowodniły. Jeśli nie wierzycie proszę sprawdzić logi w konsoli serwera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Zamknąć to! Jakbyś umiał czytać napisał 10 min wcześniej, że przypadkiem Ciebie zbanował i prosi o UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 To tak, po co miałem Ci robić ss'y jak wystarczyło popatrzeć 2 minuty jak to ładnie latałeś celownikiem po typach, drugie SS'y są po to żeby je zrobić jak Admin nie jest pewny a co do Ciebie szybko byłem pewny, Tyle odemnie niemam nic innego do powiedzenia, nie słusznych banów nie daje. @up Nie, to własnie jego miałem zbanować, niech płacze dalej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 aha ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh4dow Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 No to wybacz ale i tak się chce odwołać od bana. Nie zrobiłęś screenów więc i tak nie masz dowodów, że mogłem na czymś grać... Jakbyś je zrobił to przynajmniej nie miałbyś teraz tematów ze skargą za twoją nierozsądność i tą twoją "niby pewność" co do cheatowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 http://hltv.1shot1kill.eu/srv8241/WCH-1205301108-ak_fun.dem.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh4dow Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Na demku nie widać żadnego wh ani aim'a. Head z drabinki po prostu fartem wszedł, więc nie widzę sensu przeciągania dalej tego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 ja napisalem smokowatemu, zeby wszedl i zbanowal to kurwisko... jestem pewien, ze byl odpalony. BETON KURWO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Kurwa co was zbawi kliknac pare klawiszy i miec te jabane ss zrobione, tak dla swietego spokoju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 teoretycznie to nie problem ale praktycznie jest to zbedne jesli widac jak bezczelnie mierzy przez sciany... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 @Up Batonie nic nas nie zbawi, ale jak chyba dobrze wiemy, jak ma sie pewność odrazu leci ban czyż nie? Co do Ciebie "Shadow" Chuj ta twoja skarga jest warta, UB Ci sie nie należy, tyle odemnie, Pozdróweczki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Znowu te zajebane dema ktoś się będzie musiał ruszyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 czyż nie? nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Było mówione setki razy żeby robić screeny bo później wychodzi tak jak wychodzi. I rekin już o tym gadał i inni a niektórzy mają widać to w dupie. Dajcie mu UNBAN bo znając życie nikt się nie ruszy by demko obejrzeć. Rozumiem dać bana bez ss kiedy ktoś leci na speed hacku lub kiedy centralnie mu się celownik buja , ale do wh nigdy w 100% pewny nie jesteś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Dobra czekaj spojrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 bez przesady ludzie! specjalnie oglądałem jak to gówno gra i dlatego też napisałem do niego, żeby wszedł i sprawdził... EWIDENTNIE BIEGAŁ ODPALONY - takie przypadki nie powinny być umarzane jeśli banujący jest pewien swojej decyzji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 To było na ak_fun to demko co dał Zinbo ? Jaki nick miał ten typ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pawel ale na de_dust tez gral calego nie obejrzalem ale na fun 2 akcje podejrzane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Na funie nie zauważyłem nic podejrzanego (co więcej przez całą mapę zabił dwie osoby), pokaż to demo z dusta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 http://hltv.1shot1ki...de_dust.dem.zip dlatego napisałem tylko 2 akcje takie dziwne ale nic specjalnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Po to sie robi wlasnie screeny, wedlug mnie powinniscie dac mu UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Po to sie robi wlasnie screeny, wedlug mnie powinniscie dac mu UB. i wlasnie dlatego biega tyle odpalonych pedalow.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ej kurwa, albo ja jestem przyjebany no albo wy, jogurt, obejrzyj demko z ak funa i dusta i pokaż mi chociaż jedną ciut podejrzaną akcje bo nawet takiej nie widziałem, po 10 minutach koleś ma staty 3 na 9 ledwo coś zabija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 No ja też jestem tego samego zdania ale yogurt musi coś napisać chociaż nijak to ma się do sprawy . Jogurtowy, najpierw obejrzyj demko potem się wypowiadaj bo takie puste zdania odbijają się echem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 ja pierdole, a jak bede pewien, ze cycki jada na wh bo dostalem skana przez skrzynke to tez mam wjebac perma bez ss? Rozumiem dać bana bez ss kiedy ktoś leci na speed hacku lub kiedy centralnie mu się celownik buja , ale do wh nigdy w 100% pewny nie jesteś. Pod powyzszym tekstem podpisuje sie rekami i nogami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts