qen Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Proponuje, aby wgrać na serwer liste banów z BlackListed. Pozowli to wyelimonować kilka serwerówch 'hajtów', którzy otwierają ze zbanowanym steamem statsami 40:7 a admini nic z tym nie robia, bo niby wchodzi od jakiegoś czasu. Trudno jest mi uwierzyć, że koleś, który na profilu ESLowym jest zerem, bija go kolesie z top 2000 a na serwerze jest taki twardy. Naprawde wgranie tej listy banów by co nieco oczyściło serwer z takich smieci i admini by mieli troche mniej roboty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Było kilka razy, ja popieram ale był jakiś powód ,którego nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ktoś pisał ,że BL się sprzedało (bodajże) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Jak to sprzedało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Zapłacisz to administracja ne patrzy na demko tylko banuje. Płacisz za rejestracje aby prosić o UB to otrzymujesz UB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Kumam mimo to nadal jestem za tym, aby to wprowadzic. Pomyslmy logicznie.. kto by placil za ub, zeby moc pograc na takiej zwyczajnej 'wiejskiej chacie' albo zeby kogos zbanowali. Juz lepiej nowego steama kupic. Szkoda zachodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 zwyczajnej 'wiejskiej chacie' ja C dam zwyczajna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOGURTOWY Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 pomysł jak najbardziej na tak. zwyczajnej 'wiejskiej chacie' sorry, ale to najbardziej jebnięta serwerownia na jakiej w życiu grałem... warn się należy za takie chore spostrzeżenie. Anthony Hopkins 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Gdy to pisalem domyslalem sie, ze moga sie fanboye przczepic o to 'zwyczajna zwykla chate' ale naprawde nie mialem nic zlosliwego na mysli. Podoba mi sie ta serwerownia i nic do niej nie mam. takze sorry tam jezeli kogos urazilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ale słuchaj jeśli obraziłeś dmg to akurat bardzo dobrze YOGURTOWY 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 pograc na takiej zwyczajnej 'wiejskiej chacie' albo zeby kogos zbanowali Tu nie chodzi o publiki a ligi esle itd. Kilak powodowa dlaczego na nie: - Gorsza praca serwera - Baza banow wczytywana co zmiane mapy = +jakiś czas do przeładowania map itd. - Często zbanowane nie winne osoby - Utrata osób przez w/w 2 pkt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ale słuchaj jeśli obraziłeś dmg to akurat bardzo dobrze gryź me pięty, bądź przeklęty ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qen Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Tu nie chodzi o publiki a ligi esle itd. Kilak powodowa dlaczego na nie: - Gorsza praca serwera - Baza banow wczytywana co zmiane mapy = +jakiś czas do przeładowania map itd. - Często zbanowane nie winne osoby - Utrata osób przez w/w 2 pkt -2kb wiecej do wczytania? masakra.. - zaden argument -Gdyby byly niewinne to by nie dostaly bana na BL. Watpie, aby takie osoby graly fair play na FFA. Sam gdybym mial bana to bym ciskal na wh kiedy tylko by sie dalo... bardzo latwo jest to ukryc. -smieci nie potrzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 - Gorsza praca serwera - Baza banow wczytywana co zmiane mapy = +jakiś czas do przeładowania map itd. To był ten powód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glutex Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Odkopię. Nie wiem, czy ta "gorsza praca serwera" aż tak się przekłada na komfort graczy. Dzisiaj (a dokładnie przed chwilą) biegało czterech frajerów zbanowanych na BL'u, AC i ESL (na jakichś pietnastu grających). Wątpię aby kogokolwiek bawiła gra, gdy co chwilę dostaje "banie z dupy" na lepszej pracy serwera, bo mi osobiście by nie przeszkadzało poczekac trochę dłużej, a grać przynajmniej z prawdziwymi graczami a nie z niedorozwojami na cheatach... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts