KoBeR Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Wjechało dwóch na 4fun4ever ( zinbo i Userek ) na soccer-a gdzie większość ludzi zarządała zmiany mapy a nie dało się jej zmienić przez vote bo serwer jest spierdolony , po zmianie mapy na inna ( scouty ) ci zmienili ja na soccera , i tak w kolo az polecialy bany - wejdą raz na miesiąc na 4fun i robią co chcą. nosz kurwa ?? i to jeszcze Kicki i Bany wala za damski chuj i z ryjem do ludzi. Pierdole jak tacy ludzie maja mieć admina... iloraz inteligencji u obydwu nie przewyższył rozmiaru mojego buta... ogarnijcie tych pacjentów !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 tłumany jebane, od kiedy jest mówione , ze zmiana mapy = VOTE - jak ludzie zagłosują tak bedzie - a nie kazdy chciał zmiany wiec pysk. trzymaj sie zasad to bedzie wszystko OK. edit. graj pod swoim nickiem gamoniu to po pierwsze , a po drugie pisz poprawnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Słucham gdzie te kicky i bany? Tak jak Ursek wyżej napisał była grana dana mapa. To graj ją do końca tym bardziej, że ludzie wchodzą. Czasami wejdę, że zagrać jakąś mapę, której na 4fun nie ma. Po trzecie nie porównuj swojego ilorazu do naszych bo my się umywamy przy tobie. Skargę to pisz w innym dziale na tym serwerze się to nie wydarzyło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 wydarzyło się na 4fun , ale serwer jest spierdolony i nie da się zrobić normalnego vote na zmianę map. co do ilorazu to prawda ze się do mnie nie umywacie a tu pisze bo na 4ever nawet nikt was nie kojarzy. a ze z ryjem wyjechaliście do wszystkich a w szczególności userek to potwierdzi każdy kto w tym momencie grał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 ale czy ktos kurwa przeczy? wyjechalem z ryjem bo nie robisz vote, a zmieniasz mape. nie kojarzysz, bo jestes jeszcze młode gówno na serverze, ktore powinno nabyć odrobiny informacji. poza tym nie ten dział gamoniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 hahaha , dobre . cool story bro. wydarzyło się na 4fun , ale serwer jest spierdolony i nie da się zrobić normalnego vote na zmianę map. co do ilorazu to prawda ze się do mnie nie umywacie a tu pisze bo na 4ever nawet nikt was nie kojarzy. a ze z ryjem wyjechaliście do wszystkich a w szczególności userek to potwierdzi każdy kto w tym momencie grał. czytaj a nie oglądaj obrazki .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 a imbecylu vote to tylko konsolą mozna zrobic? jakos nie słyszałem by ludzie domagali sie zmiany, raptem jedna osoba darła ryj "ak fun , ak fun" sztuka improwizacji i kreatywnosci tez widze u ciebie zalega. płacz dalej o kicka i 5 minut za dwukrotną zmiane mapy. temat o dupe potłuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 amx jest praktycznie wyłączony poza kilkoma funkcjami , vote przez konsole jest na 8 map i to jakiś zjebanych bo jak powtarzam serwer nie działa jak powinien , ale nie zmienia to faktu ze masz wchodzić sobie gdzie chcesz i robić co chcesz ! w dupie cie mam bo i tak zniknęliście z serwera po 2 minutach i mapa wróciła na scouty , a jak masz ochotę pobiegać z nożem za piłka to jedz na EURO lub wyjdź czasem na dwór pokopać. a imbecyli to możesz na podwórku wśród swoich kolegów dresów poszukać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ja jeszcze znam taką komendę jak amx_votemap ... Ty nie? nie ma tylko 8 map. Po drugie jakoś nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w głupią dyskusję i sprzeczki bo sam siebie ośmieszasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted May 30, 2012 Author Report Share Posted May 30, 2012 Nie bądź smieszny chłopczyku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Skąd masz zdjęcie mojego konia/osła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts