Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Skarga the s[t]

Recommended Posts

Kto wkurwił: the s[t] aka bezmózgie yeti !

Czym wkurwił: ban na 3 h bez użycia mózgu

Okoliczności wkurwienia: Gralem na d2 a niejaki pizdogłowy gracz "gfh" napierdala mnie dwie rundy specjalnie do 7 hp, poniewaz jego mała mózgownica i skill nie wydala na tyle zeby wyjsc na plus,.....wiec tak jak przystało na swoista kulture serwera zwyzywałem jebanego chuja. A ten pajac dał mi bana :O Gdzie Ty kurwa masz mozg zjebie ? dobra czaje,masz jakis problem do mnie choc pizdo ni chuja nie wiem nawet kim jestes : O i staram sie zrozumiec, ze wyzebrales kase na admina od mamy i teraz starasz sie pokazac jaki to kurwa nie jestes fajny ! Zal mi CIe w chuj rudy gowniarzu ;O

Konczac pointa...http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/c8fe93256f3aabff1f03f139797bc187.jpg?1338354068

Coz, Dzon zawsze byl ciekwym graczem na serwie. S[t] napisz pan cos. Dzon, niepotrzebne te bezmozgie kurwy, lajzy bez skilla etc. w skardze. Troche szacunku do admina, bo mimo ze nowy to placi za swoja prace ...... Kazdy moze miec zly dzien.

Zobaczmy co ma admin do powiedzenia.

No to tak, łajzo zajebana za te bluzgi jeszcze Ci kurwo powinni na tydzień wyjebać, a dostałeś bana za obraze osób trzecich(na normalne obelgi nawet nie reagowałem)dopiero jak zacząłeś lecieć mu po matuli, powiedziałem Ci raz bacz na słowa jekłeś coś i dalej leciałeś po matuli, a co do skilla odezwał sie typ co otwiera raz na tydzień stoji Ci jak otwierasz? Gównem jesteś, byłeś, bedziesz popłacz dalej może Ci coś to da, a co do twojego bana głupia kurwo jestem za przedłużeniem, troche pokory.

Jeszcze masz czelność gównie pisać na mnie skargi jak nawet głupia pało nie wiesz za co bana dostałeś, żałosny jesteś typie, ten twój defekt motyla też jest troche z dupy wzięty..

Brakuje Ci pokory bez jądrowy kiepie, Nie nauczyli w domu? My Cie nauczymy, mam więcej mózgu niż ty tej jebanej dekturki w głowie, a i jeszcze jedno słowo na jakaś matke a przysięgam Ci że już będziesz inaczej pisać, pruj japą dalej bo tylko tyle umiesz, zresztą na servie też tylko płakać umiesz a najgorsze jest to że gorszego gówna nie widziałem :/..

Dobrze wiem jaki ma klimat Wiejska-Chata ale nikt nie ma prawa lecieć po czyjeś matuli a wiedz za to dostałeś bana i żryj gruz jebany glucie ;].

A jak dalej nie wiesz za co dostałeś bana to pierdolnij barana w sciane może coś Ci pomoże ;].

Pozdróweczki.

Powiem Ci tyle sram na Ciebie i na Twoja matke skoro tak Cie to boli :O i co mi kurwa zrobisz jebana wychudzona ruda szmato ? bana mi dasz? gram na tym serwie dluzej niz ty masz lat i otwieram czesciej niz Ty zjebana pizdo...wiec muruj dupsko! Co do wykształcenia to najpierw zdaj mature tępa szczoto a pozniej mozesz sie wypowiadac gowniarzu jebany bo w tym temacie Cie akurat zjadam.

To ze twoj kumpel napierdalal po mnie pare rund to nie widziales, taa ? Jebana nieobiektywna suka z Ciebie wiec sie pierdol!

A co do przedluzenia Bana to chyba Ci staje jak dajesz bana zakompleksiony gowniarzu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.