sasik27 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Imie: Bartek Wiek: 17 Nick w cs'e: sasik4 Nick STEAM: sasik4 Ile grasz na serwerach wch? : Od kliku tygodniu , tyle ile mogę to gram a gram sporo :-D Średnio godzin? : Nie liczę . Zajęcia: Szkoła Miałem admina? : Tak Gdzie? : w tf na isko . Umiejętności : Uczę się tego 'fachu' , ale z pewnością to co mogę to pomogę . aaa i potrafię grać w tf :-D Co mogę zaproponować? : Jeśli dostanę prawo , mogę zapewnić miłą atmosferę na serwerze , bez żadnych zbędnych pisków ... Dlaczego ja? : Dlaczego ? Będę dobrym i uprzejmym adminem , którego wszyscy polubią ! ^^ Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Postaram się ^^ Linki do 10 reklam: 1.Najzabawniejsza reklama świata. - YouTube 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Nowa reklama Netii 2011 - Dzieci i Dorośli - Telewizja Osobista - YouTube Pozdrawiam Sasik ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Reklamy obowiązkowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Bez reklam nie rozpatrywane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Haha co za reklamy już widać po tym co robisz że sie na admina nie nadajesz na Nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ziomex to serwer tf2 ;f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Wiem widzę ale powiedz mi co to za podanko a na TF2 też trochę gram ale rzadko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ale wgl wtf? Co to za reklamy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik27 Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Tej jest napisane jakie mają być reklamy ? NIE , więc w czym problem a to , że nie dodałem idiotycznych reklam nie oznacza , że nie nadaję się na admina więc ... Nie widzę problemu jest 10 i o to chodziło , prawda ? ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Jaja sobie robisz? Tak wgl. na NIE, 3 posty, nie zn am gościa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik27 Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Nie będę z Tobą dyskutował , bo nie ma to najmniejszego sensu jak widzę ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Ale to jest chyba logiczne że mają być reklamy serwerowni? Reklamy nie są idiotyczne bo czasami przyciągają nowych ludzi na serwa... Jak nie wiesz jak zrobić reklamy to napisz do mnie na PW to Ci napisze ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 UP@ Ja pierdolę. Wypowiedz się ktoś z TF2 albo ograniczcie niektórym dostęp do for ,bo tu tylko spam ,że bez reklam, są reklamy. Jeżeli brakuje adminów ,a będzie wspomagał serwer to czemu nie. UP@ Ja pierdolę. x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik27 Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 Nicee ^^ . Pierwszy problem , bo nie dodałem reklam ... Drugi , że są złe :-/ . nie wiem do czego są potrzebne reklamy w podaniu takim ale ok , dodałem takie jakie uważałem , a z tego co widziałem we wcześniejszych podaniach ich nie było , a jeśli były to idiotyczne i nie związane z serwerem . ;] . Chcę tylko POMÓC ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Dobre reklamy dał o co wam chodzi. ❤ DMG 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 j/w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Jestem neutralny. Nie bardzo kojarzę, ale jeśli ktoś inny z TF2 poprze, to nie widzę problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
l u Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja jestem na tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Kojarze. Często na servie Jestem na tak:) Ale i tak przegrasz ze mną na snajperki : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik27 Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Kojarze. Często na servie Jestem na tak:) Ale i tak przegrasz ze mną na snajperki : D Nie masz szans ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Pojedynek? >:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyniol Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 czesto widywany na serwerze, chce pomagac dalbym mu szanse PS DMG dobrze napisales kilka postow temu po co sie udzielaja ludzie co i tak nic nie wnosza w temat? :-) PS2 forma schematu podania zachowana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik27 Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Nie myślcie sobie , że jestem upierdliwy ^^ ale kiedy dowiem się czegokolwiek od jakiejś kompetentnej osoby ?; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ aft3r Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Skoro większość jest na tak, to nie widzę przeszkód. Podeślij mi swoje steamid, to dodam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts