Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Sasik ^^^

sasik27
 Share

Recommended Posts

Imie: Bartek

Nick w cs'e: sasik4

Nick STEAM: sasik4

Ile grasz na serwerach wch? : Od kliku tygodniu , tyle ile mogę to gram a gram sporo :-D

Średnio godzin? : Nie liczę .

Zajęcia: Szkoła

Miałem admina? : Tak

Gdzie? : w tf na isko .

Umiejętności : Uczę się tego 'fachu' , ale z pewnością to co mogę to pomogę . aaa i potrafię grać w tf :-D

Co mogę zaproponować? : Jeśli dostanę prawo , mogę zapewnić miłą atmosferę na serwerze , bez żadnych zbędnych pisków ...

Dlaczego ja? : Dlaczego ? Będę dobrym i uprzejmym adminem , którego wszyscy polubią ! ^^

Czy będę uiszczał składkę [8-10 pln miesięcznie] ?: Postaram się ^^

Linki do 10 reklam:

1.Najzabawniejsza reklama świata. - YouTube

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Nowa reklama Netii 2011 - Dzieci i Dorośli - Telewizja Osobista - YouTube

Pozdrawiam Sasik ^^

Tej jest napisane jakie mają być reklamy ? NIE , więc w czym problem a to , że nie dodałem idiotycznych reklam nie oznacza , że nie nadaję się na admina więc ... Nie widzę problemu jest 10 i o to chodziło , prawda ? ;]

UP@ Ja pierdolę.

Wypowiedz się ktoś z TF2 albo ograniczcie niektórym dostęp do for ,bo tu tylko spam ,że bez reklam, są reklamy. Jeżeli brakuje adminów ,a będzie wspomagał serwer to czemu nie.

UP@ Ja pierdolę. x2

Nicee ^^ . Pierwszy problem , bo nie dodałem reklam ... Drugi , że są złe :-/ . nie wiem do czego są potrzebne reklamy w podaniu takim ale ok , dodałem takie jakie uważałem , a z tego co widziałem we wcześniejszych podaniach ich nie było , a jeśli były to idiotyczne i nie związane z serwerem . ;] . Chcę tylko POMÓC ^^