Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Jak jak zwykle ban za free :D no ale coż nie ma to jak płaczący admin :)

Recommended Posts

http://hostuje.net/f...3c4b3b4395621ee

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Jigsaw

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl

[AMXBans] Powod: ' "wstaw screeny na www.forum.wiejska-chata.pl '

[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17537862'

[AMXBans] Twoje IP: '87.250.176.36'

[AMXBans] ===============================================

** moje IP: "87.250.176.36" | SteamID:

DZIĘKUJE I WSZYSTKO W TYM TEMACIE JAK NIE UMIECIE KORZYSTAĆ CO NIEKTÓRZY Z ADMINÓW TO TEGO NIE RÓBCIE, BO KTOŚ GRA LEPIEJ OD WAS I OD RAZU PŁACZ :)

Według mnie masz wh a nawet jestem tego pewien.

Dwa razy mnie zabiłeś przez ścianę , zawsze w innym miejscu i w trakcie rundy. :)

Stojąc w miejscu specjalnie tylko patrzyłem czy akurat zaczniesz mierzyć we mnie przez ścianę a w takie cuda niewidy nie uwierzę ,że się "przytrafiło".

Do tego zaraz już mnie wyśmiewałeś ,że mam nawet na Ciebie nie patrzyć bo i tak jesteś czysty. Ciekawe skąd to wiedziałeś. Jeśli będzie można uzyskać demko wrzucam ten Twój skill na anticheat.pl

Pozdrawiam,

człowieku kup sobie słuchawki to dużo daje i zacznij myśleć :) (czyt. nie obrażając Cię) a tak wgl tak jest zawsze że jak ktoś u was na serwie dobrze gra to odrazu sprawdzacie ja grałem dobrze i wiedziałem że bedziesz mnie sprawdzał jak już wszedłeś na specta :) i chyba logiczne ze jak zabijasz z pochy kolesia z mojej drużyny to 50% jest szans że bedziesz szedł na kwadrat i skanowałem a że weszło to już inna sprawa :) czemu ty tak płaczesz i nie możesz uwierzyć ze ktoś myśli podczas gry i dobrze gra czy to takie trudne :) ja nie mam zamiaru sie napinać przez neta bo nie o to chodzi :) ale wkurwia mnie takie coś ;P bo jak dobrze gram to dorazu wstaw screeny hehehe no proszę was co to ma być....

no to wstawiłem screeny i dawaj un bana :)

jeden już mi kiedyś dał bana i się mocno zdziwił hahah

nie wiem ile ty masz lat ale zachowujesz się jak 15 letni dzieciak :) hehehe gram w Cs w chuj czasu i wiem dobrze jak się zachowują normalni admini, rozumiem każdy może mieć watpliwości i wtedy wstawia się screeny i po sprawie a ty kurwa jakieś dochodzenia robisz typie hahaha ;P

niektórzy z was nawet nie potrafią logicznie myśleć a ty jesteś tego przykładem bo tak sie zachowujesz :D ja nie bawie się w jakieś wh lub aim ;P co to za przyjemność grać na wh ;P no proszę Cię typie nie rozbrajaj ludzi...

Zważaj na słowa szczeniaku bo jak miałem 15 lat to Ty na gówno mówiłeś keczup.

Najpierw mnie zabiłeś przez ścianę ( w sumie mnie i kogoś z TT) następnie wszedłem na specta a Ty zacząłeś się już tłumaczyć i jakoś tak ... ci skill uciekł, pewnie słuchawki zdjąłeś.

Też gram szmat czasu w cs-a a twoje śmieszne tłumaczenie mnie nie przekonuje.

Będzie demko to wrzucę na anticheat.pl natomiast jeżeli nie to wówczas dostaniesz UB .

szczeniaku hahaha ;P typie nie napinaj tak przez neta i wyluzuj ja tylko mowie prawdę o tym co ty robisz i jak płaczesz :D hehe dla mnie to jest śmieszne i tyle ;P 2k7 i bym napierdalał na wh hahahahaha no proszę :D i nie myśl sobie że rozmawiasz z jakimś gówniarzem bo zapewniam Cię tak nie jest :)

Demka raczej nie będzie bo coś się zjebało.

W każdym bądź razie według mnie gracz był odpalony.

Dajcie mu UB a na przyszłość radzę ci byś nie spotkał kogoś kto z premedytacją wlepi ci bana bez ss bo wedle tego co obecnie przeżywasz to ów momentem zmoczysz sobie majtki.

Pozdrawiam,

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.