Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Cieszymy się

W każdym temacie dorzucasz niepotrzebnie swoje 3 grosze a następnie krytykujesz innych ,że robią to samo.

Wiesz jak to się nazywa?

Hipokryzja.

Zanim miałeś admina to tak się nie spinałeś i nie cwaniaczyłeś. Widać palma Ci odbija.

zgadzam się z JAśnie Panem sam miałem pisać skargę na kramarq cały czas pisze na swój Nick Razor To Ciota I ma Małego to mnie wku.... nie mogę go zbanować bo idiota ma neostrade sam mnie kickuje itp mam dość na początku był spoko tera mu odbija !!!

a gdy opiekun wbija na serv to udaje ze nic nie zrobił

znowu serv nie otpowiada a reset miał byc Przecieszyn o godzinie 20

pszeciesz*

nie mogę go zbanować bo idiota ma neostrade sam mnie kickuje itp mam dość na początku był spoko tera mu odbija !!!

Ustawiłem taki nick 1 raz, co z tego że mam neostradę? Ja cię nigdy nie kikuję, a to że boisz się dać mi bana, nie moja wina. Ty chciałeś pisać skargę - hahah, nie ogarniasz admina, jak wchozę na innym nicku, żeby zobaczyć co robisz, to za byle słowo "ciota" kikujesz, i dajesz bany na 30 min. Jak tak dotkliwie cię rani słowo "ciota" nie wnikam, ale to nie moja sprawa.

hahaha nikomu nie dałem bana na 30m min z powodu ze napisał do mnie ciota ogar dałem kicka ale koleś sobie zaczynał powiedział ze jestem ciota itp wkurwiał mnie miałem prawo dać mu nawet bana

zapomnijmy o sprawie ale juz więcej nie dawaj na nicku razor to ciotai tp

po piersze ja sie nie boje tb dac bana

Reinstalacja serwera to nie jest hop-siup. Ziomex nawrzucal map ktore sa niekompletne (brakuje modeli) i wywala serwer...

Ja na chwile obecna mam sesje egzaminacyjna na 2 uczelniach i absolutnie nie mam czasu sie tym zajac. Mozecie poprosic emteka, jest po maturze wiec bedzie mial wiecej czasu.

Zrobcie kompletna liste map ktore trzeba wrzucic na serwer w liczbie 25 sztuk max.

Za 4 tygodnie bede stawial serwer i postaram sie zeby byl nie tylko stabilny ale zawieral unikatowe modyfikacje. Teraz jednak nie jestem w stanie nic zrobic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.