Enzu Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Yo. Sytuacja wygląda tak: gramy mapę awp4one. Admin (Pure Evil) chyba ma zły dzień bo wjebał mi bana na 1h za raszowanie, bez zadnego ostrzezenia. Mam zastrzeżenia, ponieważ w regulaminie nic pisze o tym aby nie można było raszowac ( w końcu 4fun). Rash zajebisty robilem bo staty miałem az 5:9. Do pure: jak Ci się nie podoba to idź na tp tam masz strefy raszu. Nie po to wchodzę na 4fun żebyś mnie ograniczał. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 nie bez ostrzeżenia tylko prosiłem przynajmniej 5 razy żeby nie raszowac jak jest mało ludzi , a ty dalej swoje o regulaminie - ale o przyjemności gry nie pomyślałeś ( jak się z CT wkurwiali ze gówno raszuje a nie z AWP ) . jak nie umiesz posługiwać się AWP to przejdź na inny serwer, wróć jak nie będzie już mapy AWP i po problemie a awp4one to nie India. tez pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 To jest 4fun kober więc co ty tutaj za głupoty opowiadasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 kupowanie broni tez na awp jest dozwolone ? nawet jezeli 4fun to jakies zasady trzeba miec , wszyscy byli przeciwni raszowaniu . i powód niejest z dupy jak by sie moglo wydawac bo widzialem gorsze powody w liscie banow tak wiec godzina odpoczynku wcale zle koledze nie zrobi. bo z tego co na serwerze sie dzialo to nikt nie biegal jak pojebnany i na nikogo nie narzekal jak na Enzo ze pograc nie idzie ( gracze - Ale typ, NobeQ , i kilku jeszcze ) , kazdy chcial postrzelac z AWP. i cóż za poświecenie żeby się specjalnie zarejestrować na skargę , aż i milo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enzu Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 Kurwa ale raszowałem ostro 1 typa zabiłem i od razu ban. Jeszcze sie odgrażałeś, że mi perma wpierdolisz po tym jak Ci powiedziałem że ide skarge pisać. Zaraz wbije na hltv i Ci udowodnie że jednego typa może zabiłem z glocka z wody! Kto na mnie narzekał? Jak cos to nie na mnie typie. A mi sie oberwało kurwa. Do H@ napiszcie moze zasade zeby nie raszowac na mapach awp bo bana mozna wyłapać :///// Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 to może od razu pościągać wszystkim PERMY bo przecież mieli WH dla zabawy a serwer jest 4FUN tak samo jak biegają ze skryptami na skok kucanie , czy AWP speed-shot przecież to tylko zabawa , jeżeli zabawa jednego nie bawi innych to zabawa to juz nie jest , nie zraszowales jednego typa bo kilka rund raszowales a ja wyraźnie prosiłem wraz z innymi żeby tego nie robić bo mało graczy jest na serwie i nikt z tego powodu nie byl zadowolony a jak ktoś mnie od kurw wyzwie tak jak to uczyniłeś to czasem powiem to i owo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enzu Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 SS: ImageShack� - Online Photo and Video Hosting staty 6:11 (wtedy dostałem bana) link hltv: http://hltv.1shot1ki...awp4one.dem.zip jak komus sie chce ogladac to prosze. Obejrzałem to demko i wiesz co zraszowałem 2 razy. Pewnie pomyliles sobie mnie z tym 2 typem co raszowal i mordowal ostro. Z tych 6 fragow to 4 z awp 2 z glocka. Pozdro #edit: między czitowaniem a raszowaniem jest roznica nieprawdaz?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Dla mnie sprawa jest prosta jak Ci się nie podoba to idź na tp tam masz strefy raszu. Nie po to wchodzę na 4fun żebyś mnie ograniczał. Co z tego że to tylko godzina, kiedyś będzie 3 godziny a potem tydzień, nie banujemy za raszowanie czy kampienie i koniec kropka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 powiem tak , bu hahahahah zawsze tak płaczecie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 sory mordo myślałem że chodzi o 4fun, to ja się nie wcinam, miłej kłótni Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 i tak juz po banie , doi zamknięcia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts