T1000 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Prosze o wyjasnienie tematu jestem uczciwym graczem i gram dla zabawy i zabicia wolnego czasu kupiłem legalna gre i nie naruszam zasad przestrzeganych na serverze !!!!! wiec mam prawo grać na jakim chce serverze !!!!! rządam wyjaśnienia tej sytuacji !!!!!!!! Wchodze na server gram dosłownie 30 sek , mam problem z rozdzielczością bo ciagle wywala mi C.S na małe okno i co wracam po ustawieniu wszytkiego i mam bana na zawsze. Wiecie co zastanówcie sie kim jest ten admin ^warka^ to zwykły gnojek , który ma mleko pod nosem , a już napewno nie zna sie na grze !!!!!!! więc czekam na przeprosiny i odblokowania mojego konta !!!! wywalajcie tych którzy faktycznie czitują You have been banned from this Server by Admin ^warka^. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : t1000 [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 47157863 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.9.175. jesli macie cos na mnie to czekam !!!! Jest cos takiego jak domniemanie niewinności nie masz dowodów nie masz prawa banować tym bardziej że ja gram FER !!!!!!! nie mam słów !!!! lubie wasz server i gram od dawna ale takie sytuacje rozwalaja mi serce kasujcie ten ban bo naprawde mnie wkurzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Zapewniam Cię że admin warka to na pewno nie gnojek, śmiało mogę stwierdzić że jest starszy od Ciebie. Co do bana nie wiem, przyjdzie warka to się wypowie, w między czasie możesz powiedzieć kiedy to było i jaka była mapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 masz jakiś problem ze sobą? wystarczy jeden wykrzyknik. kasujcie ten ban bo naprawde mnie wkurzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od rozkazywania to Ty tutaj nie jesteś. Opanuj emocje, wiem, może Ciebie obraziła ta sytuacja ale należałoby ją jakoś przetrwać. przyjdzie warka to się wypowie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Zapewniam Cię że admin warka to na pewno nie gnojek, śmiało mogę stwierdzić że jest starszy od Ciebie. Co do bana nie wiem, przyjdzie warka to się wypowie, w między czasie możesz powiedzieć kiedy to było i jaka była mapa. co do wieku tu bym sie spierał bo jestem 82 rocznik ! i akurat w dzien moich urodzin dostałem bana wiec ty tez wyluzuj czekam na wyjasnienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Ja wcale się nie denerwuje, wszystkiego najlepszego choć nieco spóźnione . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 e to Ty stary koń jesteś 100 lat na klate. Czekajmy na warke. http://forum.wiejska-chata.pl/topic/5154-ban-do-zdjecia/# zobacz to Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 a kto z nami nie wypije, niech go piorun trzaśnie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Jeden temat zamykam, do odbanowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts