Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

pewne zasady

KoBeR
 Share

Recommended Posts

wiem ze raszowanie nie jest zabronione ale może by wprowadzić ogólna zasadę zgodności co do raszu i kupowania broni na mapach AWP .

często zdarza się ze na mapach jak na przykład AWP4ONE że ludzie kupują bronie i napierdalają z np: z AK

tak samo jest na mapie AWP Ruins , nie żeby był to wielki problem ale przy ilości graczy np: 6 na serwerze gdzie 3 graczy mierzy z AWP i szuka terrorystów po kątach( dajmy na to ze mowa o CT ) , wjedzie jakiś baran na respa i napierdala z AK czy innego " gowna " niezwiazanego z mapa. nie mowie żeby wlaczyc zakaz kupowania na mapie bo nie wiem na ile jest to skomplikowane żeby usunąć tą opcje z mapy , ale dodac wstawke do regulaminu ze za obopólną zgoda graczy w czasie rzeczywistym na serwerze NIE KUPUJEMY BRONI INNEJ NIŻ WSKAZUJE NA TO RODZAJ MAPY.

a druga rzeczą jest raszowanie KTÓRE JUŻ NIE RAZ BYŁO PORUSZANE NA FORUM , nie mowie o zakazie całkowitym ale jeżeli jest mało graczy i wszyscy proszą o nie raszowanie na danej mapie to żeby nie raszowac ale musi za tym być większość ( można by robić VOTE na raszowanie podczas mapy ) jeżeli jest na mapie admin .

to takie proste wstawki ktore moze umila gre jak jest malo graczy i nie będzie płaczu jak ktos dostanie BANA na kilka chwil za to ze wkurwia pozostalych graczy.

no to na tyle , teraz możecie po mnie jechać :)

A ja jestem przeciw. Nigdy nie wybieram map awp bo nie lubie awp i jeżeli na danej mapie DA SIĘ kupić inne bronie to czemu tego zabraniać na 4funie? awp hajty a nie zabiją gostka który biegnie na środek kupić ak... nie denerwujcie się tylko zaakceptujcie to, że to 4fun i wszystkie chwyty są dozwolone... Zresztą macie przecież nawet w ukrytych obradach napisane, cytuję Adama:

Druga sprawa - uzywanie innych broni niz awp na mapach awp oraz kwestia raszowania.

A wiec MOŻNA. Po to sa te bronie, sam czesto raszuje bo niezbyt kreci mnie strzelanie tylko z magnum. To jest 4FUN wiec dozwolone sa rasze i korzystanie z wszelkich dobrodziejstw mapy.