KoBeR Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 wiem ze raszowanie nie jest zabronione ale może by wprowadzić ogólna zasadę zgodności co do raszu i kupowania broni na mapach AWP . często zdarza się ze na mapach jak na przykład AWP4ONE że ludzie kupują bronie i napierdalają z np: z AK tak samo jest na mapie AWP Ruins , nie żeby był to wielki problem ale przy ilości graczy np: 6 na serwerze gdzie 3 graczy mierzy z AWP i szuka terrorystów po kątach( dajmy na to ze mowa o CT ) , wjedzie jakiś baran na respa i napierdala z AK czy innego " gowna " niezwiazanego z mapa. nie mowie żeby wlaczyc zakaz kupowania na mapie bo nie wiem na ile jest to skomplikowane żeby usunąć tą opcje z mapy , ale dodac wstawke do regulaminu ze za obopólną zgoda graczy w czasie rzeczywistym na serwerze NIE KUPUJEMY BRONI INNEJ NIŻ WSKAZUJE NA TO RODZAJ MAPY. a druga rzeczą jest raszowanie KTÓRE JUŻ NIE RAZ BYŁO PORUSZANE NA FORUM , nie mowie o zakazie całkowitym ale jeżeli jest mało graczy i wszyscy proszą o nie raszowanie na danej mapie to żeby nie raszowac ale musi za tym być większość ( można by robić VOTE na raszowanie podczas mapy ) jeżeli jest na mapie admin . to takie proste wstawki ktore moze umila gre jak jest malo graczy i nie będzie płaczu jak ktos dostanie BANA na kilka chwil za to ze wkurwia pozostalych graczy. no to na tyle , teraz możecie po mnie jechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Dobrze gada tylko kary za to nie jakieś długie od upomnienia do 1h powiedzmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 mimo, że to 4fun popieram Kobera, bo poco niepotrzebnie się denerwować? Jak nie dociera dać delikwentowi bana na 10minut i po krzyku [tylko żeby nie miał podkładki, że w regulaminie nie ma nic o tym] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 dlatego trzeba zrobić "aneks" żeby później nie płakali na forum ze bana z dupy dostali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 A ja jestem przeciw. Nigdy nie wybieram map awp bo nie lubie awp i jeżeli na danej mapie DA SIĘ kupić inne bronie to czemu tego zabraniać na 4funie? awp hajty a nie zabiją gostka który biegnie na środek kupić ak... nie denerwujcie się tylko zaakceptujcie to, że to 4fun i wszystkie chwyty są dozwolone... Zresztą macie przecież nawet w ukrytych obradach napisane, cytuję Adama: Druga sprawa - uzywanie innych broni niz awp na mapach awp oraz kwestia raszowania. A wiec MOŻNA. Po to sa te bronie, sam czesto raszuje bo niezbyt kreci mnie strzelanie tylko z magnum. To jest 4FUN wiec dozwolone sa rasze i korzystanie z wszelkich dobrodziejstw mapy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 kto ty jesteś ? bo ma 4 funie cie jeszcze nie widziałem ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs// Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Grałem tam zanim jeszcze miałeś admina, teraz wpadam od czasu do czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 rejestrowany 30 grudnia 2001 - a świstak siedzi i zawija w te male sreberka... daj sie wypowiedzieć tym co graja ma 4 funie bez urazy i nara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Na 4funie na awp4one nie można kupować broni wyłączone to jest i na innych takich mapach więc myślę że nie będzie problemu wyłączyć to też na 4everze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 jak zawsze pomocny cycu to kto zrobi aneks i usunie kupowanie broni ? i jak, przejdzie to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoZo Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 dobrze mowi, polac mu ! ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 A mi to w sumie jest obojetne. Slabiaki kupuja i sie ciesza, ze fragi maja ;O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts