Legio Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 no to tak kurwa dostalem bana chuj go wie za co i mnie to zacyzna wqrwiac jak dzieci neo jak KpR i bathory dostaja adma: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by admin KpR [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'bo mialem powody i widzialem jego pysk ?,oooo' [AMXBANS] Length: '5 minutes' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: '80.48.112.24' [AMXBANS] ======================================= POwod taki ze Cie jade na kazdej mapie i w kazdej rundzie? nie podoba sie ze tu jestem to za przeproszeniem WYPIERDALAJ i nie wracaj dzieciaku jebany kurwa ban za chuj wie co. Wg mnie powinien stracic admina moze to na 5min ale dawanie bana za fragi to juz kurwa przegiecie! :-x :-x :-x :-x :-x :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 BUAHAHAHAHAHAH I JEST SKARGA. Po 1 , nigdy mnie nie zabiles ani kopra wiec stul pysk smarku zajebany. Po 2, sam chciales bana, bo mowiles ze porozmawiasz z virusem i on mi admina zabierze. Po 3, chyba cie Virus nie wysluchal, "dzieciaku" Po 4, Sam wypierdalaj... Misiu sie zgodzi na przedluzenie. Po 5, Nie za fragi tylko powĂłd masz wyzej wymieniony. Po 6, :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ JUVE Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 koper to 0 a Koper jest lepszy niÂż Fibak hahahaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 legio morda spierrdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 legio ty grasz jak bot i samjestes zerem ciagle kazdemu probujesz jechac i jeszcze ci sie nie udalo a jak ktos cie" obrazi" to od razu ze skarga lecisz. Idz mamie powiedz ze cie kpr zbanowal i zeby go zbila. ogarnij dzieciaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Rzotkiewa japa, bo chuja wiesz, wiem, Âże czasem jest wkurwiajÂ?cy, wywyÂższa sie swojÂ? "znajomoÂ?ciÂ?" adminĂłw. A Ty, Legio dostaÂłbyÂ? od kopra, Âże chuj. Polecam: skoĂ?czyĂ? pÂłacz, przeprosiĂ?, zmieniĂ? siĂŞ, zapomnieĂ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
variant Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Widzisz koper na co ci to bylo :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts