Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Głupia kurwa ZaMoCnO

N3oN
 Share

Recommended Posts

Co to kurestwo sobie wyobraża? 4Ever jest tylko dla tego zjebanego skurwysyna? Nie będzie mnie kurwa dziwka banowała co chwile na 5minut po wejściu jak człowiek chce sobie pograć pierdolone awp... Ma władze i mu odpierdala?

Niepotrzebnie? Patrze na wch 4fun i o tej już godzinie tylko hltv zostało... Potem patrze jest 5 osob 4 +hltv na 4ever... No i wchodze i ledwo co ,nawet nie zacząłem strzelać z awp kick. Potem next kick i w końcu ban. Fakt faktem głupie pierwsze 5minut ,ale człowiek chce sobie o tej godzinie wejść i pograć... Potem po 5min. wchodze i kolejny ban... No to sie wkurwiłem i napisałem bo kurwa debilowi władza odpierdala...

i nie pierdolcie ,że jesteście z 4evera bo macie admina z rejestracją 2k11 i sie znacie...

Powiem Ci choć to i tak gówno pomoże ,że nie mam go w znajomych na steam ,a jak wchodziłem żeby zobaczyć to była Madzia jakiś r! i ktoś jeszcze. Musisz to jakoś sprawdzić bo nie miałem czasu nawet wpisać status zeby ściągnąć ich id.

to jest PW , juz wcześniej była skarga na niego ze się slapuje na 1hp i zabieraliście mu flagi , teraz praktycznie go nie widać , raz na miesiąc wejdzie ale z całym szacunkiem zabrałbym mu admina bo się nie wykazuje a jak widać tez trochę palma odbiła.

zdegradować i zalać betonem ...

Nie pierwsza taka sytuacja, przy mnie wielokrotnie wywalal ludzi za "nieposluszenstwo" po czym chcial juz ich banowac.

Tylko z racji tego ze bylem wtedy i mam troszke dluzszy staz na wiejskiej to uteperowalem go :P

Pomijajac to co wczesniej pisalem.

Malo gra, jak wchodzi wydaje mu sie ze jest hmm... bogiem?!

Kazda odzywka do niego ze strony zwyklego gracza konczy sie grozba,kickiem lub banem