N3oN Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Co to kurestwo sobie wyobraża? 4Ever jest tylko dla tego zjebanego skurwysyna? Nie będzie mnie kurwa dziwka banowała co chwile na 5minut po wejściu jak człowiek chce sobie pograć pierdolone awp... Ma władze i mu odpierdala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 napisz dokładnie o co chodzi, przedstaw sytuacje, a nie spinasz niepotrzebnie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Niepotrzebnie? Patrze na wch 4fun i o tej już godzinie tylko hltv zostało... Potem patrze jest 5 osob 4 +hltv na 4ever... No i wchodze i ledwo co ,nawet nie zacząłem strzelać z awp kick. Potem next kick i w końcu ban. Fakt faktem głupie pierwsze 5minut ,ale człowiek chce sobie o tej godzinie wejść i pograć... Potem po 5min. wchodze i kolejny ban... No to sie wkurwiłem i napisałem bo kurwa debilowi władza odpierdala... i nie pierdolcie ,że jesteście z 4evera bo macie admina z rejestracją 2k11 i sie znacie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Zamocno kto to ? Przyznam ze gram czasami na 4ever i widzialem jakiegos nowego admina ale mial inny nick i podobnie pierdolniety jak mowi neon. Grozil mi banem za to ze do madzi cos gadam a jego olewa. No to musicie go skarcic za takie zachowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Banujecie mi neona ? O Wy kurwa.. Pizdojeb jakiś ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 dowiem sie kto to czy musze logi sciagac? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Powiem Ci choć to i tak gówno pomoże ,że nie mam go w znajomych na steam ,a jak wchodziłem żeby zobaczyć to była Madzia jakiś r! i ktoś jeszcze. Musisz to jakoś sprawdzić bo nie miałem czasu nawet wpisać status zeby ściągnąć ich id. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/topic/4471-pw/ to jest pw... tu masz link do mojej skargi na niego a w tym poscie też jest adres do jego steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Nie no to kurwa ja wnioskuję zabraniem admina ,bo widzę chciał sam sobie z kolegami zagrać, pewnie wiecej ludzi na tym ucierpiało tylko nie złożyli skargi. wyjebać go na zbity ryj. ✪ Tytanowy Janusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 to jest PW , juz wcześniej była skarga na niego ze się slapuje na 1hp i zabieraliście mu flagi , teraz praktycznie go nie widać , raz na miesiąc wejdzie ale z całym szacunkiem zabrałbym mu admina bo się nie wykazuje a jak widać tez trochę palma odbiła. zdegradować i zalać betonem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 zachowanie jakie na admina nie przystało, chyba pożegnamy pana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/topic/5164-admin-pw/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Moze bez betonu, ale wyjebac go z zielonych mozna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozze Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Nie pierwsza taka sytuacja, przy mnie wielokrotnie wywalal ludzi za "nieposluszenstwo" po czym chcial juz ich banowac. Tylko z racji tego ze bylem wtedy i mam troszke dluzszy staz na wiejskiej to uteperowalem go Pomijajac to co wczesniej pisalem. Malo gra, jak wchodzi wydaje mu sie ze jest hmm... bogiem?! Kazda odzywka do niego ze strony zwyklego gracza konczy sie grozba,kickiem lub banem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 to co zalany już jest czy jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ja nie mogę wyrzucać graczy ze stanowiska admina, zrobiłęm ankietę i na podstawie waszych spostrzeżeń Virus wydupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts