.............. Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Jigsaw. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 59 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : dRaKe [AMXBans] Powod : ' odpocznij ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19913727 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.227.70.178 ' [AMXBans] ======================================= jebany leszcz wchodzi na serwer poczym zaczyna mnie wyzywac bic tk pokazywac jaki on to jest dobry bo ma admina i zgrywa wazniaka dawajac mute slay itp poczym wchodze na serwer do 2 druzyny i dostaje bana na 3h od tego niedojebanego przez krowe cfela swiadkiem byl admin axei i alkopo widzieli to i prosze o odebranie temu frajerowi admina bo dziecko zaduzo sobie pozwala a Jigsaw jak takis kurwa madry w ryju przez kabelek to daj mi adres twoj ;] zobaczymy czy masz jaja i go dasz czy bd pierdolil jakies smuty ze ja kozak itp ;] tylko daj wlasciwy a nie od kolegi czy tam taty haha.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Zapewne starszy od Ciebie to 1. Jemu bez powodu nie odpierdala to 2. Zapewne ban słuszny to 3. Jigsaw to Prowokator i zapewne się zaraz wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Jak dla mnie Prowokator wiedział co robi, i zapewne zaraz bedzie jego wypowiedz a wiedz czekajmy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.............. Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 no mam wiadkow to po 1 po 2 chuj mnie jebie czy starszy czy nie itak bym go zajebal po 3 dajcie sie wypowiedziec wszystkim co byly a nie czekacie na 1 frajera ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 DELATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Ok to zaczynamy, po pierwsze wyzywałeś rodziców innych graczy . Ma mapie aztec spinałeś się do każdego. Zbanowałem Ciebie? Nie. Strzeliłem w ciebie JEDEN RAZ oddałeś mi i było ok lecz następnie zabiłeś mnie i wyzywałeś Uciekłeś przed karą (rakieta) Zbanowałem Ciebie? Nie ! zgładziłem ciebie owszem ale to tylko dlatego ,że uciekłeś, zmieniłeś nick i wróciłeś po czym sobie zacząłeś kpić ze mnie ,że teraz to nic ci nie zrobię. Znowu zacząłeś mnie wyzywać więc dałem ci mute, zacząłeś pisać że mam dać adres , że mnie rozpierdolisz itd itp skoro mute nic nie dało to dałem ci gaga, zrobiłeś reconnecta i dalej swoje wówczas otrzymałeś bana na 3h. Za twoje obrzydliwe kłamstwa przedłużyłbym ci tego bana na conajmniej jeden dzień. Jesteś zwykłym szczeniakiem ,który uważa że może wszystko . I tak nawiązując do twojego straszenia to zważaj sobie smarku co do mnie piszesz bo następnym razem za próbę zastraszenia mnie wlepię ci perma a sprawę załatwię w inny sposób tak ,że twoi rodzice już więcej cie na komputer nie wpuszczą. I radzę ci żebyś więcej mnie na serwerze nie spotkał bo każda głupia odzywka w moją stronę będzie niosła za sobą niemiłe konsekwencje. Na głupie żarty, wyzwiska zawsze przymykam oko ale to co ty robisz przekracza każdą granicę a ja nie pozwolę by jakiś pryszczaty pyszałek wszedł mi na głowę i mówił co mam robić a co nie, uważam że i tak pozwoliłem sobie na wiele / za wiele. Zasłaniasz się alko i Axei? Nie rozśmieszaj mnie, Axei zaraz po banie pisał że nie powinienem ciebie banować tylko... czemu? Może niech się wypowie bo sam jestem ciekaw czemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ale powiedzcie po huj ten ban był?????? graja tam ludzie co zachowuja sie gorzej niz on ( dzieci po 13 lat) i ich nie banuje jak sie wydziejaraj jak ciot tylko jak ktos na prowokatrora cos powie to wac pan juz obuzony banowac musi bo nieumi kurwa zartowac jak by nie takie akcje jak 1 osobo jedzie po 2 to ja tu juz dawno nie gram bo stypa jak skurwysyn 0 4fun'an a tak to jest smiechawa ale zawsze sie znajdzie jakis bot co to potrafi zjebac BAN NIESŁUSZNY jak byscie grali to byscie wiedzieli jaki drake jest i da sie to przebolec ale jak był by cziter to ani na specta by nie wszedł bo szkoda fragów Daj nam swoje zdjęcie i bana nie masz. nagłupsze co mogłem przeczytac (bedziesz sie masturbował??) Ok to zaczynamy, po pierwsze wyzywałeś rodziców innych graczy . Ma mapie aztec spinałeś się do każdego. Zbanowałem Ciebie? Nie. Następnie zabiłeś mnie w jednej rundzie i wyzywałeś za co mogłem ciebie już zbanować za conajmniej celowe tk . Uciekłeś przed karą (rakieta) Zbanowałem Ciebie? Nie ! zgładziłem ciebie owszem ale to tylko dlatego ,że uciekłeś, zmieniłeś nick i wróciłeś po czym sobie zacząłeś kpić ze mnie ,że teraz to nic ci nie zrobię. Znowu zacząłeś mnie wyzywać więc dałem ci mute, zacząłeś pisać że mam dać adres , że mnie rozpierdolisz itd itp skoro mute nic nie dało to dałem ci gaga, zrobiłeś reconnecta i dalej swoje wówczas otrzymałeś bana na 3h. Za twoje obrzydliwe kłamstwa przedłużyłbym ci tego bana na conajmniej jeden dzień. Jesteś zwykłym szczeniakiem ,który uważa że może wszystko . o wyzywanie rodziców innych graczy czyli gracza o name laska który 1 zaczoł jachacpo rodzicach a to ze cie zabił i niedałes mu rakiety to nieznaczy ze masz go slapowac jak bys niemiał admna to co bys wtedy zrobi huj anie slapnoł go a wiec nieuzywaj adnina do takich celów a to ze cie zaczol wyzywac to oznacza ze sie nalezało a ze zapytał o adres i dałes mu bana to ewidentnie widac ze sie bałes ❤ DMG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.............. Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 prowokator co ty pierdolisz za kity tu teraz cieciu jebany ? weszles na serw i odrazu wemnie napierdalales z noza to zem ci wyjebal bule z dgl i cie zabilem i potem cos pierdoliles to powiedzialem ze masz zamknac ryja a jak nie to dac adres cfelusie to mi dales mute to zem rr zrobil i kurwa weszlem i napisalem lameze pierdolony ze masz dac adres to mi bana wyjebales jebany nubie 0000 kurwa dziecko pierdolone kurwa sie poplakalo i musialo dac bana bo by mu ryj wykrzywilo jak by nie dal a jak dalej takis kurwa madry cfelusie to dawaj na knurów slask axei moze potwierdzic ze z tamtad jestem bd czekac na ciebie skurwysynie !.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 ebany leszcz wchodzi na serwer poczym zaczyna mnie wyzywac bic tk pokazywac jaki on to jest dobry bo ma admina i zgrywa wazniaka dawajac mute slay itp poczym wchodze na serwer do 2 druzyny i Postaram się rozjaśnić twój mały móżdżek, na serwerze to ty wyzywałeś innych następnie ja ci powiedziałem ,że jesteś pojebany i masz się ogarnąć a ty dalej swoje. Strzeliłem w ciebie bodaj jeden raz - oddałeś mi , za co nie miałem pretensji. Ty mnie zabiłeś - ok, pretensji nie miałem tylko cię zgładziłem bo uciekłeś z serwera. prowokator co ty pierdolisz za kity tu teraz cieciu jebany ? weszles na serw i odrazu wemnie napierdalales z noza to zem ci wyjebal bule z dgl i cie zabilem i potem cos pierdoliles to powiedzialem ze masz zamknac ryja a jak nie to dac adres cfelusie to mi dales mute to zem rr zrobil i kurwa weszlem i napisalem lameze pierdolony ze masz dac adres to mi bana wyjebales jebany nubie 0000 kurwa dziecko pierdolone kurwa sie poplakalo i musialo dac bana bo by mu ryj wykrzywilo jak by nie dal a jak dalej takis kurwa madry cfelusie to dawaj na knurów slask axei moze potwierdzic ze z tamtad jestem bd czekac na ciebie skurwysynie !.... Nie kłam mały śmieciu wystarczy demko sobie z azteca obejrzeć. ale powiedzcie po huj ten ban był?????? graja tam ludzie co zachowuja sie gorzej niz on ( dzieci po 13 lat) i ich nie banuje jak sie wydziejaraj jak ciot tylko jak ktos na prowokatrora cos powie to wac pan juz obuzony banowac musi bo nieumi kurwa zartowac jak by nie takie akcje jak 1 osobo jedzie po 2 to ja tu juz dawno nie gram bo stypa jak skurwysyn 0 4fun'an a tak to jest smiechawa ale zawsze sie znajdzie jakis bot co to potrafi zjebac BAN NIESŁUSZNY jak byscie grali to byscie wiedzieli jaki drake jest i da sie to przebolec ale jak był by cziter to ani na specta by nie wszedł bo szkoda fragów nagłupsze co mogłem przeczytac (bedziesz sie masturbował??) o wyzywanie rodziców innych graczy czyli gracza o name laska który 1 zaczoł jachacpo rodzicach a to ze cie zabił i niedałes mu rakiety to nieznaczy ze masz go slapowac jak bys niemiał admna to co bys wtedy zrobi huj anie slapnoł go a wiec nieuzywaj adnina do takich celów a to ze cie zaczol wyzywac to oznacza ze sie nalezało a ze zapytał o adres i dałes mu bana to ewidentnie widac ze sie bałes :-) Za przeproszeniem "w dupie byłeś - gówno widziałeś" chociaż to dziwne skoro byłeś wówczas na serwerze. Nic więcej nie dodam, dla mnie możesz mu się podlizywać ale skoro jesteś stronniczy to uważam,że nie nadajesz się do pełnienia funkcji administratora bo byle by ratować kolegę z opresji ,który musi ponieść konsekwencję za swoje czyny nie jest ok. Nie slapowałem go tylko zgładziłem i mam do tego prawo, jeżeli ktoś innej osobie ucieka to taką osobę się banuje radzę ci się doinformować skoro nie wiesz tak podstawowej rzeczy. Kiedy zaczął przeginać pałę to wówczas moja cierpliwość się skończyła. I tyle na ten temat, wystarczy poczytać co on tutaj wypisuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Te moderator ! 3 posty pod sobą ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Już połączyłem Demko http://www.speedysha...e-aztec.dem.zip Na nim co prawda nie słychać co delikwent mówi przez mikrofon (to samo tyczy się tego co ja mówię) jednakże widać kiedy coś mówi następnie jest jeden strzał ode mnie , drake dalej coś gada zabiera mi 85 hp, następnie mnie dobija z noża. Oczywiście za to bym go nie zbanował i nie miałem zamiaru . Wówczas widać,że drake opuszcza serwer żeby uniknąć kary (rakieta) wraca pod nickiem dada , zaczyna się gadka przez mikrofon ja używam opcji "zgładzenie" no i drake zaczyna dalej swoje wyzwiska wówczas używam mute , następnie gag, potem drake robi kolejnego reconnecta (gag usuwa się z reconem) wraca i zaczyna mi wjeżdżać coś a'la tutaj na forum. Tak po krótce, ban słuszny w 100%. Nigdy nie banuje za atmosferę na serwerze, często naginam regulamin tak by każdemu grało się dobrze ale widać niestety zawsze trafi się ktoś kto próbuje zmusić mnie do jeszcze większych ustępstw. Jestem osobą całkiem tolerancyjną ale z taką sytuacją spotykam się po raz pierwszy i wiem dobrze,że wina nie leży po mojej stronie. Uważam ,że drake powinien ochłonąć na co najmniej dzień i w związku z tym składam prośbę o przedłużenie bana na 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.............. Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 prowokator hahahaha ty jebany kurwa skurwysynie grozisz mi ze do moich rodzicow pujdziesz? hHAHAHAHAH PROSZE BARDZO ZAPIERDALAJ DO NICH JUZ KURWO !!!! hahaha co za kurwa ciula jebany hahah kurwa ja to na wiocha.pl wzuce chyba hHAHAHAHAHA GRACZ STRASZY ZE PRZYJEDZIE DO RODZICOW GRACZA I NIE BD MOG GRAC NA KOMPUTEZE hahahahahaha prowokator ty jestes tak popierdolony ze kurwa bym ci ten ryj rozpierdolil a najchetniej bym ci zeby powypierdalal bo jestes jebanym cieciem / mowisz o axei ze kurwa slapowal chuja bo wyzywa a ty co kurwa robisz niedojebancu ktos ci cos powie to zara ma bana albo co jebany psie kurwa !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Sam już miałem ochotę Cię zgagować bo pierdoliłeś cały czas na prowokatora ,a to nie było ani zabawne ,ani ciekawe... Ale poszedł ban i był spokój. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 prowokator hahahaha ty jebany kurwa skurwysynie grozisz mi ze do moich rodzicow pujdziesz? hHAHAHAHAH PROSZE BARDZO ZAPIERDALAJ DO NICH JUZ KURWO !!!! hahaha co za kurwa ciula jebany hahah kurwa ja to na wiocha.pl wzuce chyba hHAHAHAHAHA GRACZ STRASZY ZE PRZYJEDZIE DO RODZICOW GRACZA I NIE BD MOG GRAC NA KOMPUTEZE hahahahahaha prowokator ty jestes tak popierdolony ze kurwa bym ci ten ryj rozpierdolil a najchetniej bym ci zeby powypierdalal bo jestes jebanym cieciem / mowisz o axei ze kurwa slapowal chuja bo wyzywa a ty co kurwa robisz niedojebancu ktos ci cos powie to zara ma bana albo co jebany psie kurwa !!!! Widzę ,że jesteś mało inteligentny ale zaskoczę cię - nie chodziło mi tutaj o rodziców. Jestem dużo starszy od ciebie a taki gówniarz nie będzie mi podskakiwał, uwierz ,że jest wiele innych sposobów żeby nauczyć cię szacunku do starszych. Dość już tej dyskusji ban jest słuszny a dyskusja nie ma już najmniejszego sensu edit: temat otwieram jeżeli ktoś jeszcze chce coś dodać to niech pisze jednak proszę już bez wyzwisk, do zamknięcia tematu proszę inną osobę ,która nie uczestniczyła w tym wydarzeniu. / wnoszę o przedłużenie bana do 24h. Axei nawiązując do tego co napisałeś to jakim prawem śmiesz pisać ,że nie banuje cziterów? Skąd możesz to wiedzieć skoro ciebie nigdy na serwerze nie ma, zawsze jak mam podejrzenia to lecą screeny . Co do statystyk to mnie nie rozśmieszaj bo akurat nigdy nie zwracam na nie uwagi. Nie podważaj moich kompetencji bo wyglądasz teraz jak bura zraniona dziewczynka ,której zabrano misia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Kurwa jaka glizda. Ban na 3h i płacz. Ortografow tyle napierdolil ze ryja krzywi... Ja trzymam za prowokatorem. Do pieca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Co do drake, jest to dosyć specyficzną osobą, ban pewnie mu się należał ale to już zależy od admina, jednemu jego zachowanie przeszkadza innemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Wiesz jakoś wyzwiska orzeha mi nigdy nie przeszkadzały ale ten typ po prostu już przesadził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Prowokator pisz w prost ,bo nie chcę czytać mi sie tych postów ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.............. Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 prowokator haha mowisz ze jestes odemnie starszy ? ty ty? ty kurwa gownie pierdolony ? ja napierdalam 3 lata na kopalni pod ziemia na scianie a zeby na scianie robic trzeba miec ile 21 ty ciulasie jebany wiec 3+ 21 ?= 24 i co kurwa szmaciazu jebany dawaj solowke to zobaczymy czy taki twardy jestes najebie cie mlodszy siary sie najesz i na chuj ci to ? jak nie chcesz e syfu robic w zyciu to sie odemnie odjebaj jasne ? bo mnie nie znasz wgl nic omnie nie wiez pedale zajebany myslisz ze jak ktos sie wkurwia nad gra bo przynaje ze sie wkurwiam czasem bo mam tak to ze jest zerem w zyciu i odstresowuje sie na grze .... na twoim miejscu wes ty sie jebnij w ta pusta leb bo mi cie zal pierdolony gorolu .!!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Go ahead make my day. to,ze jestes zerem to akurat wiem, nie musisz mi tego pisac . Cieszy mnie to,ze jestes tego swiadomy. Obiecałem sobie ,że nie będę wdawać się w dyskusję z idiotami . Jak masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia to zapraszam do tematu HAJA. Ten temat jest już wyczerpany a dalsza dysputa nie ma najmniejszego sensu. Jeżeli twoje poczynania z forum powtórzą się na serwerze to bez wahania wlepię ci bana na tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts