Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Perm

Recommended Posts

No to tak teraz dsoalem perma od niejakiego Bathory za co? za nic wlasciwie:) juz od dawna kozaczyl do mnie ze mi da bana za chuj wie co.. Teraz chcialem 1vs1 bo juz mnie wqrwia kozactwem mowie mu ze jak przegram to mi moze dac perma a jak ja wygram to jemu adma niech zabiora. Zgodzil sie i dal mi perma.. odrazu nawet nie zagralismy..Zaczelo sie od tego ze zrobilem sobie ksywe Bachory wczoraj wszedl nie iwdizalem go nawet no i wtedy zaczelo sie kozactwo:/ ze dostane bana na ile chce tego bana..

Koles.

Sam kozaczysz wyzwales 1 na 1. Wiem ze przegrasz. Misiek o permie wiedzial i sie zgodzil. Nie truj mi dupy. Daj serwer i gramy. :roll:

Zrobiles sobie ksywe Bachory i kozaczyles ze jak cie wyrzuce jeszcze raz to virus mi admina zabierze. KURWA CO ZA LUDZIE DO CHUJA PANA NIE PODOBNE

Kola po 1. 1vs1 nie bylo po 2. nie obrazilem go to chyab on mnie slowami: Legio kurwo na ile tego bana chcesZ? ciagle tak mowil:) adminz t ego co wiem do graczy nie powiedzien tak pisac a ksywa bachory byla tak o i nie mialem zamiaru go obrazac..dostalem kick wqrwilem sie zapytalem czemu itd on do mnie na ile chcesz bana wybieraj sobie legio...NADUZYWASZ ADMINA KOLES:) to ze go masz nie znaczy ze robisz co ci sie podoba? admin nie jest rzecza nadlucka;>

[ Dodano: 2008-06-02, 21:50 ]

aha na nicku admina nie gralem nie obrazalem go tylko on mi jezdzil:) a to czy bym przegral to nie wiesz wiec na ... sie odzywasz?

[ Dodano: 2008-06-02, 21:53 ]

I nie iwem po co ta zbedna dyskusja. Ban bez konkretnych powodow;] aha waracaj do bana na 5min za co bym miedzy innymi? za to ze mialem first fragi? zazdrosc dupe sciska?

Legio, nie masz racji bo:

0. ObraÂżasz.

1. Bathory jest 92349237428364218-naÂ?cie razy lepszy

2. Jest admem

3. Kozaczysz za bardzo, moÂże lepsze okreÂ?lenie mÂ?drzysz i nie czujesz odrobiny pokory.

4. PrzeproÂ? i bÂłagaj o skrĂłcenie bana.

Ja nigdy nie widziaÂłem Âżeby ten gracz siĂŞ ÂĽle zachowywaÂł, ogĂłlnie jego zachowanie byÂło poprawne i nigdy nie widziaÂłem Âżeby sie zachowywaÂł jak w/w, czasami nawet pomagaÂł piszÂ?c mi na steamie Âże na wiejskiej jest czit...

Taka moja opinia o tym graczu, co z nim zrobicie to juÂż nie moja sprawa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.