krystian23 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Twój nick(tez w temacie): Razor Twoje steam id: Nick Admina/gracza , na którego składasz skargę: NiceShoot ^Pro Ice-Fire^. data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 7 czerwca godzina: 20:30 Opis Sytuacji: admin wchodzi na serva powiedziałem do niego siema pedałku nawet nie wiedziałem ze ma admina a tu nagle ban nawet nie nadużywałem mikra link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina NiceShoot ^Pro Ice-Fire^. [AMXBans] Pozostalo ci 11 godzin i 56 minut bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Razor [AMXBans] Powod : ' Obraza admina i naduzywanie mikra ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ forum.wiejska-chata.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 901609333 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.12.38.194 ' [AMXBans] ====================================== proszę o sypkie UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Za "siema pedalku" ban na 12h xD ahhahaha ale jaja co się z tym swiatem dzieje xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 To ciekawe co by poszedl za ban jak by ten Nice shot spotkal drejka Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian23 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 super ale czy dostane UB ???? niech mi da ktoś UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Ban z Dupy, kolego NIcePropedałku, to że masz admina, nie nzaczy że możesz wszystko. Wyżywaj się gdzie indziej jak masz problem, a nie dajesz bany na 12h za byle 2 słowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 mhym -) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 karmarq spokojnie nie wyzywaj od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Jakbym ja miał dawać bany za obraze admina to by się te bany na JB nie skończyły xDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Ojeju przezywacie... Ja codziennie mowie do niego...miejsza z tym Dla mnie dobry admin i nie ma lipy. Co do bana powinni ci go skrócic i kuniec xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts