izas24 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Słuchaj MARGINESIE, to że masz 15 lat bądz 16 o niczym nie świadczy i pocałować mnie razem ze swoim pseudo admem możesz w dupKe. Na ulicy taki frajer i kozak dostaje bana ale w niewyparzoną jak Twoja gębę. Wiesz co tak jak do mnie pyszczyłeś i cfaniakowałes ponieść trzeba konsekwencje. Pyszczyć możesz do matki nie do mnie gówniarzu. Obyś nie spierda... i kampił po ulic\ach. NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ totalne dno i pięć metrów mułu ! Jak odnajdziesz sie w filmie to powiedz która to minuta ! Z miłą chęcią do US powiadomie pewne kwestie zwiazane z opłatami, więc trzęsienie ziemi dopiero nadejdzie. Czy musicie takim burakom dawać admina- Pozdrawiam NORMALNYCH ADMINÓW Z WIEJSKIEJ CHATY - A NIE CIOT JAK TEN FRAJEJ CO ZBANOWAŁ. ! 100% PATOLOGIA ! Szczegóły bana Nick Joakim SteamID STEAM_0:0:36783467 SteamCommunity ID 76561198033832662 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana i""obraza" Wykonano 08.06.2012 - 13:24:42 Wygasa 01.07.6095 - 14:31:42 (4085 Lat(a) 9 Miesiące 1 Tydzień 6 Dni 1 Godzina 54 Minut(y) pozostało) Zbanowny przez NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ Zbanowany na Wiejska-Chata.pl #6 [DeathRun][KnifeMod] @ Zabijaka.pl (deathrun_projetocs2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Club Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ja pierdole, nie ma to jak zbanować na rok gościa za obraze, potem sie dziwić, że na wiejskiej jest coraz mniej osób, jak taki debil NiceProIdiot myśli, że jak ma adma to może wszystko. Kolejna już skarga na niego w ciągu zaledwie dwóch dni. Moim zdaniem powinnien ponieść konsekwencję swoich czynów. Tyle. izas24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Kramarq jaki rok. (4085 Lat(a) 9 Miesiące 1 Tydzień 6 Dni 1 Godzina 54 Minut(y) 4085lat xDD. Dajcie mu UB a Ty NiceShoot ogarnij się troszkę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Dostał UB ,bo za obrazę można banować do 4084 lat. A teraz co robimy z NiceShoot ^Pro Ice-Fire^ ? Chcę nadmienić ,że ZombieMod dopiero co wstał ... CO TO KURWA ZA CYRKI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izas24 Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Koledzy po pierwsze ten frajer straszył mnie ze da mi bana za to że jakieś pułapki uruchamiane zostały z mojej strony. Zaczął pyszczyć, STAWIAĆ SIĘ I KOZACZYĆ- więc JA NIE BEDE FRAJEROWI ULEGAŁ I OKAZYWAŁ ŻE JEST P R O- dlatego mu napisałem ze takie dzieci nie powinny mieć admina, a ten cymbał bana zasadził. Mam to w dupie czy UB -bedę wdzieczny ale jak nie to nie bede płakał bo nie jedyne serwery na WCH. Przynajmniej dobrze że ten psii ku.... nie zbanował mojego STEAMA. Pozdrawiam i czekam na wypowiedz kogoś ważnego z tego FORUM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 izas akurat wszystkie osoby które tu pisały są ważne zwłaszcza dMg. I jeszcze jedno ty piszesz o DR a zakładasz temat w ZM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 ważne zwłaszcza dMg wazeliny zapomniałeś :DDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 kurwa niech ja do domu przyjade to wam gowno w ryja wsadze. Na zm takie cos? zapierdole tylko o 21 pewnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 dMg oj tam oj tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 nice shoot na beton ! xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
izas24 Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 d M g sorry Panie kolego lecz straszenie że dostanę BANA za uruchamianie pułapek jakie są dozwolone to już przegięcie. Ten Twój podwładny charakteryzuje się cfaniakowaniem i kozaczeniem co źle wpływa na wizerunek WCH. Nie interesuje mnie to że zabolały słowa pseudo admina że takie " dzieci nie powinny " mieć adma. Zresztą niech prześle skana z tej niby obrazy. Jeśli kurva posiada tego screna "zwracam honor" JEŚLI DOSTAŁEM BANA CHCE MIEĆ POWÓD, BO SŁOWNIE TO NAWET "MINETY NIE ZROBIE" Dowody się liczą ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 kurwa dlaczego to jest w dziale zm jak tyczy się dr? Jak moge to przeniose Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 przenoś i się nie pierdol xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 gdyby to byl zm nie dr zajebalbym admina. Ban niesłuszny juz przeniosłem ziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Tytanowy czasami chociaż coś mądrego powiesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
izas24 Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Koledzy Kto Może Unieważnić Niesłusznego Bana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 dajcie mu UB:P izas24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
izas24 Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Zresztą " róbta co chceta " UB OK NIE TO NIE. MIXy --->>>>> TAM NO STRESSSS I PEŁNA KULTURA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 piszesz posta co 15 minut i narzekasz że nikt ci nie dał ub , poczekaj do tego grudnia ^^ ( może ktoś się zainteresuje ) ... żart ban nie słuszny zabetonować nice shoot ( to nie na poważnie ^^ ) Ub dla kolegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Z miłą chęcią do US powiadomie pewne kwestie zwiazane z opłatami, więc trzęsienie ziemi dopiero nadejdzie. Czy musicie takim burakom dawać admina- Pozdrawiam NORMALNYCH ADMINÓW Z WIEJSKIEJ CHATY - A NIE CIOT JAK TEN FRAJEJ CO ZBANOWAŁ. ! 100% PATOLOGIA ! Generalnie calej reszty dyskusji nie czytam i o ile bylbym za zdjeciem tego bana bo uwazam ze jest niesluszny o tyle takie pogrozki wsadz sobie w dupe najglebiej jak tylko potrafisz. Gowno wiesz o prawie podatkowym i Twoje arcysmieszne wypociny swiadcza tylko o tym, ze jestes kompletnym idiota, byc moze i jednym z tych z filmiku pozdrawiam ja, mam nadzieje przyszly prokurator lub radca prawny ;-) p.s. czekam na trzesienie ziemi, tymczasem Tobie polecam zapoznac sie z art. 191§1 KK bo jak jeszcze raz przeczytam taki post to obiecuje, ze sie posrasz na mietowo jak zloze zawiadomienie do prokuratury. The s, Prowokator, ❤ DMG and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 to mamy czym dorzucić do wiejskiego pieca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Generalnie calej reszty dyskusji nie czytam i o ile bylbym za zdjeciem tego bana bo uwazam ze jest niesluszny o tyle takie pogrozki wsadz sobie w dupe najglebiej jak tylko potrafisz. Gowno wiesz o prawie podatkowym i Twoje arcysmieszne wypociny swiadcza tylko o tym, ze jestes kompletnym idiota, byc moze i jednym z tych z filmiku :-) pozdrawiam ja, mam nadzieje przyszly prokurator lub radca prawny ;-) p.s. czekam na trzesienie ziemi, tymczasem Tobie polecam zapoznac sie z art. 191§1 KK bo jak jeszcze raz przeczytam taki post to obiecuje, ze sie posrasz na mietowo jak zloze zawiadomienie do prokuratury. Dokładnie tak, dodam tylko jeszcze ,że za pisanie takich bzdur już powinien wyłapać bana na tydzień może wówczas przemyśli swoje postępowanie bo póki co to uważa,że może nas straszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 dajcie mu na tydzień jeszcze, przeciez to jakiś niedojebany 17sto latek ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 na beton ! Ps. Zalać go ! ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
izas24 Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 Generalnie calej reszty dyskusji nie czytam i o ile bylbym za zdjeciem tego bana bo uwazam ze jest niesluszny o tyle takie pogrozki wsadz sobie w dupe najglebiej jak tylko potrafisz. Gowno wiesz o prawie podatkowym i Twoje arcysmieszne wypociny swiadcza tylko o tym, ze jestes kompletnym idiota, byc moze i jednym z tych z filmiku :-) pozdrawiam ja, mam nadzieje przyszly prokurator lub radca prawny ;-) p.s. czekam na trzesienie ziemi, tymczasem Tobie polecam zapoznac sie z art. 191§1 KK bo jak jeszcze raz przeczytam taki post to obiecuje, ze sie posrasz na mietowo jak zloze zawiadomienie do prokuratury. KOLEJNY PRO Z DZIAŁU "MARGINES" Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej gwarantuje każdemu wolność wypowiedzi. Oznacza to, że każdy z nas ma prawo do wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania uzyskanych informacji. Wolność wypowiedzi gwarantuje zakaz cenzury środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy. Wolność wypowiedzi przede wszystkim została unormowana w najważniejszym akcie prawnym obowiązującym w Polsce, czyli w Konstytucji. Ponadto znajduje regulacje w wielu innych aktach prawnych. Regulacji wolności wypowiedzi możemy szukać : Międzynarodowym Pakcie Praw Obywatelskich i Politycznych, Europejskiej Konwencji o Ochronie Praw Człowieka i Podstawowych Wolności, Kodeksie cywilnym, Kodeksie karnym, Ustawie o ochronie tajemnicy państwowej, Prawie autorskim, Prawie prasowym. Pieprzysz o szantażowaniu - tam tylko jest wzmianka na pewien temat. 17 LATEK- Masz dowody - w 100 % nie. Chcecie odwiedźcie mnie na FB - i zobaczycie że mam 26 lat i córeczkę. Fakt faktem ban niesłuszny ( dobrze o tym wiecie ), a ja nie bede "pocieradłem" dla co niektórych " pseudopro " Teraz to mam w dupce czy UB, bo widzę ze WCH jest gówno warta!! Tak na marginesie, może wiecie bądz znacie kogoś, kto sprzedaje Suzuki GSX 600 bądz Yamahe xj 600 ? Interesuje mnie pojemność od 600 do 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts