T1000 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Pisze swój post tu , bo sie trochę zbulwersowałem, grałem jakś chwile i zwróciłem uwage na gracza 7484 jestem przekonany że ma wh , a dlaczego zobaczcie sobie jak wodzi celownikiem po ścianach np na mapie dust 2 8.06.2012 godzina około 21:34 ( koncówka dust 2)właściwie na samym końcu mapy przed zmiana idzie jako terro na B (srodkiem) zabija jednego a drugi chowa sie za skrzynkami w rogu zobaczcie jak on sie zachowujejak ciagnie celownikiem tak jak idzie ct !!!! byłem wtedy na spekcie. Mało tego we wcześniejszych mapach powinien być zbanowany na team kill i nic !!! popatrzcie jak gra ma 100 % wh. No chyba że to jakis admin i ma kolegów adminów którzy mu na to pozwalaja , bo tak to własnie wyglada zobaczcie inne mapy grane wcześniej też tam grał i dał bym mu bana choć by za team kila !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 jakieś ss?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoBEQ Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Nie ten dział? na 4ever nie ma dust2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Przenoszę na 4fun (zły dział), i zaznaczę ,że może tak jakiś dowód? np. demko, poszukaj na HLTV . Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 A skąd wiesz że jechał po modelach przez ściane jak siedziałeś na spekcie, masz wh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w0mbat Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 i na ciul siedzisz na spekcie jak dema nie nagrywasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Gracz metax aka 7484 . Czysty. Znam i gram i na ciul siedzisz na spekcie jak dema nie nagrywasz? To już jest idiotyczne pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The s Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 HAHA, widać ze dęty typ jakiś 7484 zajebisty ziomek, oporowy gracz , widz do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts