Bebej19 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dostałem bana. [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez rekin jebany [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoururl.de [AMXBANS] Przyczyna: 'wh' [AMXBANS] Czas: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:47669655' [AMXBANS] Twoje IP: '195.74.51.213' [AMXBANS] ======================================== Znowu od tego dzieciaka. Nie gram na chitach. I Odpierdolcie się ode mnie (never i rekin jebany ) To że wale cały czas Hedy to moja wina Kurwa jak masz jakieś problemy z sobą to jedz do lekarza Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Vadal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Bebej trochę ogarnij rekin jest H@ i może dawać bany komu chce i za co chce.Aaa i jeszcze jedno na pewno jest starszy od Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Dodam tylko ,że dał Ci bana za wh nie za aima więc co ty tutaj za głupoty o hs wypisujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 nie daje banow bezpodstawnie. Czekam az zuploaduje sie demo z zm_restart i zm_zombattack. Specjalnie zakupilem HLTV dla Ciebie. Poza tym czeri ogladal Cie prawie cala mape, zrobil tez screena jak pieknie walisz pod siebie przez sciany dokladnie tam gdzie chodzilo zombi. poza tym ogarnij sie smarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 No bebej zawiodłem się na Tobie... trudno jak beton to beton bez wyjątków. Byłem w stanie Ci nawet adma dać. Gdyby nie grupa użytkowników którzy wypowiadali się w temacie pewnie i tak by było... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 I Odpierdolcie się ode mnie (never też cię nigdy nie lubiłem ale nie rozumiem cie jak nie mam admina ani nawet na niego nie startuje , więc już bana ci nie mogę dać ^^ Niech ktoś wklei demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 http://hltv.zabijaka.pl/id/17193.html mapy restart i zombattack Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 odladałem demo i według mnie ban słuszny przykro mi to stwierdzić. Niech jeszcze ktoś zobaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Never Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 zobaczyłem całe demo moim zdaniem koleś posiada cheata pod nazwą WallHack .Proszę innych o wyrażenie swojej opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 No to chyba beton. Zostawie otwarte niech sie jeszcze bebej wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jak to mówią na mieście Odpalony. Wh perfidnie biegnie za fragami i jedzie po modelach próbując przy tym fejkować że niby nie wie. Zalać i nie rozkuwać ✪ cycak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1mel ak'a ^sp!d3r Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 bebej, masz 14 lat i tak wyszczekany? Kto Cie nauczyl takeigo slownictwa? Poza tym rekin troche starszy jest od Ciebie. Nie masz zerowego pojecia na czym polega wh, a Ty o glowach wyskakujesz. Idz do szkoly, albo na swietlice poukladaj puzzle z kolegami z piaskownicy. Ta gra jest zbyt brutalna dla Ciebie, a jak dobrze pamietam CS jest od 16 roku zycia. Przyjdz za dwa lata. cya Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 okej betonuje go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts